Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Bereik de toppen van het succes met TEKLYNX barcodesoftware

De toppen van het succes met TEKLYNX

Bekijk deze video voor informatie over alle afdrukoplossingen voor barcode-etiketten van TEKLYNX en hoe die u kunnen helpen aan een succesvolle etiketteringsomgeving.

 

Neem vandaag nog contact met ons op over de TEKLYNX barcode-etikettenontwerpsoftware die u helpt bij uw reis naar de toppen van het succes!

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

James was zo goed in het maken van widgets voor familie en vrienden dat hij besloot dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging en startte zijn eigen bedrijf vanuit zijn garage. Hij had grootse dromen dat hij op een dag de toppen van succes zou gaan beklimmen. Het gebeurde. De populariteit van zijn widgets groeide zo snel dat James het nauwelijks bij kon houden. Hij had etiketten nodig voor zijn widgets en hij had ze heel snel nodig.

 

Toen vond James LABEL MATRIX Van TEKLYNX. Nu kon James in plaats van het handmatig markeren van widgets, etiketten ontwerpen en afdrukken met zijn nieuwe barcode-etikettensoftware, zodat hij zijn productie en vraag kon bijhouden. Dankzij LABEL MATRIX was het gewoon klikken en afdrukken. James was snel op weg naar nieuwe hoogtepunten.

 

Al snel begon James met het maken van verschillende widgets en naarmate het bedrijf groeide, werden zijn barcode-etiketteringsbehoeften steeds complexer. Nu was er een team verantwoordelijk voor het ontwerpen en afdrukken van etiketten met vervaldata en verschillende gegevens. Gelukkig kwam James erachter dat hij zijn etiketten eenvoudig kon converteren en bijwerken naar LABELVIEW. Niet alle etiketten werden gelijk gemaakt en het team had de flexibiliteit van LABELVIEW nodig om verder te kunnen. Naarmate zijn klim uitdagender werd, werd het uitzicht lonender. Met LABELVIEW was het team in staat om door database aangestuurde sjablonen te maken die vanuit de vele werkstations op zijn werkvloer konden worden afgedrukt. Met TEKLYNX was het team van James in staat om al hun etiketten te converteren, waardoor het eenvoudig werd om het volgende niveau op hun reis naar de toppen van het succes te bereiken.

 

Als een grotere onderneming had James inmiddels aandeelhouders en hij kwam meer onder druk te staan rondom voorraad-arme productie-initiatieven, terwijl er steeds meer complexiteiten bij het etiketteren moesten worden ondersteund. James moest weer gaan kijken welke hulpmiddelen er beschikbaar waren om zijn bedrijf naar de top te laten klimmen. Met de groei van het bedrijf kwamen er extra behoeften om de hoek kijken, waaronder: Directe integratie van afdrukapparaten en RFID met het gebruik van sjablonen van LABELVIEW kan CODESOFT helpen. Met het afdrukken vanuit een ERP-systeem, kunnen CODESOFT en SENTINEL helpen. Met het naleven van traceerbaarheidsvoorschriften, kunnen CODESOFT en LABEL ARCHIVE helpen.

 

Zodra ondersteuning hoorde dat James ook vanuit meerdere fabrieken en externe leveranciers wilde afdrukken, was het duidelijk dat het gebruiken van TEKLYNX CENTRAL boven en naast CODESOFT de oplossing was die James een naadloze overgang naar de toppen van zijn succes bood. TEKLYNX CENTRAL bood Widgets Corporation de kracht van een etikettenbeheersoplossing voor bedrijven zonder de complexe configuratie van individuele werkstations; de IT-afdeling was verrukt. Met TEKLYNX CENTRAL was Widgets Corporation nu in staat om honderden printers te beheren vanuit één locatie. En beter nog, een van hun leveranciers kon de browsergebaseerde interface gebruiken voor het selecteren en afdrukken van etiketten. Het QA-team van Widgets Corporation kon niet alleen dicteren hoe elk etiket moest worden afgedrukt, maar kon ook eenvoudig in de documentgeschiedenis duiken om snel te zien wie, waar en wat er met elke afdruktaak was gedaan. Dit was barcode-etikettering op zijn best en James bereikte zijn top.

 

Het maakt niet uit in welk bergachtig gebied u werkt. TEKLYNX kan met u meegroeien, u alle oplossingen bieden voor alle etiketteringscomplexiteiten en -behoeften. Til uw bedrijf naar de wereldwijde norm van etikettering met TEKLYNX, en laat ons u helpen de toppen van uw succes te bereiken. Net als James zult u zich realiseren dat hoe uitdagender de klim, des te lonender het uitzicht.

 

TEKLYNX: De norm bepalen voor etiketteringsoplossingen.

 

We zien ernaar uit van u te horen en te bespreken hoe we u op uw reis kunnen helpen.

Laten we contact opnemen

Wij willen uw behoeften beter begrijpen om u te kunnen helpen bij het vinden van de beste barcode-etikettensoftware-oplossing die bij uw bedrijf past.

Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld