Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Támogatás

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

KERESSE ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT

 

A TEKLYNX ügyfélszolgálata attól függ, hol vásárolta a termékét. Tekintse meg Globális elérhetőségeinket az Ön régiójában illetékes képviselet kapcsolattartási adataival kapcsolatban.

GLOBÁLIS ELÉRHETŐSÉGEK MEGTEKINTÉSE

Műszaki támogatás

Európában, a Közel-Keleten és Afrikában a műszaki támogatást akkreditált TEKLYNX partnereink biztosítják, ezért kérjük, hogy első körben viszonteladójával vegye fel a kapcsolatot. Ha segítségre van szüksége a viszonteladók keresésében, vegye fel kapcsolatot az Ön régiójában illetékes TEKLYNX képviselettel.

 

Ha TEKLYNX támogatással együtt vásárolta szoftverét, hozzáférhet a TEKLYNX műszaki támogatás vonalához, amely angol, francia, holland, német, olasz és spanyol nyelven vehető igénybe.

 

Online támogató központunkban a telepítéssel, termékfunkciókkal, vonalkódszabványokkal és nyomtatási követelményekkel kapcsolatos gyakran ismétlődő kérdésekre is választ találhat.

Szeretne a gyakran ismétlődő kérdések között keresni? Tekintse meg online Támogató központunkat.

TÁMOGATÁS KERESÉSE