Europa (Nederlands)
Kies uw locatie

Selecteer uw locatie en taal voor de beste website-ervaring

Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

De beste methodes voor etikettering

GA VOOR DE KORTE ROUTE NAAR SUCCES MAAK GEBRUIK VAN DE BESTE METHODES VOOR UW ETIKETTERINGSSYSTEEM.

DOWNLOAD HET E-BOOK

Implementeer de beste methodes voor etikettering

Met meer dan 30 jaar ervaring in het implementeren van efficiënte barcode-etiketteringssystemen, is TEKLYNX hier voor u om u te helpen met de uwe. Ga voor de korte route naar succes door gebruik te maken van onze expertise voor het implementeren van de beste methodes in uw etiketteringsomgeving. 

 

Wij identificeerde vijf algemene etiketteringsdoelen onder TEKLYNX-gebruikers:

 

  • Sneller afdrukken
  • Fouten reduceren
  • Doen op dezelfde manier
  • Voorbereiden op toekomstige groei
  • Eenvoudig maken

 

De etiketteringsexpert bij TEKLYNX hebben top tips verzameld om fabrikanten te helpen om deze doelen te bereiken. 

“Niemand kan overal een expert in zijn, dus is het belangrijk om met partners en leveranciers te werken die je vertrouwt. Bouw op hen dat zij je helpen bij het inzetten van de beste methodes.”

- Nick Recht, TEKLYNX Americas

5 algemene etiketteringsdoelen:

Etiketten sneller afdrukken door het afdrukproces te stroomlijnen.

Ik wil sneller afdrukken

Een snellere afdruksnelheid is een doel dat we vaak horen van onze klanten groot en klein. Bij sommige manieren om de afdruksnelheid te verhogen gaat het erom hoe u uw etiket ontwerpt, maar de meest effectieve manier om minder tijd aan het afdrukken te besteden is het stroomlijnen van uw processen.

 

Bekijk onze korte video voor 4 tips ten aanzien van het verhogen van de afdruksnelheid, of ontvang de webinar-opname waarin er dieper op wordt ingegaan. 

 

Voorkom etiketteringsfouten voordat ze zich voordoen.

Ik wil fouten verminderen

Etiketteringsfouten kunnen extreem kostbaar zijn, en zelfs terugroeping in de hand werken. Etiketteringsfouten, ofwel vanwege een ontbrekend of incompleet etiket, kunnen niet alleen nadelig voor de veiligheid zijn, maar ook voor gigantische onvoorziene kosten zorgen.

 

Bekijk onze korte video voor 4 tips ten aanzien van het verminderen van fouten, of ontvang de webinar-opname waarin er dieper op wordt ingegaan. 

 

Wanneer gebruikers dingen op dezelfde manier doen, zijn fouten minder waarschijnlijk.

Ik wil dat iedereen het op dezelfde manier doet

Of u nu een beginnende werknemer of een afdelingshoofd bent, u ervaart allemaal het probleem wanneer elk teamlid het op zijn eigen manier doet. Het is moeilijk om te communiceren, cruciale informatie kan verloren gaan, en fouten gebeuren gemakkelijk.

 

Bekijk onze korte video voor 4 tips ten aanzien van het standaardiseren van etikettering of ontvang de webinar-opname waarin er dieper op wordt ingegaan. 

 

Wanneer u niet gaat plannen, plant u om te mislukken.

Ik wil klaar zijn voor toekomstige groei

Elk bedrijf streeft naar groei! Het toevoegen van nieuwe productlijnen, het vergroten van het productievolume, en het uitbreiden naar nieuwe markten zorgen allemaal voor nieuwe uitdagingen voor uw etiketteringssysteem. Door te plannen voor het succes, kunt u er zeker van zijn dat u er klaar voor bent wanneer de tijd daar is!

 

Bekijk onze korte video voor 3 tips ten aanzien van voorbereiding voor toekomstige groei of ontvang de webinar-opname waarin er dieper op wordt ingegaan. 

 

Wanneer de juiste manier eenvoudig is, zullen gebruikers het niet verkeerd doen.

Ik wil dat het eenvoudig is

Alle beste methoden in de wereld zijn nutteloos als ze moeilijk zijn te volgen voor gebruikers. Gebruiksgemak is cruciaal voor elke bedrijfssoftwareoplossing. Gebruiksgemak biedt niet alleen verlichting van hoofdpijn, maar maakt ook het trainen eenvoudiger en fouten minder waarschijnlijk.  

 

Bekijk onze korte video voor 3 tips ten aanzien van eenvoudiger maken van etikettering of ontvang de webinar-opname waarin er dieper op wordt ingegaan.