Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: Hoe u een GS1-barcode kunt maken in CODESOFT en LABELVIEW

Hoe u een GS1-barcode kunt maken in CODESOFT en LABELVIEW

Voldoe aan GS1-normen met TEKLYNX-software.

 

Deze korte TekTip-video voert u door het maken van een GS1-barcode in CODESOFT en LABELVIEW.

 

Met TEKLYNX-etikettenontwerpsoftware kun u eenvoudig voldoen aan branche- en GS1-normen.

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

Hoe een GS1-barcode te maken.

 

Sommige bedrijven moeten GS1-barcodes maken, die gangbare normen zijn in de toeleveringsketen en de etikettering van medische hulpmiddelen. CODESOFT heeft een geweldige wizard voor het maken van dergelijke barcodes. U vindt dit net onder de wizard voor het genereren van barcodes als u op deze pijl klikt en vervolgens op GS1-wizard. Klik nu waar u maar wilt op uw etiket om de nieuwe GS1-barcode te plaatsen. GS1-barcodes zijn gemaakt van verschillende elementen die applicatie-identificatoren worden genoemd. Om te beginnen gaan we verder en klikken op toevoegen, dan ziet u meteen dat er een aantal applicatie-identificatoren zijn die u in GS1-barcodes kunt gebruiken. Welke u nodig hebt, wordt bepaald in de interne specificaties voor het maken van de barcode. Voor dit voorbeeld maken we gebruik van de nul, GTIN die algemeen is in veel GS1-specificaties. We typen onze GTIN-gegevens hier statisch in en hieronder doet CODESOFT de rest, door de GTIN in de GS1-specificaties te zetten. Wij kunnen ook een 'wanneer afgedrukt'-veld gebruiken om deze gegevens te vullen door een variabele te kiezen in het vervolgkeuzemenu onder gegevensbron. U maakt dan een ander 'wanneer afgedrukt'-veld, voordat u deze wizard opent. Voor dit voorbeeld gebruiken we alleen fixed en drukken op ok, en voegen het toe aan onze barcode.

 

We gaan verder en voegen een ander identificator toe aan onze barcode om hem langer te maken, we gebruiken een vervaldatum. Op basis van de lijst kan het moeilijk zijn om door alle verschillende identificatoren te bladeren, dus u kunt ze zoeken in de zoekbalk bovenaan als u weet welk nummer u nodig hebt. Vooral voor data is er een datumvariabele aan de rechterkant in CODESOFT waar we deze kunnen aanmaken om voor ons in te vullen, zodat hij steeds automatisch uit de systeemklok wordt gehaald. Nu gebruiken we gewoon een statische barcode. Het ziet er goed uit, en voldoet aan de specificaties die we hier intern hebben, en de barcode zal op het etiket worden gegenereerd.

 

Als u vindt dat u uw GS1-barcode moet bijwerken, als u die vervaldatum niet meer nodig hebt, kunt u met de rechtermuisknop klikken en naar de GS1-gegevensstructuur bewerken gaan, deze markeren en vervolgens verwijderen. Nu past onze barcode nog steeds bij de S1-specificaties zonder dat we een nieuwe moeten aanmaken.

Download uw gratis 30-dagen demoversie om CODESOFT barcode-etikettensoftware in actie te zien

OPMERKING: De demoversie wordt niet automatisch gedownload nadat u uw formulier hebt verstuurd. Er wordt een download-link naar uw e-mailadres verstuurd.
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Komen niet overeen
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld