Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Támogatás

Még jobb kapcsolatok a vonalkódos címkézés által

A jobb kapcsolatok az ellátási lánc sikeres részévé teszik vállalatát

Kapcsolódjon hatékonyan, címkézzen hatékonyan

 

Mit jelentenek a jobb kapcsolatok az ellátási lánc egészében? Mindent. 

 

Bár a vonalkódok kicsik, ők az egyik láncszem, amelyek összekapcsolják vállalatát, beszállítóit, ügyfeleit és a teljes ellátási láncot. Tudja meg, hogyan járulnak hozzá a jobb kapcsolatok az alábbiakhoz:

 

  • Skálázhatóság
  • Minőség
  • Biztonság
  • Rugalmasság
  • Hatékonyság

 

KERESSEN MINKET

„A TEKLYNX címkézési megoldásai által a gyártók jobb kapcsolatot építhetnek az emberek, a rendszerek és a szervezetek közt.”

- Travis Wayne, TEKLYNX

Mit érhet el a még jobb kapcsolatok által?

Skálázhatóság a jobb kapcsolatok által

Skálázhatóság

 

A központosított címkézéssel készítse fel vállalata címkézési környezetét a jövőbeli növekedésre. Tudja meg, a teljes szervezet címkézésének összekapcsolása miként támogatja a skálázhatóságot és tartja alacsonyan az informatikai költségeket.

Minőség a jobb kapcsolatok által

Minőség

 

Növelje minden kinyomtatott címke pontosságát egy szervezett és összekapcsolt címkézési folyamat felépítésével. Tudja meg, miként egyszerűsíti a címkézési környezet minőségbiztosítási folyamatait az automatikus és többfázisú címkejóváhagyási folyamat, amellyel kizárólag jóváhagyott címkék kerülhetnek gyártásba.

Biztonság a jobb kapcsolatok által

Biztonság

 

Legyen biztonságos a címkézési folyamat, hogy minimalizálja a kritikus címkézési hibák kockázatát. Tudja meg, hogyan segíthetnek a jobb kapcsolatok biztosítani, hogy kizárólag illetékes felhasználók módosíthassák a címkéket, ezáltal Ön és beszállítói kizárólag a legfrissebb adatokkal rendelkező, jóváhagyott címkéket nyomtathassák ki.

Rugalmasság a jobb kapcsolatok által

Rugalmasság

 

Hozzon létre olyan címkézési folyamatot, amely könnyedén képes alkalmazkodni a piac vagy vállalata igényeinek változásaihoz. Tudja meg, hogyan növelheti a rugalmasságot a jobb kapcsolatok által, hogy címkézési folyamata alkalmazkodó képessebbé váljon. 

Hatékonyság a jobb kapcsolatok által

Hatékonyság

 

Növelje a termelékenységet, közben használjon kevesebb erőforrást a címkézési folyamat jobb kapcsolatainak köszönhetően. Tudja meg, hogyan csökkentheti a hulladékot és növelheti bevételeit a címkézési folyamat jobb kapcsolatainak köszönhetően.