Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Partnerek

Partnerprogramok

Válassza a legjobb partnert

A TEKLYNX globális partnerhálózattal dolgozik, akik segítenek a vállalatoknak jobban működni. Az által, hogy a TEKLYNX partnerei a piacvezető vonalkódoscímke-tervező szoftverekhez férnek hozzá, új ügyfeleket szerezhetnek a növekvő iparágakban, és tartós ügyfélkört építhetnek.

 

TEKLYNX Partnerként vállalata a következő lehetőségekkel élhet:

 

Ha több információt szeretne a TEKLYNX partnerprogramokról, vegye fel a kapcsolatot az Ön régiójában illetékes TEKLYNX képviselettel.

A partnerprogramok fajtái

„A TEKLYNX szoftverek értékesítésének köszönhetően tovább bővíthettük kapcsolatunkat az ügyféllel.”

– Kirk Steinhoff, tulajdonos, ValuTrack

TEKLYNX viszonteladó

A TEKLYNX viszonteladók magas szintű műszaki tudással és képességekkel rendelkeznek a TEKLYNX címketervező termékek értékesítéséhez.

 

TEKLYNX viszonteladóként kedvezményes áron értékesítheti a LABEL MATRIX, LABELVIEW, CODESOFT és PRINT MODULE szoftvereket, és Ön nyújthatja a támogatás első szintjét ügyfelei részére.

 

További tájékoztatásért vegye fel a kapcsolatot az Ön régiójában illetékes TEKLYNX képviselettel.

„A TEKLYNX szoftveres megoldásai értéket adnak saját termékportfóliónkhoz, és álomszerű a munkatársaikkal együtt dolgozni.”

– Doug Jennings, termékmenedzser, Synnex

TEKLYNX forgalmazó

A TEKLYNX hivatalos forgalmazók a szoftverek legfelső szintű forgalmazói, akik helyi és nemzetközi szinten is képesek reklámozni, értékesíteni és támogatni a TEKLYNX termékeit alsóbb szintű viszonteladóik felé.

 

A hivatalos forgalmazók rendelkeznek az automatizált adatgyűjtő technológiákkal és az informatikai iparral kapcsolatos szaktudással.

 

Ha több információt szeretne arról, hogyan válhat TEKLYNX hivatalos forgalmazóvá, vegye fel a kapcsolatot az Ön régiójában illetékes TEKLYNX képviselettel.

„A TEKLYNX által fejlesztett natív nyomtató-illesztőprogramok a leggördülékenyebb megoldást adják az igény szerinti színes címkézés problémájára.”

– Andrew Moore, termékmenedzser, Epson America

TEKLYNX technológiai partner

A TEKLYNX technológiai partnerek független hardver- és szoftverértékesítők, vagy olyan technológiákat kínálnak, melyek kiegészítik a TEKLYNX azonosítási és nyomkövetési megoldásait, esetleg saját technológiáikon keresztül elősegítik termékeink még jobb integrációját. A technológiai partnerek lehetnek nagy megoldásszolgáltatók, vagy akár technológiai területre specializált független szoftverértékesítők (ISV-k).

 

Ha több információt szeretne arról, hogyan válhat TEKLYNX technológiai partnerré, vegye fel a kapcsolatot az Ön régiójában illetékes TEKLYNX képviselettel.

TEKLYNX TECHNOLÓGIAI PARTNEREK MEGTEKINTÉSE

„Egyszerűen lenyűgözött az a szintű támogatás, kommunikáció és együttműködés, amit a TEKLYNX-től kaptunk.”

– Adam Grabowski, marketing igazgató, Global Shop Solutions

TEKLYNX Certified Integrator (TCI)

A TEKLYNX Certified Integrator (TCI) tanúsítvány egy lehetőség, hogy megkülönböztesse vállalatát másoktól. A szoftverek folyamatosan bővülő választéka, egy stabil üzleti stratégia, valamint az üzleti tervbe beépített szoftverértékesítés alapvető a sikerhez.

 

TCI partnerként kedvezményes áron lesz lehetősége a TEKLYNX címketervező és vállalati címkekezelő megoldásait értékesíteni és támogatni.

 

Különböztesse meg vállalatát másoktól, legyen TEKLYNX Certified Integrator. További tájékoztatásért vegye fel a kapcsolatot az Ön régiójában illetékes TEKLYNX képviselettel.

 

Az összes TEKLYNX Certified Integrator megtekintése

„A megoldásintegrátorok segítenek nekünk kulcsrakész megoldásokat szállítani egyes felhasználói igényekre.”

– Doug Niemeyer, ügyvezető igazgató, TEKLYNX

TEKLYNX megoldások integrátora

A megoldások integrátorai képesek integrálni a TEKLYNX címketervező vagy vállalati szintű címkekezelő szoftvereket saját megoldásaikba, vagy felkínálni a TEKLYNX szoftvereit plusz csomagként saját termékeik vagy megoldásaik mellé. Például integrálhatják a TEKLYNX vonalkódos címkéző szoftverét egy automatikus címkeragasztóval, egy csomagológéppel vagy a törvényi előírásoknak megfelelő megoldásukkal. Ismerje meg közelebbről a TEKLYNX SDK-t.

 

Ha több információt szeretne arról, hogyan válhat TEKLYNX megoldások integrátorává, vegye fel a kapcsolatot az Ön régiójában illetékes TEKLYNX képviselettel.

„OEM partnereink a TEKLYNX szoftvereivel szolgálják ki egyes piacok igényeit.”

– Jenna Wagner, globális marketing és értékesítési igazgató, TEKLYNX

TEKLYNX saját márka (OEM)

A TEKLYNX saját márkás programja keretében partnereink saját márkanevük alatt értékesíthetik a TEKLYNX szoftvereit. Ez által partnereink saját márkanév alatt nyújthatnak megoldási csomagokat ügyfeleiknek.

 

Saját márkás partnereink lehetnek VAR-ek, rendszerintegrátorok vagy gyártók. Termékkínálatuk tartalmazhat alkalmazási területek széles skáláját lefedő hardveres és szoftveres megoldásokat, és/vagy vertikális tagoltságú piaci alkalmazási területek számára az AIDC (automatikus azonosítás és adatrögzítés) iparban.

 

Ha több információt szeretne a TEKLYNX saját márkás partnerprogramról, vegye fel a kapcsolatot az Ön régiójában illetékes TEKLYNX képviselettel.

Tegyünk nagyszerű dolgokat együtt

Gyarapítsa vállalatát, és hozzon létre hosszú távú ügyfélkapcsolatot a TEKLYNX partnerprogramjával

Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező Nem érvényes
Kötelező mező Nem érvényes
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező
Kötelező mező