Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: Casestudy MicroVention: Deel 4

MicroVention 4: Wereldwijde etiketteringsomgeving

Wereldwijde etiketteringsomgeving

MicroVention, een wereldwijde fabrikant van medische apparatuur, maakte een snelle groei door en moest zijn etiketteringsproces opnieuw evalueren. Bekijk onze videoserie om te zien hoe MicroVention over de hele wereld nauwkeurig en efficiënt etiketten afdrukt.

 

Kijk deel 5

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

MicroVention produceert over de hele wereld medische apparatuur en ze moesten etiketten op elke faciliteit afdrukken. TEKLYNX CENTRAL CFR stelde afdrukgebruikers over de hele wereld in staat om een enkel centraal punt voor etikettenbestanden te openen.

 

Frank Carranza: TEKLYNX CFR wordt door het hele bedrijf heen gebruikt in al onze faciliteiten, maar het wordt hier op het hoofdkantoor van Aliso Viejo beheerd. We drukken hier, in de Tustin-faciliteit, de Costa Rica-faciliteit, en de fabriek in China, etiketten af.

 

Bob Lenski: Voor wereldwijd gebruik van TEKLYNX CENTRAL wordt het heel gemakkelijk om dat op grote schaal te regelen. Het idee achter onze oplossing is dat vanwege webgebaseerd afdrukken en de mogelijkheid om overal toegang te krijgen tot die etikettenontwerpen, je de mogelijkheid voor niet alleen toegang tot die etiketten en het bijwerken van die etiketten, maar ook om ze overal vandaan af te drukken.

 

Frank: We hebben er hier controle over, dus als je er op één locatie controle over hebt, is het eenvoudig om het naar iedereen te sturen, zolang je maar met iedereen communiceert dat deze wijziging eraan zit te komen. Dit is zoveel gemakkelijker; de controle op één plek hebben in plaats van dat je naar de faciliteit moet om die wijzigingen door te voeren, wat je niet graag doet vooral niet als die zich in een ander land bevindt.

 

Bob: Het komt erop dat als je het etiket ontwerpt in de Verenigde Staten dat je het kunt afdrukken in China of in Costa Rica, echt elke locatie in de wereld, ervan uitgaande dat je daar een gebruiker hebt die een etiket op een product nodig heeft.

 

TEKLYNX CENTRAL CFR stelde de afdrukgebruikers van MicroVention over de hele wereld in staat om eenvoudig nauwkeurige etiketten af te drukken. Neem conctact op met TEKLYNX om erachter te komen hoe we uw gebruikers kunnen helpen met afdrukken, ongeacht of dit in de hal of ergens op de wereld is. Bezoek onze website en blijf uitkijken naar het volgende deel van het succesverhaal van MicroVention’s etikettering!

Elimineer uw problemen bij het etiketteren

Neem contact op met TEKLYNX om erachter te komen hoe wij u kunnen helpen om uw problemen bij het etiketteren op te lossen.

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld