Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: Belangrijke functies van LABEL ARCHIVE

Belangrijkste functies van LABEL ARCHIVE

LABEL ARCHIVE software voor etikettenbeveiliging en traceerbaarheid

 

LABEL ARCHIVE Beveiligt uw etiketteringsproces door het afdwingen van een goedkeuringsworkflow en het bijhouden van alle wijzigingen aan uw etiketten.

 

Bestel een demo van LABEL ARCHIVE vandaag nog!

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

Beveiliging en traceerbaarheid in de hele toeleveringsketen is nu belangrijker dan ooit. Op rechten gebaseerde functies en traceerbaarheid van uw workflows in uw etiketteringproces kunnen u helpen bij het voorkomen van slechte etiketten die kunnen resulteren in productretouren of de aflevering van verkeerde producten.

 

LABEL ARCHIVE etikettenbeveiligings- en -traceerbaarheidssoftware van TEKLYNX, Houdt een volledige geschiedenis bij van alles wat er gebeurt van ontwerpen tot afdrukken. U kunt gebruikmaken van deze geschiedenis om aan een brede verscheidenheid aan industriële voorschriften te voldoen. Hier volgen de drie belangrijkste functies van LABEL ARCHIVE.

 

LABEL ARCHIVE biedt u een platform om al uw CODESOFT-etikettensjablonen op één centrale plek, een database, op te slaan en te archiveren. Hierdoor kunt u eenvoudig een back-up maken van uw etikettensjablonen naar een centrale bewaarplaats, waarmee u de behoefte om uw sjablonen op meerdere locaties bij te werken elimineert omdat LABEL ARCHIVE een enkele locatie mogelijk maakt. 

 

LABEL ARCHIVE maakt het u mogelijk om op rechten gebaseerde functies aan uw gebruikers toe te wijzen. Bijvoorbeeld, Mary van de marketingafdeling is verantwoordelijk voor het goedkeuren van etiketten. Travis, de grafisch ontwerper, mag ontwerpen en afdrukken. Maar Bob, van de productie mag alleen afdrukken, dit brengt ons meteen bij de tweede functie: de configuratie van een etiketten-workflow.

 

Een andere belangrijke functie die LABEL ARCHIVE biedt is een volledig historisch rapport van wat er met uw etiketten is gebeurd. Dus, we kunnen terugkijken en zeggen, “Ja, Travis ontwierp dat etiket. Ja, Mary keurde dat etiket goed. En, ja, Bob drukte precies dat etiket af dat werd ontworpen en goedgekeurd.”

 

Met deze drie belangrijkste functies: de centrale bewaarplaats, gebruikersbeheer, en bijhouden en traceren, biedt LABEL ARCHIVE u de mogelijkheid om versiebeheer van etiketten te implementeren, van snelle toegang tot het genereren van historische rapporten van alles wat er met een etiket gebeurde, de mogelijkheid om snel een herdruk te genereren evenals de mogelijkheid om naadloos te integreren met Windows Active Directory, zodat u uw gebruikers niet op twee plaatsen hoeft te beheren.

 

Voeg vandaag nog beveiliging en traceerbaarheid toe aan uw etiketteringsomgeving door hieronder te klikken om een gratis demo van LABEL ARCHIVE aan te vragen.

Meer informatie over wat LABEL ARCHIVE voor uw organisatie kan doen. Vraag een demonstratie aan.

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Komen niet overeen
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld