Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Támogatás

LETÖLTÉSEK

Telepítőfájlok

Szüksége van a legújabb TEKLYNX szoftver próbaverziójának telepítőfájljaira vagy a korábbi verziók újratelepítő fájljaira? Kattintson az alábbi hivatkozásra a telepítőfájlok eléréséhez.

Telepítőfájlok

Nyomtató-illesztőprogramok

Használja a TEKLYNX 3000+ natív címkenyomtató-illesztőprogramját, hogy megspórolja vállalkozásának az újranyomásokat, a hibákat és a kieső termelést. Fejlesztői csapataink a világon számos nyomtatógyártóval dolgoznak szoros együttműködésben, hogy a nyomtató teljesítményét optimalizáló kiváló minőségű illesztőprogramokat készítsenek. Ne áldozza fel a minőséget – fektesse belénk bizalmát.

Címkenyomtató-illesztőprogramok

Címkeminták

Az előírásoknak megfelelő címkemintákat is letölthet, hogy segítsenek elindulni saját címkéi megtervezése felé. Ezekkel a sablonokkal gondoskodhat róla, hogy címkéi megfeleljenek az ipari szabványoknak.

Címkeminták

Dokumentumok

Tekintse meg a termékéhez kapcsolódó összes dokumentumot, köztük brosúrákat, kézikönyveket és útmutatókat, verzióinformációkat, tanulmányokat, esettanulmányokat stb.

Dokumentumok

Szeretne a gyakran ismétlődő kérdések között keresni? Tekintse meg online Támogató központunkat.

TÁMOGATÁS KERESÉSE