Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: The Real Good Life casestudy

The Real Good Life casestudy video

The Real Good Life casestudy

Bekijk onze casestudy video om te zien hoe The Real Good Life handmatige etiketteringsprocessen volledig elimineerde, etiketteringsfouten verminderde, aan efficiëntie won en nog veel meer met de krachtige barcode-etikettenaanmaakoplossing van TEKLYNX, LABELVIEW.

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

Toen een plaatselijke ondernemer zijn eerste etiketteringsoplossing moest implementeren, stond TEKLYNX klaar om te helpen. The Real Good Life opende in 2016 met maar één missie in gedachten, heerlijk voedzaam eten serveren als een kosteneffectieve en handige optie om het eten op de tafel te krijgen.

 

Maggie - Eigenaresse van The Real Good Life: Veel gezinnen lopen elke avond tegen hetzelfde probleem aan, “Wat gaan we eten?” Dus besloten wij om met The Real Good Life te beginnen om die vraag te beantwoorden. Wij leveren eten dat gezinsvriendelijk is en klaar is om eenmaal per week naar 85 gezinnen hier in Metro Milwaukee te gaan. 

 

Toen het bedrijf begon te groeien, realiseerde Maggie zich dat ze een gebruiksvriendelijke, snelle en nauwkeurige etiketteringsoplossing nodig hadden. 

 

Maggie: Voordat we begonnen met het gebruiken van de etiketteringssoftware, werd ons proces helemaal handmatig gedaan. We hadden erg goed uitziende etiketten met ons logo en een link naar een instructiepagina zodat klanten daar naartoe zouden gaan om erachter te komen hoe ze hun maaltijd moesten verwarmen, maar daarnaast moest ik met de hand de naam en datum op elk individueel productetiket schrijven. Het kostte me uren om dat te doen met de toenmalige bedrijfsgrootte, ik kan me niet voorstellen hoeveel tijd het me nu zou gaan kosten nu het bedrijf verviervoudigd is.

 

Maggie: Toen we voor het eerst op zoek gingen naar etiketteringssoftware vroeg ik op mijn social media-netwerk om hulp, zij gingen hier op in. Ze brachten me in contact met Nick, bij TEKLYNX die de LABELVIEW-software onder mijn aandacht bracht die voor al onze problemen een oplossing had. 

 

Nick - Productmanager bedrijven bij TEKLYNX: Maggie wendde zich tot haar netwerk in Milwaukee met betrekking tot haar etiketteringsuitdagingen en via, via kwam het op mijn bord terecht en ik realiseerde me onmiddellijk dat het zich op het gebied van onze expertise bevond en ik belde haar meteen op. 

 

Als ondernemer was Maggie gericht op het in dienst hebben van koks en bezorgers, geen IT-beheerders. Ze had een end-to-end etiketteringsoplossing nodig die aan haar behoeften voldeed en die eenvoudig te installeren en te gebruiken was. 

 

Maggie: Hier bij The Real Good Life, gebruiken we etiketten op twee verschillende manieren: de meest belangrijke gaat direct op onze verpakking van levensmiddelen. Daarop moeten de naam van het product en de datum waarop het de deur uitgaat komen te staan. Daarnaast gebruiken we ook etiketten voor onze bezorgzakken en daarop staat natuurlijk wat basisinformatie waardoor onze bezorgers weten waar ze naartoe gaan; adressen, namen al dat soort dingen. 

 

Nick: Voor start-ups, zoals The Real Good Life, ligt de focus op een snelle en eenvoudige implementatie, en een echt gebruiksvriendelijke interface. LABELVIEW voldeed aan deze behoeften. 

 

Travis - Productbeheerder etikettenontwerp bij TEKLYNX: LABELVIEW is ons mid-level etiketteringssoftware hier bij TEKLYNX. Voor klanten als The Real Good Life, die hebben eigenlijk behoorlijk wat complexiteit die op hun etiketten moet, maar het is niet economisch om IT-personeel aan te trekken ter ondersteuning van hun etiketteringsproces. LABELVIEW voldoet aan hun behoeften voor het ontwerpen en afdrukken van etiketten en TEKLYNX biedt de diensten en ondersteuning om de etikettenoplossing op zijn plaats te krijgen om zo snel mogelijk nuttig te zijn. 

 

Maggie: Het personeel van TEKLYNX stelt steeds alles in het werk om ons te helpen. In deze wereld waar alle verschillende software met zijn eigen problemen komt, hebben wij dat met TEKLYNX helemaal niet meegemaakt, zij hadden alleen maar oplossingen. 

 

Travis: Behalve LABELVIEW biedt TEKLYNX etiketteringssoftwareoplossingen die met bedrijfssystemen integreren voor het automatiseren van het afdrukken van etiketten, voor het bieden van traceerbaarheid van etiketten en voor de mogelijkheid om overal ter wereld af te drukken. We weten dat The Real Good Life nu nog een klein bedrijf is, maar als het gaat groeien zijn wij er zeker van dat onze oplossingen ook in de toekomst aan de behoeften van dit bedrijf zullen voldoen.

 

Maggie: Mijn ideeën voor de toekomst van The Real Good Life veranderen elke dag, maar één ding blijft, we willen naar landelijk niveau groeien en in het hele land gemeenschapskeukens hebben.

 

Start-ups zoals The Real Good Life hebben professionele oplossingen nodig die eenvoudig te beheren zijn zonder IT-personeel. TEKLYNX was verheugd om The Real Good Life te helpen om hun allereerste etiketteringssysteem te implementeren en kan niet wachten om hun te blijven ondersteunen in hun etiketteringsbehoeften wanneer hun bedrijf groeit. Wat uw etiketteringsbehoeften ook zijn, TEKLYNX heeft een oplossing die u kan helpen. Neem contact met ons op via onze website of bel ons.

Bent u klaar om aan de slag te gaan?

Wij willen uw behoeften begrijpen om u te kunnen helpen bij het vinden van de beste barcode-etikettensoftware die bij uw bedrijf past

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld