Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

LABEL ARCHIVE en Printronix Auto ID ODV-2D

Een end-to-end barcodeverificatieoplossing

 

Veel branches zijn gereguleerd om etiketteringswerkstromen af te dwingen en ervoor te zorgen dat er telkens wanneer er een etiket wordt gegenereerd hetzelfde proces wordt gevolgd. LABEL ARCHIVE biedt u volledige traceerbaarheid van etikettenontwerp, -opslag, en -afdrukken om naleving te ondersteunen van regelgeving in de branche en van interne proces vereisten.

 

De krachtige Printronix Auto ID ODV-2D barcode printer en -verificatie integreert met LABEL ARCHIVE zodat traceerbaarheid van barcodeverificatie-kwaliteiten kan worden geboden. Van elk individueel barcode-etiket dat wordt afgedrukt worden de barcodes gescand, geverifieerd, beoordeeld op kwaliteit en ze worden vastgelegd in de LABEL ARCHIVE-database. U kunt nu gerust zijn dat 100% van uw barcode-etiketten zonder fouten zijn.

 

    • Naleving van de regelgeving
    • Meerfasen-goedkeuring van etikettenontwerpen door beoordelaars
    • Stel rechten vast om toegang te controleren
    • Wijzigingsrecords, opmerkingen, revisies en afdrukgeschiedenis van elk etiket bijhouden

CONSULT AANVRAGEN

LABEL ARCHIVE en Printronix Auto ID ODV-2D videodemonstratie

Overzicht LABEL ARCHIVE en Printronix Auto ID

Beveiliging en controle Beveiliging en controle
CONTROLEER UW ETIKETTERINGSPROCES

Organiseer en controleer uw etiketteringsproces door het hoe, wat, waar en wanneer van de printwerkzaamheden van uw etiketten vast te leggen. LABEL ARCHIVE past perfect in uw IT-omgeving door het weghalen van het bestandsbeheer van de desktop naar de serverruimte, daarbij wordt het risico op fouten geminimaliseerd.

 

De integratie tussen LABEL ARCHIVE en de Printronix Auto ID ODV-2D barcodeprinter en -verificatie maakt het mogelijk dat barcodekwaliteiten worden vastgelegd en in de LABEL ARCHIVE database worden opgenomen om de traceerbaarheid te maximaliseren.

Druk alleen goedgekeurde etiketten af Druk alleen goedgekeurde etiketten af
DRUK ALLEEN GOEDGEKEURDE ETIKETTEN AF

Elimineer handmatige stappen en regel het goedkeuringsproces voor etiketten van ontwerp tot productie met LABEL ARCHIVE. Stel automatische goedkeuringsmails voor etiketten op en voeg automatisch een watermerk toe aan opnieuw afgedrukte etiketten en testetiketten om te voorkomen dat niet goedgekeurde etiketten in de productie terechtkomen.

Naleving van de regelgeving Naleving van de regelgeving
VOLDOEN AAN BRANCHEVOORSCHRIFTEN

Naleving van de regelgeving vereist beveiliging, traceerbaarheid, versiecontrole en barcodeverificatie. Zorg ervoor dat uw etiketten en het afdrukproces van etiketten voldoet aan FDA en andere normen in de branche. De functionaliteit van LABEL ARCHIVE garandeert dat alleen goedgekeurde etikettenopmaken worden afgedrukt, en door de Printronix Auto ID ODV-2D integratie kunnen barcodekwaliteiten worden vastgelegd voor elke individuele barcode die wordt afgedrukt.

Beveiligingsgroepen Beveiligingsgroepen
BEVEILIGING VASTLEGGEN

LABEL ARCHIVE stelt beheerders in staat om eenvoudig gebruikersgroepen aan te maken en te onderhouden en bevoegdheden vast te stellen om de toegang te controleren. Gebruikersprivileges kunnen ingeperkt worden als alleen printgebruikers. Windows Active Directory wachtwoordbescherming biedt een vastgesteld beschermingsniveau.

Traceerbaarheid Traceerbaarheid
ZORG VOOR VOLLEDIGE TRACEERBAARHEID

LABEL ARCHIVE legt wijzigingen, reacties, herzieningen, en printhistorie vast en rapporteert dit voor elk etiket in uw systeem. Automatische controle van de versie biedt toegang tot oudere versies van uw etiketten. Elk ontwerp wordt bewaard zodat u terug in de tijd kunt gaan om vorige versies te openen.

 

Met de integratie van de Printronix Auto ID ODV-2D, legt LABEL ARCHIVE ook barcode verificatiekwaliteiten vast en rapporteert daarover voor elke individuele barcode die wordt afgedrukt in elke individuele afdruktaak voor etiketten.

Integratie met bedrijfssystemen Integratie met bedrijfssystemen
INTEGREREN

Druk rechtstreeks af naar uw Printronix Auto ID ODV-2D barcodeprinter en -verificatie. De ODV-2D heeft een ingebouwde barcodeverificatie die elke individuele barcode scant en de geverifieerde kwaliteit terug stuurt naar de database van LABEL ARCHIVE. 

“De mogelijkheid van de Printronix Auto ID ODV-2D-printer om etiketten te valideren en op kwaliteit te beoordelen, gecombineerd met de volledige traceerbaarheid van etikettenontwerp van LABEL ARCHIVE, voegt efficiëntie van het volgende niveau toe aan het etiketteringsproces.”

- Andy Edwards, directeur productbeheer, Printronix Auto ID

Tijdsbesparingen IT

Neem contact op voor informatie over hoe LABEL ARCHIVE en Printronix Auto ID ODV-2D een volleidge barcodeverificatieoplossing kunnen aanbieden.

NEEM CONTACT OP

ONDERSTEUNING LABEL ARCHIVE

Professionele dienstverlening
SPECIFICATIES LABEL ARCHIVE

 

Bekijk softwarespecificaties van LABEL ARCHIVE

SPECIFICATIES
Documenten
DOCUMENTATIE LABEL ARCHIVE

 

Bekijk en download LABEL ARCHIVE documentatie

DOCUMENTATIE

“De integratie van TEKLYNX en Printronix Auto ID bevordert de efficiëntie van procesvalidatie en gegevensbewaring.”

- Travis Wayne, productmanager, TEKLYNX

Wij werken harder om u beter te laten werken

Etikettenbeveiligings- en -traceerbaarheidssoftware

BEKIJK INFOGRAPHIC

Meer informatie over LABEL ARCHIVE

Vertel ons een beetje over uw bedrijf en wij nemen contact met u op om uw behoeften aan etikettengoedkeuring en -beveiliging met u te bespreken.

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld