Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: Dot Foods casestudy

[Volledige casestudy] Dot Foods casestudy

Casestudy:
Dot Foods automatiseert het afdrukken van etiketten

 

Dot Foods, de grootste herverdeler van voedsel in Noord-Amerika, koos voor SENTINEL-afdrukautomatiseringssoftware voor etiketten om in hun groeiende etiketteringsbehoeften te voorzien. Bekijk deze video om van de Chief Information Officer en de Director of Automation van Dot Foods te horen hoe SENTINEL hun etiketteringsproblemen oploste.

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

TEKLYNX: Toen de grootste herverdeler van voedsel in Noord-Amerika een update nodig had van hun huidige etiketteringsproces, was TEKLYNX er om hen te helpen. Dot Foods begon in 1960 en heeft zich gericht op het helpen van bedrijven bij het efficiënter en kosteneffectiever verplaatsen van etenswaren van de fabrikant naar de distributeur.

 

Brian LeDuc, Chief Information Officer, Dot Foods: Dot Foods is de grootste herverdeler van voedsel en gerelateerde producten in Noord-Amerika. We vermelden graag dat het onze missie is om innovatieve oplossingen voor de toeleveringsketen aan te bieden aan onze klanten. 

 

Troy Schenk, Director of Automation, Dot Foods: We realiseerden ons dat het tijd was om onze etiketteringssoftware bij Dot te evalueren toen we ons huidige platform, dat we al lange tijd gebruikten, onder de loep namen. We hadden liepen tegen veel problemen op om dat binnen ons bedrijf mee te laten groeien terwijl we nieuwe faciliteiten en onze 14 distributiecentra in het land toevoegden. Omdat we nieuwe mogelijkheden binnen het bedrijf toevoegden hadden we behoefte aan een platform dat met ons mee zou groeien.

 

TEKLYNX:  Dot Foods is verantwoordelijk voor de efficiënte herverdeling van voedsel voor meer dan 1.100 voedselfabrikanten in Noord-Amerika. Toen het bedrijf ging groeien wist Dot Foods dat ze een betrouwbare software-oplossing nodig hadden die voldeed aan de behoeften van hun klanten en aan internationale vereisten en die de mogelijkheid had om bandbreedte te bieden voor verdere groei.

 

Troy Schenk: We waren op zoek naar een erg betrouwbare oplossing tijdens onze zoektocht naar aanbieders. Een hoge beschikbaarheid, hoge prestaties en een hoge functionaliteit waren in onze 14 distributiecentra echt belangrijk voor ons. We zijn een 24/7-bedrijf en we moesten ervoor zorgen dat we door konden blijven draaien, maar ook dat we konden groeien en gebruik konden maken van meer functies en etiketten konden toevoegen omdat ons bedrijf groeide. 

 

Brian LeDuc: We verkozen TEKLYNX boven ander opties in de markt, in de eerste plaats vanwege hun klantenservice. Ten eerste, wanneer je hen belt krijg je een echte persoon aan de lijn en ten tweede, deze personen zijn meestal oplossingsgericht.

 

Scott Fabian, Enterprise Sales Engineer, TEKLYNX: Toen wij aan de slag gingen voor Dot Foods kozen we voor SENTINEL omdat ze al gebruik maakten van een eigen .NET-applicatie voor het afdrukken van etiketten via een opdrachtregelargument. Met SENTINEL hadden we de mogelijkheid om gebruik te maken van dit bestaande systeem, konden we uitvaltijd minimaliseren, en de afdruksnelheid vergroten zonder dat we het gebruikersproces voor afdrukken aan de andere kant hoefden te veranderen. In de toekomst heeft Dot Foods nu de vrijheid om af te drukken met SENTINEL door gebruik te maken van een interne activering, nu en voor altijd.

 

Scott Fabian vervolgd: In wezen controleert SENTINEL een bestandsmap voor inkomende platte bestanden met informatie. Wanneer dit bestand is ontvangen, voegt SENTINEL de gegevens in het platte bestand samen met het gevraagde etikettensjabloon en genereert de benodigde afdrukcode. Door dit proces kan SENTINEL met nagenoeg elk systeem werken voor het invullen en afdrukken van een etiket in een geautomatiseerde modus.

 

TEKLYNX: Dot Foods is verantwoordelijk voor meer dan 41.000 voorraadproducten, 1.100 voedselfabrikanten, en 14 distributiecentra, dus ze wisten dat de implementatie snel en eenvoudig moest zijn.

 

Troy Schenk: Ons implementatieproces voor SENTINEL liep gesmeerd en snel. We konden met TEKLYNX werken en zeer snel integreren in JDA en enkele van onze andere magazijnsystemen. Ze hielpen ons bij het gebruiken van onze oude platforms voor het plaatsen van bestanden en het integreren ervan met minimale hulpmiddelen van onze kant. We konden na verloop van tijd meer profiteren van sommige functies van TEKLYNX.

 

Brian LeDuc: We zien dat TEKLYNX de toekomstige behoefte aan groei van Dot Foods ondersteunt door terug te kijken naar de afgelopen 60 jaar en hoe we daarin voortdurend nieuwe distributiecentra openden. We zijn van plan om in de toekomst meer distributiecentra te openen en we hebben behoefte aan een oplossing die we eenvoudig kunnen uitrollen. 

 

TEKLYNX:  Het belangrijkste doel van Dot Foods sinds 1960 is het helpen van bedrijven om voedingsproducten efficiënter en kosteneffectiever te verplaatsen van fabrikant naar distributeur. Met hun nieuwe implementatie van SENTINEL zijn ze in staat om nu en in de toekomst naadloos te blijven groeien. 

 

TEKLYNX vervolgde: Wat uw etiketteringsbehoeften ook zijn, TEKLYNX heeft een oplossing die u kan helpen. Neem contact met ons op via onze website of bel ons.

 

Wilt u meer weten over SENTINEL automatiseringssoftware voor het afdrukken van etiketten?

Vertel ons een beetje over uw bedrijf en wij nemen contact met u op om uw automatiseringsbehoeften met u te bespreken.

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld