Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: Hoe u een nieuw etiket aanmaakt met LABELVIEW

Hoe u een nieuw etiket aanmaakt met LABELVIEW

Aan de slag in LABELVIEW!

 

Deze korte video laat u zien hoe u tekst, barcodes en afbeeldingen toevoegt met eenvoudig te gebruiken wizards in LABELVIEW.

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

Een nieuw etikettensjabloon aanmaken met LABELVIEW is eenvoudig, dankzij een eenvoudig te gebruiken interface en handige wizards.

 

We kunnen beginnen met het gebruiken van de nieuwe etiketten-documentwizard die automatisch te voorschijn komt als LABELVIEW wordt opgestart. We kiezen voor het aanmaken van een nieuw etikettenformaat, geven aan welke printer we willen gebruiken en vervolgens welke etikettenvoorraad we willen gebruiken. In dit voorbeeld gebruik ik een voorgedefinieerde voorraad die ik eerder aanmaakte voor een aangepast 4x6 inch etiket. Aansluitend klik ik op Sluiten. En het etiket is aangemaakt en klaar voor ontwerp.

 

Stel nu bijvoorbeeld dat ik een productetiket moet maken voor een speelgoedbus. Ik moet dan eerst wat tekst toevoegen, dus klik op de hoofdletter A voor het genereren van tekst. Daarna kies ik het etiket waarop ik de tekst wil plaatsen. Nu voer ik de tekst in die ik wil en klik op Sluiten. Dan kan ik door te klikken op en slepen met de tekst deze plaatsen waar ik dat maar wil.

 

Nu moet ik een barcode toevoegen, dus kies ik de knop Barcode en klik nogmaals op het etiket waarop ik de barcode wil plaatsen. Hier kies ik wat voor type barcode ik wil, voer de gegevens in die ik in de barcode wens en klik op Sluiten om deze te plaatsen. Nu kan ik weer door middel van klikken en slepen de barcode verplaatsen of indien nodig de grootte ervan aanpassen.

 

Als laatste wil ik een afbeelding aan mijn etiket toevoegen. Hiertoe klik ik op de knop Afbeelding toevoegen. Daarna klik ik weer op het etiket waarop ik de afbeelding wil plaatsen. In dit venster zien we een galerie met afbeeldingen waaruit kan worden gekozen. Deze galerie wordt rechtstreeks gehaald uit de standaard map voor afbeeldingsbestanden in LABELVIEW. Nu kunnen we, als we dat zouden willen elke map kunnen kiezen door op de knop Zoeken te drukken, maar ik heb deze afbeelding van een speelgoedbus nodig, dus ik hoef daar alleen maar op te klikken, ik zie een voorbeeldweergave en klik op Sluiten om de bus te plaatsen. Vandaar kan ik met behulp van klikken en slepen de bus gaan plaatsen waar ik wil en indien nodig de grootte wijzigen.

 

Nu wil ik nog een rand rond mijn etiket ter definiëring. Ik kies voor de rechthoek optie en klik en sleep om een rechthoekige rand rond de buitenkant van mijn etiket te plaatsen.

 

En daar hebben we al een nieuw productetiket voor een speelgoedbus.

 

U kunt LABELVIEW gratis 30 dagen proberen door een demoversie te downloaden van onze website via www.teklynx.com/labelview.

Download uw gratis 30-dagen demoversie om LABELVIEW barcode-etikettensoftware in actie te zien

OPMERKING: De demoversie wordt niet automatisch gedownload nadat u uw formulier hebt verstuurd. Er wordt een download-link naar uw e-mailadres verstuurd.
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Komen niet overeen
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld