Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

KLANTENONDERSTEUNING

NEEM CONTACT OP MET KLANTENONDERSTEUNING

 

De TEKLYNX-klantenondersteuning is afhankelijk van waar u uw product hebt gekocht. Bekijk onze pagina Wereldwijde locatie voor contactpersonen bij u in de regio.

BEKIJK WERELDWIJDE LOCATIES

Technische ondersteuning

In Europa, het Midden-Oosten en Afrika, wordt technische ondersteuning verzorgd door onze geaccrediteerde TEKLYNX-partners, dus neem in eerste instantie contact op met uw reseller. Wanneer u moeite hebt met het vinden van een reseller, kunt u contact opnemen met TEKLYNX in uw regio.

 

Wanneer u uw software inclusief ondersteuning hebt gekocht, hebt u toegang tot de hotline van de technische ondersteuning van TEKLYNX, deze is beschikbaar in het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

 

Ons online ondersteuningscentrum is een goede plek om antwoorden te vinden op veelgestelde vragen met betrekking tot de installatie, functionaliteit van het product, barcodespecificaties, en afdrukvereisten.

Wilt u veelgestelde vragen doorzoeken? Ga naar ons online ondersteuningscentrum.

DOORZOEK ONDERSTEUNING