Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Partners

TECHNOLOGIEPARTNERS

Samenwerken voor oplossingen

 

De technologiepartners van TEKLYNX zijn onafhankelijke hardware- en softwareverkopers of andere technologieaanbieders wiens producten het assortiment van identificatie- en traceeroplossingen van TEKLYNX aanvullen, of wiens eigen oplossingen kunnen worden verbeterd door de integratie van onze producten. Technologiepartners variëren van grote aanbieders van oplossingen tot ISV’s die gespecialiseerd zijn in technologietoepassingen.

 

Samen met onze technologiepartners kunnen we oplossingen bieden die van toegevoegde waarde voor onze klanten zijn.

 

Voor meer informatie over hoe u een technologiepartner van TEKLYNX wordt, neem u contact op met TEKLYNX in uw regio.

“TEKLYNX’ ontwikkeling van eigen printerstuurprogramma’s stelt ons in staat om naadloze oplossingen voor on-demand kleurenetikettering te bieden.”

- Andrew Moore, productmanager, Epson America

Aanbevolen TEKLYNX technologiepartners

Zebra Technologies

Zebra Technologies is een mondiaal leider op het gebied van barcode- en etikettenafdrukoplossingen waaronder printers, RFID-benodigdheden, software en realtime locatieoplossingen (RTLS). Zebra biedt technologieën die een virtuele stem aan de activa, mensen en transacties van een organisatie geeft, waardoor bedrijven in staat zijn om een meer bedrijfswaarde te ontplooien. De uitgebreide portfolio van het bedrijf van markeer- en afdruktechnologieën, waaronder RFID en RTLS verduidelijkt bedrijfskritische informatie om klanten te helpen slimmere zakelijke acties te ondernemen.

 

Meer informatie over TEKLYNX-etikettensoftware voor Zebra-printers

GS1 US Solution Partner

GS1 is een wereldwijde non-profit-organisatie die zich heeft toegelegd op het ontwerp en de implementatie van wereldwijde barcode-normen. Een van de meest gebruikte normen in de wereld is de GS1-barcode. De etikettenontwerpsoftware van TEKLYNX maakt het eenvoudig om nauwkeurige en compatibele GS1-barcodes te maken met ingebouwde wizards. Bij elke release van een versie wordt de etikettenontwerpsoftware van TEKLYNX bijgewerkt volgens GS1-specificaties, waarbij wordt gewaarborgd dat gebruikers door kunnen gaan met het aanmaken en afdrukken van compatibele GS1-barcodes. TEKLYNX is een GS1 US Silver Solution Partner. Meer informatie over GS1.

 

Bekijk hoe de GS1 barcode-wizard het eenvoudig maakt om GS1-barcodes aan te maken in TEKLYNX-software.

Microsoft Gold Partner

TEKLYNX heeft de certificeringsstatus Gold bereikt in het Microsoft partnerprogramma met een competentie in applicatieontwikkeling, waarbij de expertise van TEKLYNX en de totale impact op de technologiemarkt wordt erkend. Als een Gold partner, heft TEKLYNX blijk gegeven van expertise met Microsoft-technologieën en bewezen dat ze in de behoeften van de klant kunnen voorzien. Microsoft Gold partners genieten een groot aantal voordelen, waaronder toegang, training en ondersteuning, waardoor ze een concurrentievoordeel op de markt hebben. Meer informatie over Microsoft.

Alle TEKLYNX technologiepartners

AIM: Advancing Identification Matters

AIM is de vertrouwde wereldwijde brancheorganisatie voor de automatische identificatie-industrie. AIM verstrekt al bijna een halve eeuw onbevooroordeelde informatie, leermiddelen en normen aan aanbieders en gebruikers van deze technologieën. TEKLYNX is sinds 1999 lid van AIM. Meer informatie.

Axelor

Axelor is de uitgever van het hybride open source platform gewijd aan bedrijfsapplicaties dat een low-code/no-code BPM combineert met meer dan dertig bedrijfsapplicaties: ERP, CRM, verkoopbeheer, HR, inventaris, productie, projectbeheer, boekhouding en meer. Het platform wordt in verschillende sectoren gebruikt: industrieën, ministeries, dienstverlenende bedrijven, adviesbureaus, opleidingsorganisaties, enz.

 

De geïntegreerde BPM en het low-code platform kunnen elk type bedrijfsproces modelleren en een functionele toepassing genereren die integreert met de bestaande bibliotheek van bedrijfstools.

 

INFORMATIE OVER AFDRUKKEN AXELOR BARCODE-ETIKETTEN

Bixolon

BIXOLON is een wereldwijde printerfabrikant die toonaangevend is op het gebied van POS, mobiel, Auto-ID en etikettenafdruktechnologieën. BIXOLON printers bieden duurzame en geavanceerde afdrukoplosssingen voor een breed scala aan omgevingen. Meer informatie op bixolon.com.

 

MEER INFORMATIE OVER TEKLYNX-ETIKETTENSOFTWARE VOOR BIXOLON-PRINTERS

Brother

Brother biedt mobiele, desktop en industriële afdruk- en etiketteringsoplossingen van de volgende generatie die werkstromen zowel binnen als buiten de 4 muren verbeteren. Van paginagrote printers en compacte maar robuuste mobiele bonnen-, ticket- en etikettenprinters tot ultrasnelle, krachtige industriële barcode-etikettenprinters: Brother biedt oplossingen voor tal van sectoren, zoals detailhandel, transport en logistiek, productie, routeberekening, gezondheidszorg, openbare veiligheid en nog veel meer.

 

Brother brengt meer dan 100 jaar betrouwbaarheid, een aangepaste aanpak voor elk project en zeer vaardige teams die helpen bij het verzorgen van een soepele integratie en voortdurende productprestaties. Met toonaangevende garanties en vernieuwde klantenondersteuning staat Brother u echt terzijde gedurende het leven van uw projducten. Meer informatie over Brother.

 

MEER INFORMATIE OVER TEKLYNX-ETIKETTENSOFTWARE VOOR BROTHER-PRINTERS

CognitiveTPG

Cognitive TPG is een geïntegreerde leverancier van barcode- en transactieprinters die voldoen aan de behoeften van point of sale- en auto-id-branches. Onze printers staan bekend om hun duurzaamheid, kleine voetafdruk en bedieningsgemak. Met meer dan 35 jaar ervaring met miljoenen installaties in een breed scala aan branches waaronder retail, automobiel, productie, logistiek, gezondheidszorg en het bankwezen. Cognitive TPG biedt ook standaard en aangepaste etikettenservices. Cognitive TPG biedt een succesvolle oplossing voor uw klanten. Meer informatie over CognitiveTPG.

Datamax-O'Neil by Honeywell

Datamax-O'Neil is de wereldwijde aanbieder die gepassioneerd samenwerkt met klanten door te luisteren, begrijpen en aansluitend een waardegedreven afdrukoplossing te leveren met minimale risico's en maximale efficiëntie, veiligheid en kwaliteit. Onze oplossingen verbeteren het bedrijf van onze klanten door onze uitgebreide marktkennis en consultatieve aanpak. Datamax-O'Neil ontwerpt, produceert en verkoopt een van de meest complete lijnen van stationaire en draagbare oplossingen voor het afdrukken van etiketten en bonnen. De producten van het bedrijf richten zich op een breed scala aan toepassingen, waaronder die in de industriële sectoren, gezondheidszorg, retail en de automobielsector. Datamax-O'Neil heeft zijn hoofdkantoor in Orlando, Florida en beschikt over belangrijke faciliteiten in Californië, Illinois, en Frankrijk, evenals verkoop- en technische ondersteuningskantoren over de hele wereld. Meer informatie over Datamax-O'Neil.

Epson

Epson America, Inc. is het Amerikaanse dochterbedrijf van de in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, een wereldwijd technologiebedrijf dat voorop loopt bij technologische revoluties op het gebied van in beeld brengen, robotica, precisiemachines en elektronica. Epson biedt een breed scala aan bekroonde producten voor het vastleggen en maken van afbeeldingen voor de consumenten-, fotografie-, zakelijke en grafische kunstmarkten. Epson breidt zijn wereldwijd technologisch leiderschap uit door gebruik te maken van zijn gepatenteerde MicroPiezo® printkoppen en DURABrite® ultra-pigmentinkttechnologieën voor het produceren van een lijn van robuuste industriële full colour-etikettenprinters. Deze printers stellen gebruikers in staat om dynamisch afbeeldingen, kleurcodering en logo's toe te voegen aan anders monochrome etiketten met een ongelooflijke duurzaamheid en enorm verbeterde exploitatiekosten.

 

Voor meer informatie, gaat u naar: https://epson.com/For-Work/Printers/Label/c/w130

 

Meer informatie over TEKLYNX-software voor Epson-printers

Global Shop Solutions

Global Shop Solutions biedt de toepassingen die nodig zijn om elke keer op tijd een kwaliteitsonderdeel te leveren, van offerte tot cash en alles wat daartussen zit, zoals werkplaatsbeheer, planning, voorraadbeheer, boekhouding, kwaliteitscontrole, CRM en nog 25 meer. Beschikbaar in de cloud of op locatie, onze producerende klanten profiteren van real-time voorraad nauwkeurigheid, verbeterde on-time levering, lagere administratieve kosten, verhoogde verkoop en verbeterde klantenservice. Ons kantoor in het Verenigd Koninkrijk biedt advies op locatie, implementatie en service. Meer informatie.

 

MEER INFORMATIE OVER GLOBAL SHOP SOLUTINGS AFDRUKKEN VAN ETIKETTEN

Godex International

Godex International dat in 1993 werd opgericht, heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Taipei, Taiwan. Het is een ingenieursbureau dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van barcode-afdrukproducten die toonaangevend zijn in de categorie met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Godex heeft kantoren in Amerika, Europa en China en hun producten worden wereldwijd gedistribueerd. Godex heeft zijn eigen succes gecreëerd en daarmee een trouwe schare volgelingen van duizenden klanten verdiend door het aanbieden van zeer betaalbare producten die uitzonderlijk goed ontworpen zijn en worden ondersteund door een partnernetwerk van bedrijven en resellers dat zich voor 100% inzet voor klanttevredenheid op de lange termijn. Meer informatie over Godex.

GS1 US Solution Partner

GS1 is een wereldwijde non-profit-organisatie die zich heeft toegelegd op het ontwerp en de implementatie van wereldwijde barcode-normen. Een van de meest gebruikte normen in de wereld is de GS1-barcode. De etikettenontwerpsoftware van TEKLYNX maakt het eenvoudig om nauwkeurige en compatibele GS1-barcodes te maken met ingebouwde wizards. Bij elke release van een versie wordt de etikettenontwerpsoftware van TEKLYNX bijgewerkt volgens GS1-specificaties, waarbij wordt gewaarborgd dat gebruikers door kunnen gaan met het aanmaken en afdrukken van compatibele GS1-barcodes. TEKLYNX is een GS1 US Silver Solution Partner. Meer informatie over GS1.

 

Bekijk hoe de GS1 barcode-wizard het eenvoudig maakt om GS1-barcodes aan te maken in TEKLYNX-software.

Intermec by Honeywell

Intermec, Inc. (NYSE:IN) ontwikkelt, produceert en integreert technologieën die activa van toeleveringsketens identificeert, volgt en beheert. Tot de kerntechnologieën behoren RFID, systemen voor mobiel computergebruik en gegevensverzameling, barcodeprinters en etikettenmedia. Intermec-technologieën helpen al meer dan 40 jaar bedrijven uit de Fortune 1000 over de hele wereld bij het verbeteren van de efficiëntie van hun toeleveringsketen. Daarom heeft 70% van hen vertrouwen in Intermec. Intermec levert niet alleen de beste oplossingen voor het vastleggen van gegevens en mobiel computergebruik, ze bieden ook de expertise en connecties voor het implementeren van nieuwe systemen en bieden lang daarna nog steeds kwalitatieve ondersteuning. Het is die uitgebreide scoop, een streven om te voorzien in bredere bedrijfsbehoeften, dat Intermec onderscheidt.

Kallik

Kallik, het bedrijf voor etikettering voor bedrijven, biedt gereguleerde industrieën een definitief, end-to-end platform voor artwork management en etikettenbeheer waarop ze kunnen vertrouwen. Medische apparatuur, farmaceutische, chemische, productie- en cosmeticabedrijven gebruiken Kallik om vertrouwen in hun etikettering, integriteit in hun proces en vertrouwen in hun merk te leveren. Kallik's cloud-gebaseerde etiketteringsplatform, Veraciti™, maakt compliance mogelijk en levert toeleveringsketen-efficiëntie voor alle artwork en content assets die deel uitmaken van productverpakkingen, etikettering en gebruiksaanwijzingen (IFU's). Het hoofdkwartier van Kallik bevindt zich in Birmingham, Verenigd Koninkrijk. Meer informatie op kallik.com.

 

MEER INFORMATIE OVER KALLIK & TEKLYNX

Microsoft Gold Partner

TEKLYNX heeft de certificeringsstatus Gold bereikt in het Microsoft partnerprogramma met een competentie in applicatieontwikkeling, waarbij de expertise van TEKLYNX en de totale impact op de technologiemarkt wordt erkend. Als een Gold partner, heft TEKLYNX blijk gegeven van expertise met Microsoft-technologieën en bewezen dat ze in de behoeften van de klant kunnen voorzien. Microsoft Gold partners genieten een groot aantal voordelen, waaronder toegang, training en ondersteuning, waardoor ze een concurrentievoordeel op de markt hebben. Meer informatie over Microsoft.

OPAL

OPAL dat in 1996 werd opgericht in Zwitserland is nu een toonaangevend bedrijf op het gebied van AutoID en SAP. Als een dienstverlener en systeemintegrators ondersteunt OPAL u door de hele toeleveringsketen met innovatieve oplossingen. Van projectadvies en -ondersteuning tot softwareontwikkeling voor verschillende behoeften, tot de distributie van verbruiksartikelen – OPAL biedt u alles wat uw logistiek nog sterker maakt, vanuit één enkele bron. Efficiënte, transparante en intelligente AutoID-oplossingen die het logistieke proces van barcode- en RFID-technologie optimaliseren, productieprocessen vereenvoudigen en controle en kwaliteitsbeheer faciliteren. Ga voor meer informatie naar opal-holding.com.

 

Meer informatie over OPAL & TEKLYNX

Opticon

Opticon is een wereldwijde familie van bedrijven, bestaande uit OPTOELECTRONICS Co., Ltd. (Japan), Opticon Inc. (Noord-Amerika), en Opticon Sensors Europe BV. Opticon dat werd opgericht in 1976, is een van de eerste pioniers en fabrikanten van automatische identificatietechnologieën waaronder CCD-, laser- en 2D-imaging barcodescanners en terminals voor mobiele gegevensverzameling. IN 1984, opende Opticon Inc. haar Noord-Amerikaanse vestiging waarmee een breed scala aan klanten in de Verenigde Staten, Canada en Mexico worden bediend. Met 17 kantoren over de hele wereld, is Opticon er klaar voor om agressief te voldoen aan de technologische behoeften van onze klanten en partners over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.OpticonUSA.com.


Oracle Partner Network - Gold Level Partner

TEKLYNX is een Gold Level-lid van het Oracle Partner Network (OPN). Dit zorgt ervoor dat TEKLYNX is voorzien van de nieuwste technologie om ruimschoots in de behoeften van klanten en bedrijven te voorzien, terwijl ze qua innovatie in de voorhoede blijven meegaan. Als partner van Oracle werkt TEKLYNX hand in hand met Oracle om in de behoeften van klanten te voorzien met toonaangevende oplossingen die mogelijk zijn door Oracle-technologie of die nauw verbonden zijn met applicaties van Oracle. Meer informatie over Oracle.

 

Meer informatie Integratie afdrukken Oracle-etiketten.

Printronix Auto ID

Printronix Auto ID is een wereldwijd toonaangevende leider op het het gebied van thermisch afdrukken en barcodevalidatie-oplossingen voor bedrijven op ondernemingsniveau.

 

Gebruikmakend van hun exclusieve Printronix System Architecture (PSA), staan hun printers bekend om hun gebruiksgemak, flexibiliteit en duurzaamheid, evenals geavanceerde functies, zoals ODV-barcodevalidatie, RFID en externe printerbeheertools. Printronix Auto ID-producten kunnen in Fortune 500 en ondernemingen wereldwijd worden gevonden.

 

Printronix Auto ID is onderdeel van de TSC Auto ID Technology familie. Hun printer portfolio is een aanvulling op de snelgroeiende TSC printerlijn en samen worden ze gerangschikt als een van de top vijf fabrikanten van thermische printers in de wereld. Ze hebben meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van thermische etikettenprinters. Printronix Auto ID-producten worden ontworpen in de USA en gebouwd in hun eigen productiefaciliteiten in Taiwan en China. Meer informatie over Printronix Auto ID.

 

Meer informatie over TEKLYNX’ en Printronix Auto ID’s oplossing voor complete barcodeverificatie.

 

Meer informatie over TEKLYNX-software voor Printronix Auto ID-printers

SAP

SAP, met zijn hoofdkantoor in Walldorf, Duitsland en vestigingen in meer dan 130 landen, is marktleider in toepassingssoftware voor bedrijven en helpt bedrijven in alle formaten en branches om beter te presteren.

 

TEKLYNX is een officieel lid van het SAP® PartnerEdge® open ecosysteem. Configureer gewoon uw SAP-database om de correcte gegevens naar SENTINEL etikettenafdruk automatiseringssoftware te sturen en SENTINEL automatiseert het volledige etikettenafdrukproces. Vergroot de efficiëntie en verminder fouten met SAP geïntegreerd SENTINEL. Meer informatie.

 

Meer informatie over Integratie afdrukken SAP-etiketten.

Sato

Over SATO (EU)

 

SATO, een toonaangevende wereldwijde leverancier van intelligente etikettenafdrukoplossingen, verbindt mensen, goederen en informatie, integreert auto-ID-technologie met IoT-functionaliteit in verschillende industrieën om nieuwe operationele efficiëntie mogelijk te maken. SATO werkt nauw samen met klanten om complete end-to-end traceerbaarheid te leveren, waaronder RFID etikettenhardware- en -softwareoplossingen, ontworpen voor effectieve bijhouding en verificatie, terwijl de productiviteit bij complexe logistieke operaties wordt verhoogd.

 

De gegevensverzamelings- en hardwareoplossingen voor het afdrukken van etiketten omvatten aanvullende software zoals SATO Online Services (SOS), Application Enabled Printing (AEP) en SATO app-opslag.

 

Meer informatie over SATO vindt u op www.satoeurope.com

 

Over SATO (wereldwijd)

 

SATO (TOKYO:6287) is een mondiale aanbieder van auto-ID-oplossingen voor toonaangevende productie-, logistieke, retail-, voedingsmiddelen- en drankenbedrijven en bedrijven in de gezondheidszorg. Met een bottom-up begrip van gebruikstoepassingen op locatie, labelt SATO items met identificatiegegevens om de toeleveringsketenstromen van morgen te verbeteren door vandaag management- en operationele uitdagingen op te lossen. SATO, een pionier op de markt met 80 jaar ervaring en een sterk wereldwijd personeelsbestand van 5400+ in 27 landen, ontwikkelt oplossingen voor het stroomlijnen van werkzaamheden, het boosten van de nauwkeurigheid, het ondersteunen van duurzaamheidsinitiatieven, het zorgen voor zekerheid en emotionele verbindingen, waarbij er waarde wordt toegevoegd tot aan de klant.

Tetra Tech

Tetra Tech is een toonaangevend leverancier van diensten op het gebied van advisering, engineering, programma-, en constructiebeheer. Het bedrijf ondersteunt commerciële en overheidsklanten gericht op water, milieu, infrastructuur, resourcemanagement, en energie. Tetra Tech met wereldwijd 16.000 medewerkers, biedt duidelijke oplossingen voor complexe problemen. Voor meer informatie over Tetra Tech gaat u naar www.tetratech.com.

Toshiba

Toshiba America Business Solutions, Inc. is een dochteronderneming van Toshiba TEC Corporation, een wereldleider op het gebied van kantoor-, afdruk- en retailoplossingen. Toshiba Business Solutions heeft kantoren in heel Amerika en Latijns-Amerika om onze klanten te ondersteunen met service van wereldklasse. Toshiba runt ook een afdeling in Mitchell, SD die toners voor de Amerikaanse en mondiale markten levert.

 

Bij Toshiba zijn we erop gericht om onze klanten te helpen bij het beter controleren van hun productiviteit en winstgevendheid door het leveren van bedrijfskritische etiketten- en bonnetjesprintoplossingen. Van ontvangstbewijzen tot labels, van verzendetiketten met barcode tot gespecialiseerde etiketten op maat, onze printers zijn wereldwijd de eerste keuze geworden voor professionele, in-house etiketteringsbehoeften. We begrijpen dat het leveren van geweldige producten alleen niet genoeg is, dus gebruiken we menselijke innovatie om de bedrijfsuitdagingen van onze klanten te helpen oplossen.

Unitech

Unitech werd in 1979 opgericht in Taipei, Taiwan, om de lokale markt te voorzien van op maat gemaakte, op microprocessors gebaseerde automatiseringssystemen. Al meer dan twintig jaar richt Unitech zich op automatische gegevensverzamelingsproducten en -diensten om de productiviteit en efficiëntie te verbeteren. In 1985, introduceerde Unitech met succes hun AIDC-productlijnen, die sindsdien alleen maar zijn uitgegroeid. Tegenwoordig produceert Unitech een volledig assortiment AIDC-producten, waaronder barcodescanners, magnetische kaartlezers, draagbare en vaste terminals, en een verscheidenheid aan toetsenbordproducten. Meer informatie over Unitech.

Videojet

Videojet is een wereldwijd toonaangevend codeer- en markeermerk dat geavanceerde technologieën en systemen levert die productielijnen draaiende houden. Met een grote verscheidenheid aan codeertechnologieën, gespecialiseerde inkten en vloeistoffen, geavanceerde software en een toegewijd wereldwijd serviceteam, kan Videojet u helpen om op vrijwel elk verpakkingstype en substraat af te drukken. Om te voldoen aan een groot aantal tracking- en traceerbaarheidsbehoeften biedt Videojet een reeks kwaliteitsapparaten voor het coderen van dozen, kratten en transportcontainers. Dit omvat op inkt gebaseerde dozenprinters met hoge en lage resolutie en codeersystemen voor kisten - naast automatische afdruk- en aanbrengsystemen voor etiketten. Meer informatie over Videojet.

VIPColor Technologies

VIPColor Technologies een divisie van Venture Corporation biedt al sinds 1998 innovatieve digitale afdrukoplossingen voor kleurenetiketten aan. Wij ontwikkelen, bouwen en verkopen printers die kleurenetiketten produceren voor vele uiteenlopende toepassingen.

 

In de loop van de jaren zijn onze industriële printers wereldwijd gebruikt door FORTUNE 500-bedrijven. Onze printers hebben geholpen bij het stroomlijnen van werkstromen en het verhogen van productiviteit en productkwaliteit terwijl de bedrijfsresultaten werden verbeterd. Met de mogelijkheid om snel, on-demand en kosteneffectief af te drukken, streven wij ernaar gemak en flexibiliteit te bieden aan onze klanten in het midden- en kleinbedrijf en het bedrijfsleven.

 

Bedrijven die worden uitgedaagd door een hoge mix van producten en aanbiedingen, samen met kleine partij-opdrachten, vinden onze digitale oplossing overtuigend en een toegevoegde waarde voor hun proces. VIPColor zet zich in voor het creëren van een nieuw niveau van etiketteringswaarde rond verpakkings- en identificatie- activiteiten door het bedienen van klanten in meer dan 35 landen.

 

MEER INFORMATIE OVER TEKLYNX-ETIKETTERINGSSOFTWARE VOOR VIPCOLOR-PRINTERS

Zebra Technologies

Zebra Technologies is een mondiaal leider op het gebied van barcode- en etikettenafdrukoplossingen waaronder printers, RFID-benodigdheden, software en realtime locatieoplossingen (RTLS). Zebra biedt technologieën die een virtuele stem aan de activa, mensen en transacties van een organisatie geeft, waardoor bedrijven in staat zijn om een meer bedrijfswaarde te ontplooien. De uitgebreide portfolio van het bedrijf van markeer- en afdruktechnologieën, waaronder RFID en RTLS verduidelijkt bedrijfskritische informatie om klanten te helpen slimmere zakelijke acties te ondernemen.

 

Meer informatie over TEKLYNX-etikettensoftware voor Zebra-printers