Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over ons

Ons team

Het zijn de mensen achter de producten

Onze grootste troef bij TEKLYNX is ons team. De mensen die er elke dag naar streven om onze klanten beter te laten functioneren zijn de reden waarom wij wereldwijd toonaangevend zijn in barcode-etikettenontwerpsoftware. Bij TEKLYNX vindt u een samenwerkende, leuke, klantgerichte en energieke omgeving waar de norm uitdagen. We zoeken teamleden die willen slagen, die willen leren en groeien, en die vastbesloten zijn om onze klanten te helpen Barcode Better.

Een internationaal team

De waarden die ons leiden

Het is de cultuur bij TEKLYNX die bepaalt wie we zijn. Wij zijn een team dat elkaar uitdaagt, we zijn enthousiast over klanttevredenheid, en we willen het altijd beter doen.

 

  1. Teamwerk - We houden onszelf en elkaar verantwoordelijk, zodat we samen het grotere doel bereiken.
  2. Klantgerichtheid - Onze klanten staan centraal bij alles wat we doen. We verwachten en stimuleren superieure klantenondersteuning.
  3. Ambitie - We streven altijd naar meer en stoppen nooit met luisteren, leren, en toepassen.
  4. Innovatie - We dagen doelbewust en bedachtzaam de status-quo uit.
  5. Eerlijkheid - Onze integriteit is altijd compromisloos. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

OVER ONS TEAM

TEKLYNX - Best Places to Work AwardTEKLYNX - Een geweldige plek om te werken

Ter ondersteuning van onze groei, zijn we altijd op zoek naar de meest creatieve en getalenteerde mensen in onze branche. Ons team bestaat uit mensen met diverse achtergronden, met ervaring en opleiding op het gebied van informatietechnologie, journalistiek, marketing, engineering, en bedrijfskunde. Als een een wereldwijde organisatie zijn we altijd op zoek naar kandidaten die vloeiend een buitenlandse taal spreken.

 

Onze meest succesvolle werknemers gedijen in een teamomgeving, tonen consistent onze leidende waarden, en zijn uiterst gepassioneerd over het dienen van klanten en partners. Omdat we hoge verwachtingen hebben, zijn werknemers van TEKLYNX ons concurrerende voordeel en daarom steken we boven de rest uit.