Europa (Nederlands)
Kies uw locatie

Selecteer uw locatie en taal voor de beste website-ervaring

Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: Hoe u een RFID-etiket aanmaakt in CODESOFT

Hoe u een RFID-etiket aanmaakt in CODESOFT

Het coderen van een RFID-label eenvoudig gemaakt.

 

Bekijk deze stap-voor-stap video zelfstudie in CODESOFT om te leren hoe u gegevens in een RFID-label codeert om ze te gebruiken voor passieve RFID-behoeften.

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

RFID-etiketten aanmaken met de CODESOFT Enterprise RFID software is eenvoudig. Laten we een gaan kijken hoe dit in zijn werk gaat.

 

De eerste stap bij het maken van RFID-etiketten in CODESOFT Enterprise RFID is een printermodel kiezen dat de RFID-coderingstechnologie ondersteunt. Zonder een voor RFID geschikt printermodel en een native Teklynx-printerstuurprogramma voor dat model, is de RFID-functionaliteit niet beschikbaar. Nadat we een RFID-compatibele printerstuurprogramma hebben geselecteerd, zien we dat er een knop voor RD-labels beschikbaar komt in de werkbalk Objecten. Voor het toevoegen van een RFID-label, klikt u gewoon op deze knop.

 

In het instellingenvenster dat verschijnt kiest u eenvoudig het modeltype RFID-label dat u aan uw etiket wilt toevoegen. Houd er rekening mee, dat de lijst met beschikbare modellen direct afhankelijk is van het door u gekozen printermodel. Alleen de modellen die door de printer worden ondersteund zijn beschikbaar. In dit voorbeeld kies ik voor het model EPC voor mijn etiket. Nadat het labelmodel is gekozen zien we opties om aspecten van de labelconfiguratie te definiëren, zoals de klasse van het label, de positie, de grootte en andere labelspecifieke informatie. We hebben zelfs opties om de afbeelding te definiëren die wordt gebruikt om de locatie van het label op dat labelontwerp weer te geven. Ik kies een afbeelding die lijkt op het labeltype dat ik gebruik. Nu de labelconfiguratie is afgerond, kan ik op OK klikken en de coderingsinformatie gaan definiëren.

 

Er zijn verschillende manieren waarop de informatie kan worden gecodeerd. We kunnen ASCII-informatie of hexadecimale informatie verstrekken of voor een gestructureerde invoer kiezen. In dit voorbeeld gebruik ik de gestructureerde invoermethode. Bij een gestructureerde invoermethode kunnen we kiezen uit algemene labelidentificatie-opties. Voor dit voorbeeld ga ik een SGTIN-6 gebruiken, die wordt gebruikt voor een 96-bits codering van geserialiseerde Global Trade Item Numbers zoals aangeboden door GS1. Na het selecteren van een identificatie, zien we dat er specifieke vragen verschijnen voor het invullen van de vereiste informatie van dit labeltype. Voor dit voorbeeld ga ik de standaardwaarden voor de koptekst- en filterwaarden behouden, maar kies ik partitie 6 voor de distributie van informatie in de bedrijfsvoorvoegsels en referentiewaarden.

 

Nu kan ik informatie invullen voor de resterende vragen. En hoewel ik vast informatie voor deze vragen kan invoeren, kies ik ervoor om bestaande variabelen te gebruiken om variabele informatie in te vullen. Voor het bedrijfsvoorvoegsel heb ik een bestaande variabele, voorvoegsel. Voor de artikelreferentie heb ik een bestaande variabele, referentie. En als laatste heb ik voor het serienummer een bestaande variatie, serieel.

 

Nu ik alle vereiste informatie heb ingevuld kan ik op OK klikken om het aanmaken van mijn RFID-label af te ronden. Mijn etiket is nu klaar om te worden afgedrukt en gecodeerd met RFID-technologie.

Download uw gratis 30-dagen demoversie om CODESOFT barcode-etikettensoftware in actie te zien

OPMERKING: De demoversie wordt niet automatisch gedownload nadat u uw formulier hebt verstuurd. Er wordt een download-link naar uw e-mailadres verstuurd.
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Komen niet overeen
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld