Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Támogatás

Érje el sikerei csúcsát a TEKLYNX vonalkódos címkéző szoftvereivel

A siker csúcsa a TEKLYNX-szel

Tekintse meg ezt a videót, hogy megismerje a TEKLYNX vonalkódoscímke-nyomtató megoldását, és hogy azok miként tudnak Önnek segíteni a sikeres címkézésben.

 

Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma, hogy tájékoztatást kapjon a TEKLYNX vonalkódoscímke-tervező szoftvereiről, amelyek elindíthatják Önt a sikerek csúcsa felé!

 

 
Videoátirat Videoátirat
VIDEOÁTIRAT

James annyira kiváló szerkentyűket készített családjának és barátainak, hogy úgy döntött, új belevág egy kalandba, és saját vállalkozást indít a garázsából. Nagy álmai voltak, egy napon fel akart mászni a siker hegyének csúcsára. És egyszer csak elkezdődött. A kütyük népszerűsége olyan gyorsan nőtt, hogy James alig bírt lépést tartani. Címkékre volt szüksége a bigyóihoz, méghozzá gyorsan.

 

Aztán James rátalált a LABEL MATRIX megoldásra a TEKLYNX-től. Most, ahelyett, hogy James kézzel jelölgeti a bizgentyűit, James az új vonalkódos címkéző szoftver segítségével képes lépést tartani a kereslettel. A LABEL MATRIX segítségével egy kattintással tudott nyomtatni. James gyorsan új magasságok felé vette az irányt.

 

Hamarosan James egyre változatosabb szerkentyűket készített, vállalkozása pedig nőtt, így vonalkódos címkézési igényei is egyre összetettebbé váltak. Most már egy csapat felelt a lejárati időket és változó adatokat tartalmazó címkék tervezéséért és nyomtatásáért. Szerencsére James talált egy megoldást, amellyel egyszerűen konvertálhatta címkéit: LABELVIEW. Nem minden címke egyforma, és a csapatnak a LABELVIEW rugalmasságára volt szüksége az előrelépéshez. Ahogy a feljebb lépés egyre nehezebbé vált, úgy lett a kilátás egyre lenyűgözőbb. A LABELVIEW segítségével a csapat képes volt adatbázisalapú sablonokat készíteni, hogy a műhelyben lévő több munkaállomásról is nyomtathassanak. A TEKLYNX segítségével James csapata képes volt minden címkéjét úgy átalakítani, hogy felkészültek legyenek a sikereik csúcsa felé vezető utazásuk következő fázisára.

 

Nagyobb vállalatként James-nek már részvényesei vannak, és egyre nagyobb rajta a nyomás a „lean” gyártási folyamatok bevezetése felé, miközben az egyre komplexebb címkézési feladatokkal is szembe kell nézni. Jamesnek ismét ki kellett derítenie, milyen eszközök állnak rendelkezésére, hogy vállalata megmássza a csúcsot. A vállalat gyarapodásával további szükségleteik lettek: Közvetlen nyomtatási motor integrációja és RFID a LABELVIEW sablonokkal – a CODESOFT segíthet. Nyomtatás az ERP rendszerből – a CODESOFT és a SENTINEL segíthet. Nyomon követhetőségi előírásoknak való megfelelőség – a CODESOFT és a LABEL ARCHIVE segíthet.

 

Amint az ügyfélszolgálat megtudta, hogy James több gyárból és külső beszállítókkal is szeretne nyomtatni, egyértelmű volt, hogy a TEKLYNX CENTRAL funkcióira lesz szükség a CODESOFT-on túl, hogy James zökkenőmentesen haladhasson tovább a csúcs felé. A TEKLYNX CENTRAL lehetővé tette a Szerkentyű Vállalat számára a vállalati szintű címkekezelést, és még az egyedi munkaállomások bonyolult beállítására sem volt szükség; az IT részleg megkönnyebbült. A TEKLYNX CENTRAL segítségével a Szerkentyű Vállalat képes volt a több üzemükben lévő száznál is több nyomtatót egy helyről kezelni. És, ami még jobb, az egyik beszállítójuk is tudta használni a böngészőalapú felületet a címkék kiválasztásához és nyomtatásához. A Szerkentyű Vállalat minőségbiztosítási csapata nem csak azt tudta megmondani, hogyan legyenek az egyes címkék kinyomtatva, de egyszerűen visszalapozhatott az előzményekben, hogy gyorsan megtudja, ki, hol és mit csinált egy nyomtatási feladat során. A vonalkódos címkézés csúcsával James is elért a csúcsra.

 

Mindegy, mekkora hegyet kell megmásznia. A TEKLYNX együtt növekszik Önnel, és megoldást nyújt bármilyen összetett címkézési igényre. Emelje vállalatát a címkézés globális szabványainak szintjére a TEKLYNX segítségével, és engedje, hogy segítsünk feljutni az Ön által megmászni kívánt hegy csúcsára. Jameshez hasonlóan Ön is megtapasztalja majd, hogy minél nehezebb a mászás, annál jobban megéri a kilátás.

 

TEKLYNX: Az etalon a címkézési megoldások terén.

 

Reméljük, hamarosan hallunk Ön felől, és megbeszélhetjük, hogyan segíthetünk az Ön utazása során.

Lépjünk kapcsolatba

Szeretnénk megérteni az igényeit, hogy a legjobb vonalkódos címkéző szoftvert találjuk meg vállalkozása számára.

Kötelező mező
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező Nem érvényes
Kötelező mező Nem érvényes
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes

Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező