Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Partnerek

TECHNOLÓGIAI PARTNEREK

Partnerek a megoldásban

 

A TEKLYNX technológiai partnerek független hardver- és szoftverértékesítők, vagy olyan technológiákat kínálnak, melyek kiegészítik a TEKLYNX azonosítási és nyomkövetési megoldásait, esetleg saját technológiáikon keresztül elősegítik termékeink még jobb integrációját. A technológiai partnerek lehetnek nagy megoldásszolgáltatók, vagy akár technológiai területre specializált független szoftverértékesítők.

 

Technológiai partnereinkkel olyan megoldásokat adhatunk, amelyek további értékeket nyújtanak ügyfeleinknek.

 

Ha több információt szeretne arról, hogyan válhat TEKLYNX technológiai partnerré, vegye fel a kapcsolatot az Ön régiójában illetékes TEKLYNX képviselettel.

„A TEKLYNX natív nyomtató-illesztőprogramjai gördülékeny megoldást nyújtanak az igény szerinti színes címkézés problémájára.”

– Andrew Moore, termékmenedzser, Epson America

Kiemelt TEKLYNX technológiai partnerek

Zebra Technologies

Zebra Technologies – nyomtatóival, RFID technológiájával, fogyóeszközeivel, szoftvereivel és valós idejű helyi megoldásaival (RTLS) globális piacvezető a vonalkódos és címkenyomtató megoldások terén. A Zebra olyan technológiákat kínál, melyek virtuális hangot adnak egy szervezet vagyontárgyainak, embereinek és tranzakcióinak, melyek által a szervezetek kinyithatják a még nagyobb üzleti érték felé nyíló ajtót. A vállalat jelölő és nyomtató technológiái, mint az RFID vagy az RTLS, feladatkritikus információkat megjelenítve segítik ügyfeleiket a legokosabb üzleti döntések meghozatalára.

 

Tudjon meg többet a TEKLYNX Zebra nyomtatókhoz készült címkenyomtató szoftveréről

A GS1 US megoldások partnere

A GS1 egy globális non-profit szervezet, amely elkötelezett a globális vonalkód-szabványok megtervezése és bevezetése mellett. A világ egyik legszélesebb körben alkalmazott szabványa a GS1 vonalkód. A TEKLYNX címketervező szoftverének beépített varázslói segítségével egyszerűen hozhat létre pontos és a GS1 előírásainak megfelelő vonalkódokat. A TEKLYNX címketervező szoftverét minden egyes kiadással frissítjük a GS1 specifikációk frissítései alapján, így gondoskodva arról, hogy felhasználóink továbbra is a GS1 előírásainak megfelelő vonalkódokat készíthessenek és nyomtathassanak. A TEKLYNX a GS1 US Silver Solution partnere. Ismerje meg közelebbről: GS1.

 

Ismerje meg, hogy a TEKLYNX szoftvere miként teszi egyszerűvé a GS1 vonalkód varázslóval a GS1 vonalkódok készítését.

Microsoft Gold Partner

A TEKLYNX Gold Certified szintet ért el a Microsoft Partner Programban alkalmazásfejlesztések terén, mely elismeri a TEKLYNX szakértelmét és hatását a technológiai piacra. Gold Certified partnerként a TEKLYNX bizonyította szakértelmét a Microsoft technológiáival, és megmutatta, hogy képes kiszolgálni ügyfelei igényeit. A Microsoft Gold Certified Partnerek számos előnyt élveznek, mint a hozzáférés, a képzés és a támogatás, ami versenyelőnyt biztosít a piacon. Ismerje meg közelebbről: Microsoft.

Minden TEKLYNX technológiai partner

AIM: Advancing Identification Matters

Az AIM egy megbízható globális ipari szövetség az automatikus azonosítás iparágában. Kis híján fél évszázada biztosít az AIM pártatlan tájékoztatást, oktatási segédanyagokat és szabványokat az ilyen technológiák szolgáltatói és felhasználói számára. A TEKLYNX 1999. óta az AIM tagja. Ismerje meg közelebbről.

Axelor

Az Axelor az üzleti alkalmazások hibrid nyílt forráskódú szerkesztője, amely minimális programozást igénylő/programozást nem igénylő BPM-et kínál harmincnál is több üzleti célú felhasználásra: ERP, CRM, értékesítési menedzsment, HR, leltár, termelés, projektmenedzsment, könyvelés stb. A platformot számtalan szektorban használják: ipari vállalatok, minisztériumok, szolgáltatóipari cégek, tanácsadóirodák, oktatási szervezetek stb.

 

Az integrált BPM és a minimális programozási igényű platform bármilyen típusú üzleti folyamatot képes lemodellezni, és képes olyan funkcionális alkalmazást felépíteni, amely integrálható a vállalati eszközök meglévő könyvtárába.

 

ISMERJE MEG A VONALKÓDOSCÍMKE-NYOMTATÁST AXELORBÓL

Bixolon

A BIXOLON globális nyomtatógyártó, amely piacvezető a POS, mobil, Auto-ID és címkenyomtatási technológiák terén. A BIXOLON nyomtatók tartós és fejlett nyomtatási megoldást kínálnak változatos környezetben. Ismerje meg közelebbről a weboldalon bixolon.com.

 

TUDJON MEG TÖBBET A TEKLYNX BIXOLON NYOMTATÓKHOZ KÉSZÜLT CÍMKENYOMTATÓ SZOFTVERÉRŐL

Brother

A Brother a mobil, asztali és ipari nyomtató és címkéző megoldások új generációját kínálja, amelyek a 4 falon belül és kívül egyaránt javítják a munkafolyamatokat. A teljes oldalas nyomtatóktól a kompakt, mégis robusztus bizonylat-, jegy- és címkenyomtatókon át a nagy teljesítményű ipari vonalkódos-címkenyomtatókig a Brother olyan megoldásokat kínál, amely egy sor iparág működését teszi hatékonyabbá; kereskedelem, szállítás és logisztika, gyártás, úttervezés, egészségügy, közbiztonság stb.

 

A Brother több mint 100 év megbízhatóságát és egyedi szemléletét adja minden projekthez, kiváló szakembergárdájuk pedig segít gondoskodni a zökkenőmentes integrációról, valamint a termékek folyamatos teljesítőképességéről. Piacvezető garanciális feltételeivel és elismert ügyfélszolgálatával a Brother valóban Ön mellett áll termékei teljes élettartama alatt. Ismerje meg közelebbről Brother.

 

TUDJON MEG TÖBBET A TEKLYNX BROTHER NYOMTATÓKHOZ KÉSZÜLT CÍMKENYOMTATÓ SZOFTVERÉRŐL

CognitiveTPG

A CognitiveTPG a Point-of-Sale és autóipari azonosítás követelményeit teljesítő vonalkódos és tranzakciós nyomtatók integrált forgalmazója. Nyomtatóink tartósságukról, kis lábnyomukról és egyszerű üzemeltetésükről híresek. Ezt több, mint 35 év tapasztalata és több millió telepítés bizonyítja számtalan iparágban, mint a kiskereskedelem, az autóipar, a gyártás, a logisztika, az egészségügy és a bank szektor. A CognitiveTPG szabványos és egyedi címkéző szolgáltatásokat is kínál. A CognitiveTPG jövedelmező megoldásokat kínál ügyfelei számára. Ismerje meg közelebbről: CognitiveTPG.

Datamax-O'Neil by Honeywell

A Datamax-O'Neil szenvedélyesen dolgozik együtt nemzetközi partnereivel, hogy meghallgassa őket, majd olyan értékközpontú nyomtatási megoldásokat nyújtson, melyekkel minimalizálhatóak a kockázatok és maximalizálható a hatékonyság, a biztonság és a minőség. Ügyfeleink üzleti tevékenységét fejlesztő megoldásaink mély piaci tudásra és tanácsadói megközelítésre épülnek. A Datamax-O'Neil a fix és hordozható címke- és nyugtanyomtató megoldások az iparágban elérhető legteljeskörűbb választékát fejleszti, gyártja és forgalmazza. A vállalat termékei számos alkalmazási lehetőséget lefednek az ipari, egészségügyi, kiskereskedelmi és autóipari területeken. A Datamax-O'Neil központja a floridai Orlandóban található, fontos telephelyeket üzemeltet Kalifornia és Illinois államokban, Franciaországban, illetve értékesítői és ügyfélszolgálati irodákat tart fenn az egész világon. Ismerje meg közelebbről: Datamax-O’Neil.

Epson

Az Epson America, Inc. a japán központú Seiko Epson Corporation egyesült államokbeli leányvállalata, egy olyan globális technológiai vállalaté, amely a képfeldolgozás, robotika, precíziós gépek és elektronika forradalmi technológiájának úttörője. Az Epson számtalan díjnyertes képrögzítő és képalkotó terméket gyárt lakossági, fényképészeti, üzleti és grafikus művészeti célokra. Globális technológiai vezető szerepét tovább növelve az Epson piacra dobta szabadalmaztatott MicroPiezo® nyomtatófejeit és a DURABrite® Ultra Pigment festéktechnológiát, melyekkel robusztus, ipari célú színes címkenyomtatókat gyárt. Ezekkel a nyomtatókkal a felhasználók dinamikusan adhatnak képeket, színkódokat és emblémákat az amúgy egyszínű címkékhez, és tehetik mindezt hihetetlen tartóssággal és drámaian alacsonyabb fenntartási költségek mellett.

 

További információkért látogasson el az alábbi weboldalra: https://epson.com/For-Work/Printers/Label/c/w130

 

Tudjon meg többet a TEKLYNX Epson nyomtatókhoz készült szoftveréről

Global Shop Solutions

We simplify your manufacturing.™ A Global Shop Solutions ERP szoftver mindazon alkalmazásokat biztosítja, amely ahhoz szükséges, hogy minőségi alkatrészeket szállítson, időben, minden alkalommal, az árajánlattól a kifizetésig, illetve minden köztes állomáson, mint az áruházmenedzsment, az ütemezés, a raktárkészlet, a könyvelés, a minőség-ellenőrzés, a CRM, valamint 25 további szolgáltatást nyújt. Gyártó tevékenységet folytató ügyfeleink élvezhetik a felhőből vagy a helyszínen elérhető rendszer precíz raktárkészlet-nyilvántartását, a neki köszönhetően pontosabbá váló kiszállítást, alacsonyabb adminisztrációs költségeket, növekvő értékesítési számokat és jobb ügyfélszolgálatot. Egyesült királyságbeli irodánk helyi tanácsadást, üzembe helyezést és szervizt biztosít. Ismerje meg közelebbről.

 

ISMERJE MEG A GLOBAL SHOP SOLUTIONS CÍMKENYOMTATÁSI MEGOLDÁSÁT

Godex International

Az 1993-ban alapított tajvani Tajpejben székelő Godex International egy mérnöki vállalat, mely vonalkódnyomtató termékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik, amelyek kiváló érték/teljesítmény arányukkal piacvezetőek. A Godex az Egyesült Államokban, Európában és Kínában tart fenn irodákat, termékeiket világszerte forgalmazzák. A Godex sikeressé vált, több ezer ügyfélből álló hűséges vásárlói kört építettek a műszaki szempontból kiváló, mégis rendkívül kedvező árú termékeikkel, melyeket olyan vállalati és értékesítői partnerhálózat támogat, amely 100%-ban a hosszú távú ügyfél-elégedettségre törekszik. Ismerje meg közelebbről: Godex.

A GS1 US megoldások partnere

A GS1 egy globális non-profit szervezet, amely elkötelezett a globális vonalkód-szabványok megtervezése és bevezetése mellett. A világ egyik legszélesebb körben alkalmazott szabványa a GS1 vonalkód. A TEKLYNX címketervező szoftverének beépített varázslói segítségével egyszerűen hozhat létre pontos és a GS1 előírásainak megfelelő vonalkódokat. A TEKLYNX címketervező szoftverét minden egyes kiadással frissítjük a GS1 specifikációk frissítései alapján, így gondoskodva arról, hogy felhasználóink továbbra is a GS1 előírásainak megfelelő vonalkódokat készíthessenek és nyomtathassanak. A TEKLYNX a GS1 US Silver Solution partnere. Ismerje meg közelebbről: GS1.

 

Ismerje meg, hogy a TEKLYNX szoftvere miként teszi egyszerűvé a GS1 vonalkód varázslóval a GS1 vonalkódok készítését.

Intermec by Honeywell

Az Intermec, Inc. (NYSE:IN) olyan technológiákat fejleszt, gyárt és integrál, melyekkel azonosíthatóak, nyomon követhetőek és kezelhetőek az ellátási lánc vagyontárgyai. Az alkalmazott főbb technológiák közt megtalálhatóak az RFID azonosítók, a mobil informatikai és adatgyűjtő rendszerek, a vonalkódnyomtatók és a címke alapanyagok. Az Intermec technológiái már 40 éve segítenek Fortune 1000-es vállalatokat szerte a világon növelni az ellátási láncuk hatékonyságát. 70%-uk ezért helyezte bizalmát az Intermec-be. Az Intermec nem csak kategóriaelső adatgyűjtő és mobil informatikai megoldásokat kínál, de biztosítják mindazon szakértelmet és kapcsolatokat, amelyek az új rendszerek bevezetéséhez szükségesek, és még ezt követően is hosszú ideig nyújtanak minőségi támogatást. Az üzleti igények melletti eme hosszú távú elkötelezettség különbözteti meg az Intermec-et a piac többi szereplőjétől.

Kallik

A Kallik, a vállalati címkekezelő vállalkozás, határozott megoldást kínál a szabályozott iparágak számára a grafikai elemek végponttól végpontig történő kezelésére, továbbá olyan címkekezelő platformot, amire támaszkodhatnak. Orvosi eszközök, gyógyszerészet, vegyipari, gyártó és kozmetikai vállalatok használják a Kallikot, hogy bizalmat építsenek a címkézés, feddhetetlenséget a folyamataik és bizalmat a márkáik iránt. A Kallik Veraciti™ névre hallgató felhőalapú platformja lehetővé teszi a megfelelőséget, hatékonyságot szállít az ellátási lánc számára a termékcsomagolások, -címkék és kezelési útmutatók (IFU-k) minden grafikai elemének és tartalmának kezelésében. A Kallik központja Birminghamben, az Egyesült Királyságban található. Ismerje meg közelebbről a weboldalon kallik.com.

 

TUDJON MEG TÖBBET A KALLIKRÓL ÉS A TEKLYNXRŐL

Microsoft Gold Partner

A TEKLYNX Gold Certified szintet ért el a Microsoft Partner Programban alkalmazásfejlesztések terén, mely elismeri a TEKLYNX szakértelmét és hatását a technológiai piacra. Gold Certified partnerként a TEKLYNX bizonyította szakértelmét a Microsoft technológiáival, és megmutatta, hogy képes kiszolgálni ügyfelei igényeit. A Microsoft Gold Certified Partnerek számos előnyt élveznek, mint a hozzáférés, a képzés és a támogatás, ami versenyelőnyt biztosít a piacon. Ismerje meg közelebbről: Microsoft.

OPAL

Az 1996-ban Svájcban alapított OPAL mára piacvezetővé vált az AutoID és az SAP terén. Szolgáltatóként és rendszerintegrátorként az OPAL a teljes ellátási láncban segít innovatív megoldásaival. A terméktanácsadástól és -támogatástól a különböző igényekre szabott szoftverek fejlesztésén át a fogyóanyagok elosztásáig – az OPAL egy helyről kínál mindent, ami még stabilabbá teszi a logisztikát. Hatékony, átlátható és intelligens AutoID megoldások, amelyek optimalizálják a vonalkódokra és RFID technológiára épülő logisztikai folyamatot, egyszerűsítik a gyártási folyamatokat, és elősegítik az ellenőrzési és minőségbiztosítási folyamatokat. További információt a weboldalon talál: opal-holding.com.

 

Tudjon meg többet az OPAL és a TEKLYNX együttműködéséről

Opticon

Az Opticon az OPTOELECTRONICS Co., Ltd. (Japán), az Opticon Inc. (Észak-Amerika) és az Opticon Sensors Europe BV vállalatok világméretű családja. Az 1976-ban alapított Opticon az automatikus azonosítórendszerek legelső úttörői és gyártói olyan technológiákkal, mint a CCD, a lézeres és 2D leképező vonalkódolvasók, valamint a mobil adatgyűjtő terminálok. 1984-ben az Opticon Inc. megnyitotta első észak-amerikai telephelyét, ahonnan egy sor egyesült államokbeli, kanadai és mexikói ügyfelet szolgáltak ki. 17 irodájával világszerte, az Opticon teljes nyugalomban szolgálja ki ügyfeleink és partnereink technológiai igényeit világszerte. További információkért látogasson el az alábbi weboldalra: www.OpticonUSA.com.


Oracle Partner Network – Gold szintű partner

A TEKLYNX arany szintű tagja az Oracle Partner Network (OPN) hálózatnak. Ez szavatolja, hogy a TEKLYNX mindig birtokában van a legmodernebb technológiákkal, melyekkel túlszárnyalhatja ügyfelei és saját üzleti igényeit, miközben folyamatosan élen jár az innováció terén. Oracle partnerként a TEKLYNX kéz a kézben működik együtt az Oracle vállalattal, hogy az Oracle technológiáira épülő, vagy az Oracle alkalmazásaihoz szorosan kapcsolódó, piacvezető megoldásokkal szolgálják ki ügyfeleiket. Ismerje meg közelebbről: Oracle.

 

Tudjon meg többet az Oracle címkenyomtatási integrációról.

Printronix Auto ID

A Printronix Auto ID globális piacvezető a vállalati szintű ügyfeleknek készült direkt termál nyomtatók és a vonalkód-ellenőrző megoldások terén.

 

Az exkluzív Printronix System Architecture (PSA) architektúrájukat használó nyomtatóik az egyszerű használatukról, a sokoldalúságukról és tartósságukról híresek, valamint az olyan fejlett funkciókról, mint az ODV vonalkód-ellenőrzés, az RFID és a távoli nyomtatáskezelő eszközök. A Printronix Auto ID termékeit Fortune 500-as vállalatok és globális multik használják szerte a világon.

 

A Printronix Auto ID a TSC Auto ID Technology család tagja. Nyomtatóválasztékuk tökéletesen kiegészíti a TSC egyre növekvő nyomtatóválasztékát, együtt pedig a világ öt vezető direkt termál nyomtatókat gyártó vállalata közé tartoznak. Több mint 40 év tervezési, fejlesztési és gyártási tapasztalattal rendelkeznek a direkt termál nyomtatók terén. A Printronix Auto ID termékeit az Egyesült Államokban tervezik, majd saját gyártóüzemeikben gyártják Tajvanon és Kínában. Ismerje meg közelebbről: Printronix Auto ID.

 

Tudjon meg többet a TEKLYNX és a Printronix Auto ID megoldásáról a teljes vonalkód ellenőrzéshez.

 

Tudjon meg többet a TEKLYNX Printronix Auto ID nyomtatókhoz készült szoftveréről

SAP

A németországi Walldorf-ban székelő, több, mint 130 országban jelen lévő SAP a vállalati szintű alkalmazások piacvezetője, segítenek, hogy tetszőleges méretű vállalkozása jobban működjön.

 

A TEKLYNX az SAP® PartnerEdge® nyílt ökoszisztéma hivatalos tagja. Egyszerűen állítsa be SAP adatbázisát, hogy a megfelelő adatokat küldje a SENTINEL címkenyomtatás-automatizáló szoftvernek, és a SENTINEL automatizálja a teljes nyomtatási folyamatot. Növelje hatékonyságát, és csökkentse a hibák számát az SAP-be integrált SENTINEL-lel. Ismerje meg közelebbről.

 

Ismerje meg közelebbről: SAP címkenyomtatási integráció.

Sato

Tudnivalók a SATO-ról (EU)

 

A SATO, az intelligens címkenyomtatási megoldások globális beszállítója összeköti az embereket, az árucikkeket és az információkat, IoT funkciókat integrál az automatikus azonosítási technológiákba számos iparágban, hogy az üzemi hatékonyság egy új szintjét hozza el. A SATO szorosan együttműködik ügyfeleivel, hogy végponttól végpontig tartó nyomon követhetőséget biztosítson, köztük RFID-címkéző hardveres és szoftveres megoldásokkal, melyek mind a hatékony nyomon követést és ellenőrzést szolgálják, miközben javítják a komplex logisztikai feladatok termelékenységét.

 

A SATO adatgyűjtő és címkenyomtató hardveres megoldásai kiegészítő szoftverekkel is párosulnak, mint a SATO Online Services (SOS), az alkalmazásból történő nyomtatás (AEP) és a SATO App Storage.

 

A SATO-ról további tájékoztatást talál itt: www.satoeurope.com

 

Tudnivaló a SATO-ról (globális)

 

A SATO (TOKYO:6287) az automatikus azonosítási megoldások globális beszállítója, piacvezető gyártó, logisztikai, kiskereskedelmi, élelmiszeripari, egészségügyi vállalatokat szolgál ki. A helyi használati körülmények átfogó ismeretével a SATO azonosítókkal címkézi fel az árucikkeket, hogy javítsa a jövő ellátási láncainak áramlását, megoldva a vezetőség és működés jelenkori kihívásait. 80 évnyi szakértelmével és a 27 országban dolgozó 5400-nál is több munkatárásával úttörőnek számít az iparágban. A SATO a működés leegyszerűsítését, a pontosság növelését, a fenntarthatósági kezdeményezések támogatását célzó megoldásokat kínál, biztosítékokat és érzelmi kapcsolatokat nyújt, az értékeket egészen a fogyasztóig közvetítve.

Tetra Tech

A Tetra Tech tanácsadói, mérnöki, programkezelői és építésvezetői szolgáltatások egyik piacvezető forrása. A vállalat kereskedelmi és kormányzati ügyfeleket szolgál ki, fő szakterülete a víz, a környezetvédelem, az infrastruktúra, az erőforráskezelés és az energia. A világszerte 16 000 főt foglalkoztató Tetra Tech egyszerű megoldásokat kínál bonyolult problémákra. További információk a Tetra Tech-ről: www.tetratech.com.

Toshiba

A Toshiba America Business Solutions, Inc. a Toshiba TEC Corporation leányvállalata, az irodai, nyomtatási és kiskereskedelmi megoldások globális piacvezetője. A Toshiba Business Solutions az USA és Latin-Amerika területén rendelkezik irodákkal, hogy világszínvonalú szolgáltatásaival támogassa ügyfeleinket. A Toshiba a san diegói Mitchellben is üzemeltet irodát, innen látja el tonerekkel az USA piacát és a globális piacot.

 

A Toshibánál azon dolgozunk, hogy ügyfeleink az üzletmenet szempontjából kritikus címke- és bizonylatnyomtatási megoldásokon keresztül még jobban kézben tarthassák termelékenységüket és rentabilitásukat. A nyugtáktól a címkékig, a vonalkódos szállítási címkéktől a speciális egyedi címkékig, nyomtatóink piacvezető megoldást nyújtanak az egész világon a professzionális, házon belüli címkézési igényekre. Tisztában vagyunk vele, hogy nagyszerű termékeket gyártani önmagában még nem elég, ezért az emberi innovációt segítségül hívva oldjuk meg üzleti kihívásait.

Unitech

A Unitech vállalatot 1979-ben alapították a tajvani Tajpejben, hogy a helyi piacot egyedi, mikroprocesszorokra épülő automatizáló rendszerekkel lássa el. A Unitech több, mint húsz évig az automatikus adatgyűjtő termékekre és szolgáltatásokra koncentrált, melyek növelik a termelékenységet és a hatékonyságot. 1985-ben a Unitech sikeresen beindította AIDC termékvonalát, amely azóta is folyamatosan bővül. Napjainkban a Unitech AIDC termékek teljes tárházát kínálja, mint a vonalkódolvasók, a mágneskártya-olvasók, a hordozható és fix terminálok, és egy sor billentyűzet. Ismerje meg közelebbről: Unitech.

Videojet

A Videojet a kódolás és a jelölés piacvezető márkája, amely csúcsmodern technológiákkal és rendszerekkel tartja mozgásban a gyártósorokat. Kódolási technológiák széles választékával, speciális tintákkal és folyadékokkal, fejlett szoftverekkel és dedikált globális szervizcsapatával a Videojet gyakorlatilag bármilyen csomagolástípusra és hordozóanyagra képes nyomtatni. A Videojet minőségi berendezések széles választékával kínál megoldást egy sor nyomkövetési és visszakövethetőségi igényre a tokok, kartonok és szállító konténerek kódolása terén. Ez magas és alacsony felbontású, festékalapú doboznyomtatókat és tokok számára készült kódolási megoldásokat jelent – az automatikus címkenyomtató és címkéző rendszereken felül. Ismerje meg közelebbről: Videojet.

VIPColor Technologies

A VIPColor Technologies a Venture Corporation részlege, és 1998. óta kínál innovatív digitális, színes címkéket nyomtató megoldásokat. Alkalmazási területek széles palettájához fejlesztünk, gyártunk és értékesítünk színes címkéket előállító nyomtatókat.

 

Az évek során ipari nyomtatóinkat világszerte használták FORTUNE 500-as vállalatok. Nyomtatóink segítettek leegyszerűsíteni a munkafolyamatokat, növelni a termelékenységet és termékminőséget, közben javítva a jövedelmezőséget. Az által, hogy képesek gyorsan, igény szerint és költséghatékonyan nyomtatni, kényelmet és rugalmasságot szállítunk kis-, közepes és nagyvállalatok számára.

 

A rendkívül változatos termékeket és kínálatot, vagy akár kis példányszámú munkákat felvonultató iparágak vonzónak találják digitális megoldásainkat, amik értéket adnak a folyamataikhoz. A VIPColor célja, hogy a címkézést új szintre emelje a csomagolás és az azonosítási folyamatok területén, 35 ország ügyfeleit kiszolgálva.

 

TUDJON MEG TÖBBET A TEKLYNX VIPCOLOR NYOMTATÓKHOZ KÉSZÜLT CÍMKENYOMTATÓ SZOFTVERÉRŐL

Zebra Technologies

Zebra Technologies – nyomtatóival, RFID technológiájával, fogyóeszközeivel, szoftvereivel és valós idejű helyi megoldásaival (RTLS) globális piacvezető a vonalkódos és címkenyomtató megoldások terén. A Zebra olyan technológiákat kínál, melyek virtuális hangot adnak egy szervezet vagyontárgyainak, embereinek és tranzakcióinak, melyek által a szervezetek kinyithatják a még nagyobb üzleti érték felé nyíló ajtót. A vállalat jelölő és nyomtató technológiái, mint az RFID vagy az RTLS, feladatkritikus információkat megjelenítve segítik ügyfeleiket a legokosabb üzleti döntések meghozatalára.

 

Tudjon meg többet a TEKLYNX Zebra nyomtatókhoz készült címkenyomtató szoftveréről