Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Támogatás

„Lean” címkézés: Stratégiák a hulladék csökkentésére

Küszöbölje ki a hulladékot a címkézési folyamataiban a „lean” gyártási alapelvek alkalmazásával

Növelje bevételeit a „lean” címkézéssel

 

Szeretné…

 

  • Csökkenteni a hulladékot?
  • Elkerülni az elvesztegetett időt?
  • Csökkenteni a költségeket?
  • Növelni a minőséget? 

 

A „lean” címkézés célja, hogy minimalizálja a hulladékot a címkézési környezetben. A kevesebb hulladék növekvő termelékenységet, végeredményként pedig jövetelmező vállalkozást eredményez. 

 

Használja ki az ingyenes oktatási anyagokat, amelyek segítenek karcsúbb címkézési környezetet kialakítani.

„A „lean” címkézés olyan stratégiák alkalmazásáról szól, amelyek kiküszöbölik a manuális címkézési folyamatokból adódó hibák miatt elpazarolt időt.”

– Nick Recht, TEKLYNX

„Lean” címkézési erőforrások

Ismerje meg, hogyan kezelheti címkézési környezete három fő hulladékforrását.

Igény alapú webinárium: Sikerek a karcsúsított címkézéssel

 

Ebből a webináriumból stratégiákat tanulhat a címkézési hulladék csökkentésére és a hatékonyság növelésére, az előadó Nick Recht, a TEKLYNX vállalati termékekért felelős igazgatója. Nick végigvezeti három fontos hulladéktípuson, azon ahogy azok a címkézéshez kapcsolódnak, és az ilyen hulladékok minimalizálásával kapcsolatos megoldásokon, hogy a címkézés még inkább „lean” legyen. 

 

A címkenyomtatási hulladék központi okának kiküszöbölésének nem kell okvetlenül nehéznek lennie

Blog: A címkenyomtatási hulladék kiküszöbölése a „lean” címkézés alapelveivel

 

Ha a vonalkódos címkéző szoftvermegoldásról van szó, a „lean” címkézés és a folyamatos fejlődés alapelveinek címkézési környezetre történő alkalmazása segít csökkenteni a hulladékot a címkenyomtatásban, és pénzt takarít meg. Ebben a blogposztban öt alapvető lépést mutatunk a „lean” címkézés és a folyamatos fejlődés alapelveinek címkézési környezetre történő alkalmazására, amellyel kiküszöbölheti a címkenyomtatási hulladékot.

 

Emelje új szintre a címkézését: ismerjen meg stratégiákat a hulladék csökkentésére címkézési környezetében.

Videosorozat: Emelje új szintre a címkézését

 

Hat videó: hat tipp a karcsúbb címkézési környezetért. Függetlenül attól, hogy milyen a jelenlegi címkézési környezete, vannak eszközök, amelyekkel csökkentheti a hulladékot a címkézési folyamatban. Ismerjen meg olyan hasznos stratégiákat a címketervezési tippektől a központosított címkekezelés áttekintéséig, amelyek karcsúbbá teszik címkézési környezetét.

Csökkentse a hulladékot és pazarlást, és növelheti a hatékonyságot, hogy még több értéket adhasson ügyfeleinek, és növelje a bevételeit

e-könyv: Sikerek a karcsúsított címkézéssel

 

Tudja meg, hogy a „lean” címkézés által miként csökkentheti a pazarlást, és növelheti a hatékonyságot, hogy még több értéket adhasson ügyfeleinek, és növelje a bevételeit. Az e-könyv tartalma:

 

  • Gyakori célok a „lean” címkézéssel
  • A „lean” címkézés sikeres alkalmazása
  • 7 kérdés a címkézési pazarlás elemzéséhez
  • Egy végfelhasználó sikere a „lean” címkézéssel

 

„A lean címkézés természetes velejárója a kevesebb selejt. A lean környezet miatti kevesebb selejtnek köszönhetően profitnövekedést fog tapasztalni.”

Igény alapú webinárium: „Lean” címkézés a fenntartható szervezetért

 

David Klement, tulajdonos az Efficient Business Integrators-ban (EBI) csatlakozik Nick Rechthez, a TEKLYNX vállalati termékekért felelős igazgatójához ebben a webináriumban: „Lean” címkézés a fenntartható szervezetért. Tekintse meg a felvételt, hogy megtudja, mikét növelheti a „lean” címkézés az egész szervezet hatékonyságát.