Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Névjegy

Csapatunk

A termékek mögött álló emberek

A TEKLYNX legnagyobb értéke a csapat. Azok az emberek, akik minden nap azon dolgoznak, hogy ügyfeleink még jobban végezhessék munkáikat. Ezért vagyunk piacvezetők a vonalkódoscímke-tervező szoftverek terén. A TEKLYNX-nél együttműködő, vidám, ügyfélközpontú, energikus környezetet talál, ahol ledöntjük a normákat. Olyan csapattagokat keresünk, akiket a siker ösztönöz, szeretnek tanulni és gyarapodni, és kellő elhatározással segítik filozófiánkat – Barcode Better.

Nemzetközi csapat

Az alapelvek, amelyek vezetnek minket

A TEKLYNX kultúrája az, ami meghatároz minket. Olyan csapat vagyunk, akik kihívások elé állítják a másikat, szenvedélyünk az ügyfélelégedettség, és mindig a még jobb megoldásokra törekszünk.

 

  1. Csapatmunka – Saját magunktól, és a többiektől is elvárjuk, hogy közös összefogásban érjük el vállalatunk küldetését.
  2. Központban az ügyfél – Ügyfeleink állnak minden tevékenységünk középpontjában. Elvárjuk, és ösztönözzük a kimagasló ügyfélszolgálatot.
  3. Ambíció – Mindig a még jobb megoldásokra törekszünk, folyamatosan figyelünk, tanulunk és alkalmazzuk ezt a tudást.
  4. Innováció – Szándékosan és tudatosan kavarjuk fel az állóvizet.
  5. Őszinteség – Feddhetetlenségünkön sosem esik csorba. Azt mondjuk, amit teszünk, és azt tesszük, amint mondunk.

BEMUTATKOZIK A CSAPATUNK

TEKLYNX - Best Places to Work AwardTEKLYNX – Egy nagyszerű munkahely

Gyarapodásunk érdekében mindig a legkreatívabb és tehetségesebb kollégákat keressük a piacon. Csapatunk különféle háttérrel érkezett egyénekből áll, akik tapasztalataikat és ismereteiket többek között az információ technológia, az újságírás, a marketing, a gépészet és az üzleti élet terén szerezték. Globális szervezetként nagy szükségünk van idegen nyelveket folyékonyan beszélő munkatársakra.

 

Legsikeresebb munkatársaink élvezik a csapatmunkát, folyamatosan kiállnak alapértékeink mellett, és rendkívüli szenvedéllyel szolgálják ki ügyfeleinket és partnereinket. Magas elvárásainknak köszönhetően a TEKLYNX munkatársai olyan versenyelőnyt jelentenek számunkra, ami a többiek fölé emel.