Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Támogatás

Bevált címkézési módok

RÖVIDÍTSE LE A SIKER FELÉ VEZETŐ UTAT HASZNÁLJA KI BEVÁLT MÓDSZEREINKET CÍMKÉZÉSI RENDSZERÉBEN.

TÖLTSE LE AZ E-KÖNYVET

Alkalmazza a bevált címkézési módszereket

Több mint 30 évnyi tapasztalattal a hatékony vonalkódos címkézési rendszerek telepítése terén, a TEKLYNX örömmel segít az Ön rendszerével is. Vágja le a siker felé vezető utat, hagyatkozzon szakértelmünkre és mi bevált megoldásainkat hozzuk el címkézési rendszerébe. 

 

Öt közös címkézési célt figyeltünk meg a TEKLYNX felhasználói között:

 

  • Nyomtasson gyorsabban
  • Csökkentse a hibák számát
  • Tegye ugyanúgy
  • Készüljön fel a jövőbeni növekedésre
  • Tegye egyszerűvé

 

A TEKLYNX címkézési szakértői összegyűjtötték a legjobb tanácsokat, amelyekkel a gyártók elérhetik ezen célokat. 

„Senki sem lehet mindennek a szakértője, ezért fontos, hogy olyan partnerekkel és beszállítókkal dolgozzunk együtt, akikben bízhatunk. Így támaszkodhatunk rájuk a bevált megoldásokkal kapcsolatos tanácsaikért.”

– Nick Recht, TEKLYNX Americas

5 közös címkézési cél:

Nyomtassa címkéit gyorsabban a nyomtatási folyamat leegyszerűsítésével.

Szeretnék gyorsabban nyomtatni

A nagyobb nyomtatási sebesség olyan cél, amit gyakran hallunk kis és nagy méretű ügyfeleinktől egyaránt. A nyomtatási sebesség javításának egyik összetevője azzal kapcsolatos, ahogyan a címkét megtervezi, de a rövidebb nyomtatási idő leghatékonyabb módja, ha leegyszerűsíti a folyamatokat.

 

Tekintse meg rövid videónkat, amiben 4 tippet talál a nyomtatási sebesség növelésére, vagy tekintse meg webináriumunk felvételét, hogy még mélyebb betekintést nyerhessen. 

 

Hárítsa el a címkézési hibát, mielőtt még megtörténne.

Szeretném csökkenteni a hibák számát

A címkézési hibák nagyon költségesek lehetnek, még visszahívásokhoz is vezethetnek. Mindegy, hogy a rossz címkézést egy hiányzó vagy hiányos címke okozta, az nem csak a biztonságra lehet komoly hatással, de óriási, előre nem látható költségekkel is járhat.

 

Tekintse meg rövid videónkat, amiben 4 tippet talál a hibák számának csökkentésére, vagy tekintse meg webináriumunk felvételét, hogy még mélyebb betekintést nyerhessen. 

 

Ha a felhasználók mindent ugyanúgy csinálnak, kisebb az esélye a hibáknak.

Szeretném, ha mindenki ugyanúgy csinálná

Nem számít, hogy Ön belépőszintű ügyfél vagy részlegvezető, biztosan tudja, milyen bosszantó az, ha a csapat minden tagjának saját módszere van egy feladatra. Nehéz kommunikálni, fontos információk veszhetnek el, és könnyen előfordulhatnak hibák.

 

Tekintse meg rövid videónkat, amiben 4 tippet talál a címkézés szabványosítására, vagy tekintse meg webináriumunk felvételét, hogy még mélyebb betekintést nyerhessen. 

 

Ha nem tervez, azzal a bukást tervezi.

Szeretnék felkészülni a jövőbeni növekedésre

Minden vállalkozás növekedni szeretne! Az új termékvonalak bevezetése, a gyártási volumen növelése, a betörés új piacokra – ezek mind új kihívások elé állítják címkézési rendszerét. Ha előre tervezi a sikert, biztos lehet benne, hogy amikor eljön az idő, Ön készen fog állni!

 

Tekintse meg rövid videónkat, amiben 3 tippet talál a jövőbeni növekedésre való felkészüléshez, vagy tekintse meg webináriumunk felvételét, hogy még mélyebb betekintést nyerhessen. 

 

Amikor a jó megoldás az egyszerű, a felhasználók nem csinálják rosszul.

Szeretném, ha egyszerű lenne

A világ minden bevált gyakorlata haszontalan, ha azokat a felhasználók nehezen követik. Az egyszerű használat létfontosságú minden szoftveres üzleti megoldásban. Az egyszerű használat nem csak a fejfájást enyhíti, de a hibák előfordulási esélyét is csökkenti.  

 

Tekintse meg rövid videónkat, amiben 3 tippet talál a címkézés egyszerűbbé tételére, vagy tekintse meg webináriumunk felvételét, hogy még mélyebb betekintést nyerhessen.