Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Hoe u CODESOFT met SAP HANA integreert

Hoe u CODESOFT etikettensoftware met SAP HANA integreert

Etikettering met SAP HANA integreren

 

SAP HANA is een cloudgebaseerde database die door ERP-systemen en andere applicaties wordt gebruikt. Door SAP HANA te integreren met CODESOFT kunt u SAP HANA-gegevens op uw barcode-etiketten gebruiken.

 

Let op: Deze instructies gelden ook voor LABELVIEW.

 

 
Videotranscript Videotranscript
TRANSCRIPTIE

In deze video laat ik u zien hoe u CODESOFT-etikettenontwerpsoftware kunt integreren met SAP HANA om gegevens van SAP HANA te kunnen gebruiken op uw CODESOFT-etiket. SAP HANA is een populaire cloudgebaseerde gegevensbron die wordt gebruikt door SAP ERP-systemen voor bedrijven en andere applicaties. Let op: deze instructies gelden ook voor LABELVIEW.

 

Om te beginnen heb ik hier een voorbeeld gemaakt van een gegevensbron in mijn demoversie van SAP HANA. Ik ga verder en kopieer dit eindpunt om te gebruiken wanneer ik verbinding maak in CODESOFT. U ziet hier dat mijn voorbeeld draait en ik heb een tabel van personen aangemaakt in deze cloud-gegevensbron. Let op dat de eerste drie records die in het zwart verschijnen al in de gegevensbron zitten, en Bob Anderson is momenteel groen, wat betekent dat ik die nog niet officieel in de gegevensbron heb ingediend.

 

Om de verbinding te maken in CODESOFT of LABELVIEW begint u met het openen van de ODBC-verbinding. U voegt er eentje toe en u selecteert de HDB ODBC 32-bron die u kunt installeren van SAP HANA. Vanaf hier geeft u deze een naam.

 

U kunt er een omschrijving bij doen. Hier wordt het door mijn gekopieerde eindpunt nuttig. U raakt het poortnummer kwijt, en u zet dat poortnummer hier neer. Dit is geen database met meerdere bewoners, maar het ondersteunt dit wel, en we maken verbinding met behulp van SSL. Vanaf hier kunnen we onze verbinding eenvoudig testen door de naam en het wachtwoord dat we hebben aangemaakt toen we onze cloud-database maakten, in te voeren.

 

En we kunnen zien dat de ODBC-verbinding is staat is om verbinding te maken. Nu, zijn we er... nadat u uw ODBC-gegevensbron hebt gecreëerd kunt u ermee stoppen en eenvoudig die verbinding op een etiket maken. Maar ik maak graag een OLE naar ODBC-verbinding om het eenvoudiger in gebruik te maken voor de mensen die de etiketten af moeten drukken.

 

Met de OLE-verbinding kunt u de naam en het wachtwoord erin opslaan. Dus ik selecteer gewoon de door mij gemaakte ODBC-gegevensbron, vul mijn naam en wachtwoord in, vertel hem dat ik mijn naam en wachtwoord wil opslaan, test mijn verbinding, geef hem een naam en dan ben ik klaar om de variabele informatie op mijn etiket in te vullen. Van hieruit kan ik eenvoudig zeggen dat ik een nieuwe database aan wil maken, mijn OLE-verbinding selecteren, mijn tabel met personen pakken... zeggen dat ik alle records wil gebruiken en op OK klikken. Ik hoef de zoekopdracht voor de demo niet op te slaan, maar dat kunt u zeker in een productiecapaciteit.. en ik vul mijn informatie in op mijn etikettensjabloon.

 

Van hieruit kan ik door de beschikbare records scrollen. Ik kan de zoekresultaten van alles bekijken - let op, we hebben maar drie records. Wanneer ik terugkeer naar onze database en mijn Bob Anderson-record hier opsla, ziet u dat deze officieel is ingediend. En wanneer ik nu in CODESOFT mijn zoekopdracht opnieuw invoer, komen die gegevens beschikbaar omdat we een live-verbinding met de SAP HANA cloud-database hebben.

 

Hiermee eindigt onze TekTip video van vandaag over hoe u CODESOFT etikettenontwerpsoftware integreerd met SAP HANA. Voor meer informatie bezoekt u onze website op teklynx.com, of bezoek u ons support center op support.teklynx.com. Bedankt dat u ons de gelegenheid biedt om u te helpen om beter te barcoderen. 

Haal uw gratis 30-dagen demoversie om onze software in actie te zien

OPMERKING: De demoversie wordt niet automatisch gedownload nadat u uw formulier hebt verstuurd. Er wordt een download-link naar uw e-mailadres verstuurd.
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Komen niet overeen
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld