Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

PROFESSIONELE DIENSTVERLENING

Hebt u een etiketteringsproject?
Laat ons u helpen.

LATEN WE AAN DE SLAG GAAN

Laat onze ervaring voor u werken

TEKLYNX heeft meer dan 30 jaar ervaring met het helpen van bedrijven over de hele wereld bij het bouwen van efficiënte en effectieve etiketteringssystemen. Ongeacht of u etiketten ontworpen moet hebben, een aangepaste interface gebouwd moet hebben, training wilt, of advies over de beste etiketteringsmethoden, wij staan voor u klaar. Laten we samenwerken.

“De ondersteuning van het team van TEKLYNX tijdens het hele implementatieproces was geweldig. Ze waren zowel geduldig als responsief.”

 

- Tom Cantrall, LSI Industries

DIENSTVERLENINGSAANBIEDINGEN

Etikettenvoorbeelden Etikettenvoorbeelden
AANGEPAST ETIKETTENONTWERP

Moet u nieuwe etiketten ontwerpen, of bestaande etiketten opnieuw ontwerpen? Of u nu moet voldoen aan een branchevoorschrift, een bedrijfsrichtlijn of een klantverereiste, laat de experts van TEKLYNX uw etiketten voor u ontwerpen. Ongeacht de complexiteit en aanpassing die door uw bedrijf wordt vereist, of de omvang van uw etikettenontwerpbehoeften, wij staan voor u klaar om u te helpen.

NEEM CONTACT OP

Naleving van de regelgeving Naleving van de regelgeving
Validatie-ondersteuning

TEKLYNX Validation Accelerator Pack sjablonen zijn in overeenstemming met verificatie- en validatiestrategieën en gemakkelijk aanpasbaar aan specifieke projecteisen. Alle noodzakelijke testprocedures worden uiteengezet om het invullen van de voor certificatie vereiste documentatie betreffende installatie, werking en prestatiekwalificatie te vergemakkelijken.

 

TEKLYNX raadt u aan samen te werken met ons professionele serviceteam voor de invoering van etikettenbeheer om te helpen voldoen aan de documentatiebehoeften van IQ-, OQ- en PQ-validatiepakketten, en om ervoor te zorgen dat uw etikettensysteem in overeenstemming is met de beste praktijken.

MEER INFORMATIE

Assistentie bij de installatie Assistentie bij de installatie
GEASSISTEERDE INSTALLATIE

Maak gebruik van TEKLYNX om uw bedrijf te helpen met de installatie en configuratie van uw etiketteringssoftware om ervoor te zorgen dat u er maximaal gebruik van maakt. Of door geassisteerde installaties op afstand of door installatie op locatie kunnen wij u snel en effectief aan de gang helpen.

NEEM CONTACT OP

Etikettenconversie Etikettenconversie
ETIKETTENCONVERSIE

We kunnen u helpen tijd besparen door uw etiketten van oude etikettenontwerpversies van TEKLYNX naar de huidige versies te converteren, van de ene TEKLYNX-etikettenontwerper naar de andere, van een product van de concurrentie naar een TEKLYNX-product. Wij staan voor u klaar om u te helpen!

NEEM CONTACT OP

Advies Advies
ADVIES

Wij begrijpen dat elk bedrijf anders is en zijn eigen unieke etiketteringsuitdagingen heeft. Maak gebruik van onze decennialange ervaring met TEKLYNX’ web-gebaseerde of plaatselijke adviserende dienstverlening om met u te werken aan het behalen van uw etiketteringsdoelstellingen en -behoeften.

 

Laat TEKLYNX uw huidige etiketteringsproces beoordelen op verbeteringen, u adviseren over hoe u twee etiketteringsomgevingen samenvoegt, u tonen hoe u voorraadarmer kunt werken, centralisatiestrategieën voor u ontwikkelen, en nog veel meer.

NEEM CONTACT OP

Training op maat Training op maat
TRAINING OP MAAT

TEKLYNX biedt geïndividualiseerde trainingssessies op basis van uw applicatie, die specifiek zijn ontworpen om aan uw behoeften of vereisten te voldoen.

NEEM CONTACT OP

Aangepaste ontwikkeling Aangepaste ontwikkeling
AANGEPASTE ONTWIKKELING

Bent u aan het worstelen om interne bronnen te vinden voor het ontwikkelen van aangepaste interfaces voor uw TEKLYNX-software? Wilt het afdrukken vanaf een mobiel apparaat mogelijk maken? TEKLYNX kan het voor u verzorgen.

 

Andere beschikbare dienstverleningen zijn onder meer aangepaste front-end-applicaties, ontwikkeling van aangepaste afdrukinterfaces, VBScript (Virtual Basic Scripting), database-integratie, en meer.

NEEM CONTACT OP

Lees hoe bedrijven hun etikettering optimaliseren met TEKLYNX

BEKIJK CASESTUDIES

Bent u klaar om aan de slag te gaan?

Vertel ons wat u in uw etiketteringsomgeving wilt bereiken en zet onze ervaring aan het werk.

Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig