Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Barcodeverificatieoplossingen

TEKLYNX biedt een end-to-end barcodeverificatieoplossing

Barcodeverificatie is een cruciale activiteit om de kwaliteit van uw afgedrukte barcode-etiketten te waarborgen. TEKLYNX ondersteunt een compleet barcodeverificatieproces op verschillende manieren:

 

 

Transformeer uw barcodeverificatieproces digitaal

 

Traditioneel zien de meeste barcodeverificatieprocessen er als volgt uit:

 

  1. Ontwerp een barcode-etiket
  2. Druk een partij etiketten af
  3. Scan een willekeurige selectie van barcodes om te zien of er eventuele kwaliteitsproblemen zijn die van invloed zijn op de hele partij
  4. Wanneer er geen problemen worden gevonden, aannemen dat 100% van de barcode-etiketten onaangetast zijn

 

Ondanks dat dit proces enigszins effectief is, is er teveel ruimte voor potentiële fouten. TEKLYNX werkt samen met toonaangevende printer- en barcodeverificatie-fabrikanten om een end-to-end barcodeverificatieoplossing aan te kunnen bieden die ervoor zorgt dat:

 

  1. Elke individuele barcode wordt gescand en geverifieerd
  2. De verificatieresultaten worden vastgelegd in een database
  3. De database volledige traceerbaarheid voor elk etiket en elke barcode biedt

 

U kunt nu gerust zijn dat 100% van uw barcode-etiketten geverifieerd zijn. Wanneer er problemen worden gevonden, wordt u daar onmiddellijk van in kennis gesteld. 

 

Partners voor barcodeverificatieoplossingen

 

Ontdek onze bestaande printer-samenwerkingen hieronder en controleer dit vaak. We werken voortdurend aan diepere relaties met onze technologiepartners om meer barcodeverificatieoplossingen te bieden en onze eindgebruikers te helpen beter te barcoderen.