Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Támogatás

TEKLYNX CÍMKEMINTÁK

Címkeminták

Címkeminták a TEKLYNX címkéző szoftverekhez

Azért, hogy segítsünk felhasználóinknak megfelelő címkéket gyártani, a TEKLYNX címketervezési szakértői mintákat készítettek, amelyek kiindulási pontként szolgálhatnak. A TEKLYNX címkéző szoftvereinek minden új változata esetén felülvizsgáljuk a címkemintákat, és frissítjük azokat, hogy biztosan megfeleljenek a legújabb szabályozásoknak. Mindegy, hogy veszélyes vegyszereket, orvosi eszközöket, élelmiszeripari termékeket vagy autóipari alkatrészeket címkéznek, a TEKLYNX címkeminták használatával nagy előnyre tehet szert a címkézési megfelelőség terén.

 

  • A címkeminták szoftvereink minden új kiadásában frissítésre kerülnek. Böngéssze végig a weboldalt a legfrissebb címkemintákért.
  • Javasoljuk, hogy mindig a TEKLYNX címkéző szoftverek legújabb verzióját használja.
  • A címkemintákat azért mellékeljük, hogy segítsenek elindulni. További módosításokra lehet szükség, hogy azok teljesen megfeleljenek az Ön egyedi környezetében.

CODESOFT

 

az összetett CÍMKÉZÉSI igényekhez
CODESOFT CÍMKEMINTÁK

LABELVIEW

 

közepes szintű címkézési igényekhez
LABELVIEW CÍMKEMINTÁK

LABEL MATRIX

 

az egyszerű címkézési igényekhez
LABEL MATRIX CÍMKEMINTÁK

Szeretne a gyakran ismétlődő kérdések között keresni? Tekintse meg online Támogató központunkat.

TÁMOGATÁS KERESÉSE