Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Het gebruik van SENTINEL voor automatisering afdrukken van etiketten

Geef uw etikettering een boost: Het gebruik van SENTINEL voor automatisering afdrukken van etiketten

Afdrukautomatisering

 

Geef uw etikettering een boost door het automatiseren van afdrukken van etiketten met SENTINEL afdrukautomatiseringssoftware van TEKLYNX Integreer SENTINEL in uw bedrijfssysteem en activeer afdruktaken voor etiketten vanuit het systeem. 

 

Vraag een gratis consult aan vandaag nog.

 

Bekijk video 6.

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

Geef uw etikettering een boost door gebruik te maken van SENTINEL voor het automatiseren van uw complete afdrukproces voor etiketten. SENTINEL is automatiseringssoftware voor het afdrukken van etiketten van TEKLYNX die rechtstreeks integreert in uw ERP-systeem of bedrijfsdatabase om afdruktaken te activeren op basis van acties in deze systemen. Automatisering van het afdrukken van etiketten elimineert handmatige stappen uit uw afdrukproces van etiketten en zorgt voor een meer voorraadarm etiketteringsomgeving.

 

TEKLYNX’ toonaangevende afdrukautomatiseringsoplossing SENTINEL, stelt u in staat om automatisch etiketten af te drukken vanuit elke zakelijke toepassing om sneller af te drukken, tijd te besparen en efficiënter te werken.

 

Met SENTINEL kunt u afdrukken op verschillende manieren rechtstreeks vanuit een bedrijfssysteem zoals een ERP-systeem of een WMS-systeem activeren . Nooit meer klikken op Bestand, Openen, Afdrukken voor elk individueel etiket dat u beheert. Hier volgen een aantal voorbeelden hoe mondiale fabrikanten gebruik maken van SENTINEL voor het automatiseren van het afdrukken van etiketten en daarmee dit proces efficiënter maken.

 

De eerste methode is automatisering van het afdrukken door gebruik te maken van een geëxporteerd bestand uit uw bedrijfssysteem. Vaak komen we erachter dat onze klanten al gebruik maken van een bedrijfssysteem met alle informatie die ze nodig hebben om een etiket af te drukken, zoals de naam van het sjabloon, de hoeveelheid etiketten die ze af moeten drukken en alle relevante gegevens die op het etiket moeten komen te staan. De gegevens kunnen als een plat tekstbestand uit het bedrijfssysteem worden geëxporteerd. Het platte tekstbestand wordt dan in een waakmap geplaatst waar het wordt gezien door SENTINEL die automatische een afdruktaak activeert. 

 

Een andere manier waarop SENTINEL het afdrukken van etiketten automatiseert is door het bewaken van een tabel binnen een database. SENTINEL kan ook worden geconfigureerd om de database van uw toepassing te bekijken. Wanneer een database wordt gewijzigd, door bijvoorbeeld toevoeging of wijziging van een record, wordt dit door SENTINEL herkent en wordt er onmiddellijk een afdruktaak geactiveerd. 

 

Voeg meer efficiëntie toe aan en elimineer verspilling uit uw etiketteringsproces door het afdrukken van etiketten te automatiseren met SENTINEL van TEKLYNX. Geef uw etikettering nu een boost door een een gratis demo van SENTINEL aan te vragen en te leren hoe u het afdrukken van etiketten kunt automatiseren. 

Wilt u meer weten over SENTINEL automatiseringssoftware voor het afdrukken van etiketten?

Vertel ons een beetje over uw bedrijf en wij nemen contact met u op om uw automatiseringsbehoeften met u te bespreken.

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld