Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: Hoe u een nieuw etiket aanmaakt met LABEL MATRIX

Hoe u een nieuw etiket aanmaakt met LABEL MATRIX

Aan de slag in LABEL MATRIX!

 

Deze korte video laat u zien hoe u tekst, barcodes en afbeeldingen toevoegt met eenvoudig te gebruiken wizards in LABEL MATRIX.

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

Een nieuw etikettensjabloon aanmaken met LABEL MATRIX is eenvoudig, dankzij een eenvoudig te gebruiken interface en handige wizards.

 

We kunnen beginnen met het gebruiken van de nieuwe etiketten-documentwizard die automatisch te voorschijn komt als LABEL MATRIX wordt opgestart. In dit scherm, hebben we de optie om parameters te wijzigen van het etiket dat we willen aanmaken. Maar voor dit voorbeeld gaan we voor de standaard en klikken op Volgende. In dit scherm hebben we de mogelijkheid om een omschrijving voor het etiket toe te voegen. Maar voor dit voorbeeld hebben we geen omschrijving nodig, dus laten we het veld voor de omschrijving leeg en klikken op Afsluiten. En daarmee is ons etiket aangemaakt en klaar voor ontwerp.

 

Stel nu bijvoorbeeld dat ik een productetiket moet maken voor een speelgoedauto. Ik moet dan eerst wat tekst toevoegen, dus klik op de hoofdletter A voor het genereren van tekst. Daarna voer ik de tekst in die ik wil. Vervolgens kies ik het tabblad Lettertype, kies het gewenste lettertype, en klik als laatste op OK. Nu de tekst op het etiket staat kan ik erop klikken en de tekst slepen naar waar ik deze wil plaatsen.

 

Nu moet ik een barcode toevoegen, dus kies ik de knop Barcode toevoegen. Vervolgens voer ik nogmaals de gegevens in die ik in de barcode wil. Daarna kies ik het tabblad Barcode en kies daar het gewenste barcodetype. In dit geval wil ik het UPCA-barcodetype, dat al is geselecteerd, dus klik ik op het tabblad Lettertype. Vanuit dit tabblad kan ik het lettertype wat ik voor mijn door mensen te lezen etiket wil gebruiken. Daarna klik ik op OK om de barcode toe te voegen. De barcode staat nu op het etiket en nu kan ik opnieuw door middel van klikken en slepen de barcode plaatsen en indien nodig de grootte ervan aanpassen.

 

Als laatste wil ik een afbeelding aan mijn etiket toevoegen. Hiertoe klik ik op de knop Afbeelding toevoegen. Hierdoor kan ik zoeken naar de afbeelding die ik wil gebruiken en deze selecteren. Zodra de gewenste afbeelding is geselecteerd, klik ik op Openen. Ten slotte klik je op OK om de afbeelding te plaatsen. Met de afbeelding op het etiket kun je nu opnieuw door middel van klikken en slepen de afbeelding plaatsen en indien nodig de grootte van de afbeelding veranderen.

 

Als laatste wil ik een rand rond mijn etiket hebben om ter definiëring. Dus ga ik naar de vormoptie, kies de rechthoek en dan, in plaats van het handmatig aangeven van de afmetingen van mijn rechthoek, klik ik op OK en klik en sleep ik de rechthoek die op mijn etiket werd geplaatst naar zijn plaats en pas de afmetingen indien nodig aan.

 

En daar hebben we al een nieuw productetiket voor een speelgoedauto.

 

U kunt LABEL MATRIX gratis 30 dagen proberen door een demoversie te downloaden van onze website via www.teklynx.com/labelmatrix.

Download uw gratis 30-dagen demoversie om LABEL MATRIX barcode-etikettensoftware in actie te zien

OPMERKING: De demoversie wordt niet automatisch gedownload nadat u uw formulier hebt verstuurd. Er wordt een download-link naar uw e-mailadres verstuurd.
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Komen niet overeen
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld