Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: Casestudy MicroVention: Deel 3

MicroVention 3: Gecentraliseerd etikettenbeheer

Gecentraliseerd etikettenbeheer

MicroVention, wereldwijd fabrikant van medische apparatuur, implementeerde een gecentraliseerd etikettenbeheerssysteem. Bekijk onze videoserie om te zien hoe MicroVention hun etiketteringsefficiëntie verbeterde.

 

Kijk deel 4

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

MicroVention implementeerde TEKLYNX CENTRAL CFR, een gecentraliseerd beheerssysteem. Hun doel was om de problemen die uit een handmatig en verstrooid etiketteringsproces resulteerden te elimineren.

 

Bob Lenski: Het idee achter gecentraliseerd etikettenbeheeer is dat je één locatie hebt waar je alles kan doen wat je moet doen. Dus, als je een etiket wilt bijwerken of als je een etiket wilt goedkeuren of als je alleen maar een etiket wilt afdrukken, dat je dan maar één applicatie ergens in de omgeving op een server hoeft te installeren en dat je daarvan het centrale gebruikspunt maakt.

 

Frank Carranza: Dus wanneer er nu een noodzakelijk verandering is, dan hoef je alleen het sjabloon maar te openen, het opslaan als een ontwerp, je wijzigingen door te voeren, en sla het op als definitief, en je wijzigingen zijn doorgevoerd. We hebben de hoeveelheid tijd en middelen die nodig zijn om alle wijzigingen van sjabloon en database door te voeren, aanzienlijk verminderd.

 

Bob: Het andere voordeel is echt dat de gebruikersaccounts in het systeem zitten. Je hebt dan niet een systeem dat is geïnstalleerd en voor iedereen werkt, maar de beheerder in de backend kan elke gewenste gebruiker toevoegen en ervoor zorgen dat hun rechten specifiek voor hen zijn. Dus als zij een standaard afdrukgebruikers zijn krijgen ze gebruiksrechten voor het afdrukken, als zij ontwerpgebruikers zijn, krijgen ze gebruiksrechten voor ontwerpen. Dat beperkt wat ze in de applicatie kunnen doen. Als je het ziet in het licht van een regelgevende ruimte, is het van belang dat niet alleen iedereen kan doen wat ze moeten doen, maar ook dat iedereen alleen doet wat er van hen gevraagd wordt om te doen.

 

Frank: Toen we dit proces implementeerden, was de leercurve daarvoor erg minimaal. We gingen de cleanroom in, ik trainde ze hoe de nieuwe workflow moest worden uitgevoerd met het nieuwe gecentraliseerde etiketteringssysteem, en dat reduceerde min of meer de hoeveelheid tijd die ze nodig hadden om alle verschillende etiketten af te drukken die ze op de producten moesten aanbrengen. Ik vind dat dit de beste oplossing is wanneer je op zoek bent naar een minimale leercurve en de tijd die je besteedt aan het bijwerken en wijzigen van etiketten wilt verkorten en wanneer je de hoeveelheid tijd die het je cleanroom operators kost om een etiket af te drukken wilt verkorten.

 

Het TEKLYNX CENTRAL CFR gecentraliseerde etikettenbeheerssysteem maakte het beheren van etikettensjablonen eenvoudig en legde de controle van de gebruikersrechten in de handen van de beheerder. Wanneer u meer wilt weten kunt u contact opnemen met TEKLYNX via onze website of kunt u ons bellen. En blijf uitkijken naar de het volgende deel!

Elimineer uw problemen bij het etiketteren

Neem contact op met TEKLYNX om erachter te komen hoe wij u kunnen helpen om uw problemen bij het etiketteren op te lossen.

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld