Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: Hoe u een RFID-etiket aanmaakt in CODESOFT

Hoe u een RFID-etiket aanmaakt in CODESOFT

Het coderen van een RFID-label eenvoudig gemaakt

 

Deze video voelt u door het maken van een RFID-etiket in CODESOFT Enterprise RFID-software.

Eenvoudig het printen van etiketten en de RFID-technologie in uw bedrijfsproces integreren, waarbij zowel de efficiëntie als de controle verbeterd wordt. CODESOFT biedt een oplossing voor de meest geavanceerde barcode- en RFID-etiketteringsprojecten van uw organisatie.

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

RFID-etiketten aanmaken met CODESOFT Enterprise RFID software is eenvoudig. Vandaag gaan we eens kijken hoe dit in zijn werk gaat.

 

De eerste stap bij het maken van RFID-etiketten is ervoor te zorgen dat de hardware en het stuurprogramma die we gebruiken de RFID-technologie ondersteunen. U ziet hier dat de RFID-knop grijs is, dus als ik mijn printer ga selecteren, kunnen we intuïtief zeggen dat de pdf-printer geen RFID-apparaat is, maar de ZT610 als ik die selecteer en op OK druk, zien we dat de knop tot leven komt en we die kunnen selecteren. Dit type printer ondersteunt EPC-type labels als onderdeel van de functionaliteit en de technologie van de printer, en zodra we dat selecteren kunnen we alle andere eigenschappen van het label bekijken, zoals de grootte, de klasse, de bepaalde gegevens die we hier invoeren. Dit is ook waar we het label zouden vergrendelen evenals al deze verschillende eigenschappen. Voor nu houden we alles op standaard en druk ik op OK. Dat toont de gegevens die ik in dit label kan coderen en u zult zien dat er hier beneden een beeld is van het label zelf, dat niet representatief is voor de plaats van het label op uw etiket. Het maakt niet uit waar het label zit, als het een paar centimeter in het midden zit, weet de printer het te coderen. Dit is slechts een visuele referentie voor u; hier wordt dit etiket gecodeerd met RFID.

 

Wat de gegevens betreft, kunnen we kiezen uit een paar verschillende formaten. We kunnen hier ASCII-gegevens, hexadecimale gegevens of een gestructureerde gegevensstroom selecteren, en dat is wat we vandaag voor dit voorbeeld gaan gebruiken. Ik kan de identifier selecteren als SGTIN-96, en als ik dat doe zie je meteen dat alle verschillende eigenschappen van die specifieke identifier aan mij worden gepresenteerd voor codering. Ik kan deze zo nodig wijzigen, dus ik laat de kop en het filter op hun standaardwaarden staan, maar de partitie stel ik in op partitie 6. Nu kunnen we de andere eigenschappen van deze identifier gebruiken om het label te coderen. Dus, we kunnen het bedrijfsvoorvoegsel intypen als we willen, ik kan al deze waarden intypen. Wat volgens mij iets waardevoller is, is deze te koppelen aan een variabele die al bestaat op het etiket. Dus, als deze gegevens ooit moeten veranderen, hoeven we niet naar de labeleigenschappen te gaan en deze opnieuw in te typen, maar kunnen we snel een gebruiker de mogelijkheid geven deze in te typen of bijvoorbeeld uit een database te halen. Voor het bedrijfsvoorvoegsel gebruik ik het RFID-voorvoegsel van de gegevensbron, en voor de artikelreferentie gebruik ik de RFID-referentie. En het serienummer dat ik heb is een tellerveld, en dat heet RFID-serienummer.

 

Nu kunnen we zien dat ik klaar ben om deze datapunten te coderen tijdens het afdrukken. Zo simpel is het, we drukken op OK en we kunnen ons gewone afdrukproces met onze gebruikers doorlopen alsof we geen RFID-etiketten gebruiken. Wij kunnen de gebruiker al deze gegevens laten invoeren en bij het afdrukken zal het etiket worden afgedrukt en het label in dezelfde slag worden gecodeerd.

Download uw gratis 30-dagen demoversie om CODESOFT barcode-etikettensoftware in actie te zien

OPMERKING: De demoversie wordt niet automatisch gedownload nadat u uw formulier hebt verstuurd. Er wordt een download-link naar uw e-mailadres verstuurd.
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Komen niet overeen
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld