Europa (Nederlands)
Kies uw locatie

Selecteer uw locatie en taal voor de beste website-ervaring

Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Partners

TECHNOLOGIEPARTNERS

Samenwerken voor oplossingen

 

De technologiepartners van TEKLYNX zijn onafhankelijke hardware- en softwareverkopers of andere technologieaanbieders wiens producten het assortiment van identificatie- en traceeroplossingen van TEKLYNX aanvullen, of wiens eigen oplossingen kunnen worden verbeterd door de integratie van onze producten. Technologiepartners variëren van grote aanbieders van oplossingen tot ISV’s die gespecialiseerd zijn in technologietoepassingen.

 

Samen met onze technologiepartners kunnen we oplossingen bieden die van toegevoegde waarde voor onze klanten zijn.

 

Voor meer informatie over hoe u een technologiepartner van TEKLYNX wordt, neem u contact op met TEKLYNX in uw regio.

“TEKLYNX’ ontwikkeling van eigen printerstuurprogramma’s stelt ons in staat om naadloze oplossingen voor on-demand kleurenetikettering te bieden.”

- Andrew Moore, productmanager, Epson America

Aanbevolen TEKLYNX technologiepartners

Zebra Technologies

Zebra Technologies is wereldwijd toonaangevend op het gebied van oplossingen voor het afdrukken van barcodes en etiketten waaronder printers, RFID, benodigdheden, software en realtime locatieoplossingen (RTLS). Zebra biedt technologieën die een virtuele stem geven aan de activa, mensen en transacties van een bedrijf waardoor organisaties meer bedrijfswaarde kunnen ontgrendelen. De uitgebreide portfolio aan markeer- en afdruktechnologieën, waaronder RFID en RTLS, belicht bedrijfskritische informatie om klanten te helpen om slimmere zakelijke acties te ondernemen. Meer informatie over Zebra.

GS1 US Solution Partner

GS1 is een wereldwijde non-profit-organisatie die zich heeft toegelegd op het ontwerp en de implementatie van wereldwijde barcode-normen. Een van de meest gebruikte normen in de wereld is de GS1-barcode. De etikettenontwerpsoftware van TEKLYNX maakt het eenvoudig om nauwkeurige en compatibele GS1-barcodes te maken met ingebouwde wizards. Bij elke release van een versie wordt de etikettenontwerpsoftware van TEKLYNX bijgewerkt volgens GS1-specificaties, waarbij wordt gewaarborgd dat gebruikers door kunnen gaan met het aanmaken en afdrukken van compatibele GS1-barcodes. TEKLYNX is een GS1 US Silver Solution Partner. Meer informatie over: GS1.

 

Bekijk hoe de GS1 barcode-wizard het eenvoudig maakt om GS1-barcodes aan te maken in TEKLYNX-software.

AIM: Advancing Identification Matters

AIM is de vertrouwde wereldwijde brancheorganisatie voor de automatische identificatie-industrie. AIM verstrekt al bijna een halve eeuw onbevooroordeelde informatie, leermiddelen en normen aan aanbieders en gebruikers van deze technologieën. TEKLYNX is sinds 1999 lid van AIM. Meer informatie.

Microsoft Gold Partner

TEKLYNX heeft de certificeringsstatus Gold bereikt in het Microsoft partnerprogramma met een competentie in applicatieontwikkeling, waarbij de expertise van TEKLYNX en de totale impact op de technologiemarkt wordt erkend. Als een Gold partner, heft TEKLYNX blijk gegeven van expertise met Microsoft-technologieën en bewezen dat ze in de behoeften van de klant kunnen voorzien. Microsoft Gold partners genieten een groot aantal voordelen, waaronder toegang, training en ondersteuning, waardoor ze een concurrentievoordeel op de markt hebben. Meer informatie over Microsoft.

Oracle Partner Network - Gold Level Partner

TEKLYNX is een Gold Level-lid van het Oracle Partner Network (OPN). Dit zorgt ervoor dat TEKLYNX is voorzien van de nieuwste technologie om ruimschoots in de behoeften van klanten en bedrijven te voorzien, terwijl ze qua innovatie in de voorhoede blijven meegaan. Als partner van Oracle werkt TEKLYNX hand in hand met Oracle om in de behoeften van klanten te voorzien met toonaangevende oplossingen die mogelijk zijn door Oracle-technologie of die nauw verbonden zijn met applicaties van Oracle. Meer informatie over Oracle.

 

Meer informatie Integratie afdrukken Oracle-etiketten.

SAP

SAP, met zijn hoofdkantoor in Walldorf, Duitsland en vestigingen in meer dan 130 landen, is marktleider in toepassingssoftware voor bedrijven en helpt bedrijven in alle formaten en branches om beter te presteren.

 

TEKLYNX is een officieel lid van het SAP® PartnerEdge® open ecosysteem. Configureer gewoon uw SAP-database om de correcte gegevens naar SENTINEL etikettenafdruk automatiseringssoftware te sturen en SENTINEL automatiseert het volledige etikettenafdrukproces. Vergroot de efficiëntie en verminder fouten met SAP geïntegreerd SENTINEL. Meer informatie.

 

Meer informatie over Integratie afdrukken SAP-etiketten.

Datamax-O'Neil

Datamax-O'Neil is de wereldwijde aanbieder die gepassioneerd samenwerkt met klanten door te luisteren, begrijpen en aansluitend een waardegedreven afdrukoplossing te leveren met minimale risico's en maximale efficiëntie, veiligheid en kwaliteit. Onze oplossingen verbeteren het bedrijf van onze klanten door onze uitgebreide marktkennis en consultatieve aanpak. Datamax-O'Neil ontwerpt, produceert en verkoopt een van de meest complete lijnen van stationaire en draagbare oplossingen voor het afdrukken van etiketten en bonnen. De producten van het bedrijf richten zich op een breed scala aan toepassingen, waaronder die in de industriële sectoren, gezondheidszorg, retail en de automobielsector. Datamax-O'Neil heeft zijn hoofdkantoor in Orlando, Florida en beschikt over belangrijke faciliteiten in Californië, Illinois, en Frankrijk, evenals verkoop- en technische ondersteuningskantoren over de hele wereld. Meer informatie over Datamax-O'Neil.

Sato

SATO is een pionier in de industrie voor Automatic Identification and Data Collection (AIDC) en de uitvinder van 's werelds eerste elektronische barcodeprinter met thermische overdracht. Het bedrijf bracht een revolutie teweeg in de barcode-industrie door de introductie van het Data Collection System (DCS) en etiketteringsconcept - een totaaloplossing voor barcodes en etikettering die kwalitatief hoogwaardige barcodeprinters, -scanners/handterminals, etikettenontwerpsoftware en verbruiksgoederen aanbiedt. SATO is een van de eersten in de branche die een complete, multi-protocol EPC-compatibele, UHF RFID-oplossing introduceert.

Epson

Epson America, Inc. is het Amerikaanse dochterbedrijf van de in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, een wereldwijd technologiebedrijf dat voorop loopt bij technologische revoluties op het gebied van in beeld brengen, robotica, precisiemachines en elektronica. Epson biedt een breed scala aan bekroonde producten voor het vastleggen en maken van afbeeldingen voor de consumenten-, fotografie-, zakelijke en grafische kunstmarkten. Epson breidt zijn wereldwijd technologisch leiderschap uit door gebruik te maken van zijn gepatenteerde MicroPiezo® printkoppen en DURABrite® ultra-pigmentinkttechnologieën voor het produceren van een lijn van robuuste industriële full colour-etikettenprinters. Deze printers stellen gebruikers in staat om dynamisch afbeeldingen, kleurcodering en logo's toe te voegen aan anders monochrome etiketten met een ongelooflijke duurzaamheid en enorm verbeterde exploitatiekosten.

 

Voor meer informatie, gaat u naar: https://epson.com/For-Work/Printers/Label/c/w130

 

Bekijk de ondersteuning van TEKLYNX van on-demand kleurenetiketten afdrukken.

Toshiba

Toshiba America Business Solutions (TABS) dat in 1999 werd opgericht en haar hoofdkantoor in Irvine, Californië heeft, is de thuisbasis van Managed Print Experts en is een onafhankelijke werkmaatschappij van de Toshiba Corporation. Onze innovatieve technologie en creatieve oplossingen helpen u om efficiënter te werken in de huidige ultraconcurrerende bedrijfsomgeving.

 

Bij Toshiba zijn we gefocust op het helpen van bedrijven om hun productiviteit en winstgevendheid beter te controleren door innovatieve imaging- en retailoplossingen en -diensten aan te bieden. We begrijpen dat het leveren van geweldige producten alleen niet genoeg is. Daarom maken we gebruik van menselijke innovatie om de zakelijke uitdagingen van onze klanten op te lossen. Meer informatie over Toshiba.

Intermec, Inc.

Intermec, Inc. (NYSE:IN) ontwikkelt, produceert en integreert technologieën die activa van toeleveringsketens identificeert, volgt en beheert. Tot de kerntechnologieën behoren RFID, systemen voor mobiel computergebruik en gegevensverzameling, barcodeprinters en etikettenmedia. Intermec-technologieën helpen al meer dan 40 jaar bedrijven uit de Fortune 1000 over de hele wereld bij het verbeteren van de efficiëntie van hun toeleveringsketen. Daarom heeft 70% van hen vertrouwen in Intermec. Intermec levert niet alleen de beste oplossingen voor het vastleggen van gegevens en mobiel computergebruik, ze bieden ook de expertise en connecties voor het implementeren van nieuwe systemen en bieden lang daarna nog steeds kwalitatieve ondersteuning. Het is die uitgebreide scoop, een streven om te voorzien in bredere bedrijfsbehoeften, dat Intermec onderscheidt.

CognitiveTPG

Cognitive TPG is een geïntegreerde leverancier van barcode- en transactieprinters die voldoen aan de behoeften van point of sale- en auto-id-branches. Onze printers staan bekend om hun duurzaamheid, kleine voetafdruk en bedieningsgemak. Met meer dan 35 jaar ervaring met miljoenen installaties in een breed scala aan branches waaronder retail, automobiel, productie, logistiek, gezondheidszorg en het bankwezen. Cognitive TPG biedt ook standaard en aangepaste etikettenservices. Cognitive TPG biedt een succesvolle oplossing voor uw klanten. Meer informatie over CognitiveTPG.

Godex International

Godex International dat in 1993 werd opgericht, heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Taipei, Taiwan. Het is een ingenieursbureau dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van barcode-afdrukproducten die toonaangevend zijn in de categorie met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Godex heeft kantoren in Amerika, Europa en China en hun producten worden wereldwijd gedistribueerd. Godex heeft zijn eigen succes gecreëerd en daarmee een trouwe schare volgelingen van duizenden klanten verdiend door het aanbieden van zeer betaalbare producten die uitzonderlijk goed ontworpen zijn en worden ondersteund door een partnernetwerk van bedrijven en resellers dat zich voor 100% inzet voor klanttevredenheid op de lange termijn. Meer informatie over Godex.

Opticon

Opticon is een wereldwijde familie van bedrijven, bestaande uit OPTOELECTRONICS Co., Ltd. (Japan), Opticon Inc. (Noord-Amerika), en Opticon Sensors Europe BV. Opticon dat werd opgericht in 1976, is een van de eerste pioniers en fabrikanten van automatische identificatietechnologieën waaronder CCD-, laser- en 2D-imaging barcodescanners en terminals voor mobiele gegevensverzameling. IN 1984, opende Opticon Inc. haar Noord-Amerikaanse vestiging waarmee een breed scala aan klanten in de Verenigde Staten, Canada en Mexico worden bediend. Met 17 kantoren over de hele wereld, is Opticon er klaar voor om agressief te voldoen aan de technologische behoeften van onze klanten en partners over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.OpticonUSA.com.


Printronix Auto ID

Printronix Auto ID is een wereldwijd toonaangevende leider op het het gebied van thermisch afdrukken en barcodevalidatie-oplossingen voor bedrijven op ondernemingsniveau.

 

Gebruikmakend van hun exclusieve Printronix System Architecture (PSA), staan hun printers bekend om hun gebruiksgemak, flexibiliteit en duurzaamheid, evenals geavanceerde functies, zoals ODV-barcodevalidatie, RFID en externe printerbeheertools. Printronix Auto ID-producten kunnen in Fortune 500 en ondernemingen wereldwijd worden gevonden.

 

Printronix Auto ID is onderdeel van de TSC Auto ID Technology familie. Hun printer portfolio is een aanvulling op de snelgroeiende TSC printerlijn en samen worden ze gerangschikt als een van de top vijf fabrikanten van thermische printers in de wereld. Ze hebben meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van thermische etikettenprinters. Printronix Auto ID-producten worden ontworpen in de USA en gebouwd in hun eigen productiefaciliteiten in Taiwan en China. Meer informatie over: Printronix.

 

TEKLYNX werkt samen met Printronix Auto ID om een completen barcodeverificatieoplossing te kunnen aanbieden. Meer informatie.

Unitech

Unitech werd in 1979 opgericht in Taipei, Taiwan, om de lokale markt te voorzien van op maat gemaakte, op microprocessors gebaseerde automatiseringssystemen. Al meer dan twintig jaar richt Unitech zich op automatische gegevensverzamelingsproducten en -diensten om de productiviteit en efficiëntie te verbeteren. In 1985, introduceerde Unitech met succes hun AIDC-productlijnen, die sindsdien alleen maar zijn uitgegroeid. Tegenwoordig produceert Unitech een volledig assortiment AIDC-producten, waaronder barcodescanners, magnetische kaartlezers, draagbare en vaste terminals, en een verscheidenheid aan toetsenbordproducten. Meer informatie over Unitech.

SiteHawk

SiteHawk is wereldwijd toonaangevend op het gebied van oplossingen voor chemische gegevensintelligentie. Onze SaaS-software en-servies bieden een complete aanpak van het beheer van chemicaliën en SDS, het verstrekken van gegevens, intelligentie en rapportage ter ondersteuning van veiligheid, compatibiliteit en risicobeheer. Organisaties in nagenoeg elke branche over de hele wereld maken gebruik van oplossingen van SiteHawk voor het beheren van hun gevarencommunicatieprogramma's, voor het voldoen aan EHS-voorschriften en initiatieven inzake productrentmeesterschap, voor het beheren van chemische voorraden en gegevens, voor het publiceren van veiligheidsinformatiebladen en voor het bevorderen van de veiligheid op de werkplek. Voor meer informatie over SiteHawk-oplossingen voor chemische gegevensintelligentie en compatibiliteit gaat u naar SiteHawk.com of belt u met +1 877 483 4295

Tetra Tech

Tetra Tech is een toonaangevend leverancier van diensten op het gebied van advisering, engineering, programma-, en constructiebeheer. Het bedrijf ondersteunt commerciële en overheidsklanten gericht op water, milieu, infrastructuur, resourcemanagement, en energie. Tetra Tech met wereldwijd 16.000 medewerkers, biedt duidelijke oplossingen voor complexe problemen. Voor meer informatie over Tetra Tech gaat u naar www.tetratech.com.