Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Támogatás

PROFESSZIONÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK

Van egy címkézési projektje?
Engedje, hogy segítsünk.

KEZDJÜK EL

Engedje, hogy a tapasztalatunk Önnek dolgozzon

A TEKLYNX több, mint 30 éves tapasztalata a világ minden táján segített már a vállalatoknak hatékony és jól működő címkézési rendszereket építeni. Nem számít, hogy csak címkéket kell terveznie, egyedi felületre van szüksége, képzést vagy tanácsadást szeretne a bevált címkézési módokról, mi segítünk. Dolgozzunk együtt!

„A TEKLYNX csapatának útmutatásai lenyűgözők voltak az egész bevezetési folyamat során. Egyszerre voltak türelmesek és reagáltak gyorsan.”

 

- Tom Cantrall, LSI Industries

SZOLGÁLTATÁSI AJÁNLATOK

Címkeminták Címkeminták
EGYEDI CÍMKÉK TERVEZÉSE

Új címkéket tervezne, vagy át kell terveznie a meglévő címkéit? Nem számít, hogy ipari előírásnak, vállalati irányelvnek vagy ügyféligénynek kell megfelelnie, engedje, hogy a TEKLYNX szakértői megtervezzék Önnek a címkéket. Függetlenül attól, hogy vállalata igényei mennyire összetettek vagy egyediek, milyen nagyok a címketervezési igényei, mi szívesen segítünk.

KERESSEN MINKET

Megfelelés az előírásoknak Megfelelés az előírásoknak
Ellenőrzési támogatás

A TEKLYNX Validation Accelerator Pack sablonjai teljesítik a jóváhagyási és ellenőrzési stratégiákat, emellett könnyen adaptálhatóak az adott projekt követelményeihez. Minden szükséges tesztelési folyamat le van fektetve, hogy egyszerűen összeállítható legyen a telepítési, üzemi és teljesítményértékelési dokumentáció, ami a tanúsítványokhoz szükséges.

 

A TEKLYNX javasolja, hogy működjön együtt saját professzionális szolgáltató csapatunkkal a címkekezelés bevezetése során, hogy teljesítse az IQ, OQ és PQ ellenőrzési csomagok dokumentációval kapcsolatos követelményeit, és hogy címkéző rendszere megfeleljen a bevált gyakorlatnak.

TUDJON MEG TÖBBET

Telepítés segítséggel Telepítés segítséggel
TELEPÍTÉS SEGÍTSÉGGEL

Tegye próbára a TEKLYNX szakértelmét, és mi segítünk vállalkozásának a címkéző szoftver telepítésében és beállításában, így biztosan maximálisan kiaknázhatja annak képességeit. Legyen szó távoli asztali kapcsolaton keresztül vagy a helyszínen nyújtott telepítési segítségről, gyorsan és hatékonyan beüzemeljük rendszerét.

KERESSEN MINKET

Címkekonverzió Címkekonverzió
CÍMKEKONVERZIÓ

Segítünk időt spórolni azzal, hogy címkéit átalakítjuk a régi TEKLYNX verzióról az aktuális verzióra, egyik TEKLYNX szoftver formátumából egy másikra, vagy egy versenytárs termékéből a TEKLYNX termékei számára. Szívesen segítünk!

KERESSEN MINKET

Tanácsadás Tanácsadás
TANÁCSADÁS

Tisztában vagyunk vele, hogy nincs két egyforma vállalat, és mindegyikük sajátos címkézési kihívásokkal küzd. Használja ki több évtizedes tapasztalatunkat a TEKLYNX webes vagy helyszíni konzultációs szolgáltatásán keresztül, hogy közösen elérjük címkézési céljait, és teljesítjük címkézési igényeit.

 

Engedje, hogy a TEKLYNX felmérje, hol lehet javítani a jelenlegi címkézési folyamatán, tanácsot adjon két címkézési környezet egyesítésén, megmutassa, hogyan lehet még inkább „lean”, központosítási stratégiákat dolgozzon ki, és így tovább.

KERESSEN MINKET

Egyedi képzés Egyedi képzés
EGYEDI KÉPZÉS

A TEKLYNX egyedi oktatásokat kínál az Ön felhasználási területének megfelelőn, amit kifejezetten az Ön igényei és szükségletei alapján állítunk össze.

KERESSEN MINKET

Egyedi fejlesztés Egyedi fejlesztés
EGYEDI FEJLESZTÉS

Gondot okoz a belső erőforrások elkülönítése ahhoz, hogy egyedi felhasználói felületeket fejlesszen TEKLYNX szoftveréhez? Szeretné mobil eszközről is lehetővé tenni a nyomtatást? A TEKLYNX elvégzi a munkát Ön helyett.

 

Szolgáltatásaink közt megtalálja az egyedi front-end alkalmazások, egyedi címkenyomtatási felületek fejlesztését, a VBScript (Visual Basic parancsfájlok) programozást, az adatbázis-integrációt, és még sok minden mást.

KERESSEN MINKET

Olvassa el, más vállalatok miként optimalizálták címkézési feladataikat a TEKLYNX segítségével

ESETTANULMÁNYOK MEGTEKINTÉSE

Készen áll a kezdésre?

Mondja el nekünk, mit szeretne elérni saját címkézési környezetében, és állítsa munkába tapasztalatainkat.

Kötelező mező
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező Nem érvényes
Kötelező mező Nem érvényes