Europa (Nederlands)
Kies uw locatie

Selecteer uw locatie en taal voor de beste website-ervaring

Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

TEKLYNX RFID-etikettensoftware

RFID-etiketteringsmogelijkheden

On-demand RFID-afdrukken met slimme etiketten

 

RFID label software

Veel bedrijven vragen on-demand Radio Frequency Identification (RFID)-etikettering.

 

De TEKLYNX RFID-etikettensoftware stelt u in staat om etiketten te ontwerpen met RFID-objecten net zoals u dat met tekst, afbeeldingen en andere barcodes zou hebben gedaan, de RFID-mogelijkheden van TEKLYNX stellen u ook in staat om zowel barcode scangereedschappen als RFID-technologie eenvoudig te implementeren om gegevens vast te leggen.

 

TEKLYNX biedt volledige ondersteuning voor RFID-etikettensoftware in CODESOFT Enterprise RFID, SENTINEL, en TEKLYNX CENTRAL.

RFID Label with invisible RFID tag

Afgewerkt RFID-etiket ontworpen in CODESOFT RFID-etikettensoftware voor bedrijven. De rode cirkel geeft aan dat de RFID-label onzichtbaar kan zijn wanneer deze op een slim etiket wordt afgedrukt. Download een demoversie, vandaag nog!

 

RFID label-type ondersteuning

 

CODESOFT Enterprise, SENTINEL, en TEKLYNX CENTRAL ondersteunt veel label-types in voor RFID geschikte printers van verscheidene fabrikanten, waaronder GS1 Electronic Product Code (EPC) Gen2-norm + ISO 18000-6C (voorheen EPC Class 1) I-CODE, Tag-It, My-d, TagSys, en Picotag. Klik hier voor toegang tot de TEKLYNX Driver Service Pack (DSP), die een volledige lijst bevat van TEKLYNX’ eigen 3000+ printerstuurprogramma’s.

 

RFID-gegevensformaten

 

TEKLYNX ondersteunt de meeste formaten voor gegevenscodering, waaronder de formaten GRAI, DoD, SGLN, GDTI, GIAI, SGTIN GID, GSRN, en SGLN en SSCC, evenals aangepaste RFID-gegevensformaten.

 

Hoe het wordt gebruikt

 

RFID-labels kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan real-world-applicaties zoals:

 

 

Voordelen

 

Er zitten eindeloze voordelen aan het gebruik van RFID-labels, waaronder:

 

 

RFID label weergave

RFID label in CODESOFT Enterprise RFID label software

RFID-etiket ontworpen in RFID-etikettensoftware CODESOFT Enterprise RFID

 

TEKLYNX stelt u in staat om de omtrek van het RFID-label op het scherm te zien wanneer u uw etiket aan het ontwerpen bent. Dit wordt ter verduidelijking gemarkeerd door de rode cirkel in bovenstaande afbeelding. Dit helpt het blokkeren van het label door andere etikettenobjecten.

 

De vooringestelde etikettensjablonen van TEKLYNX bevatten een afbeelding die de afbeeldingsomtrek tonen, en ze stellen u ook in staat om aangepaste afbeeldingen te gebruiken.

 

De toekomst van RFID

 

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is RFID geen nieuwe technologie. RFID evolueert voortduren en snel met nieuwe applicaties en mogelijkheden. Wanneer er zich minimale veranderingen in RFID-normen en -labels voordoen, kunt u de laatste service pack voor stuurprogramma’s van TEKLYNX downloaden via de TEKLYNX DSP op onze website.

 

TEKLYNX blijft doorgaan met het bijhouden van eventuele veranderingen of updates van normen en werkmethodes in RFID en zal de software updaten om aan de veranderende behoeften te voldoen.

 

Wilt u meer informatie over RFID-etikettering met TEKLYNX?

 

Download een gratis demo van CODESOFT Enterprise RFID-etikettensoftware en ervaar het zelf!

 

eBook: Gain Efficiencies with RFID Labeling

Download ons gratis e-book RFID-etikettering

 

TEKLYNX maakte dit gratis e-book om u te helpen doorgronden hoe het gebruikmaken van RFID-technologie bij het etiketteren u kan helpen om efficiëntie in uw bedrijf te genereren. Download dit gratis e-book met daarin:

 

 

Download ons gratis educatieve webinar, RFID opnemen in uw etiketteringsproces, voor meer informatie.

 

Bekijk deze korte video over het aanmaken van een RFID-etiket in CODESOFT Enterprise RFID-software:

 

Hoe u een RFID-etiket aanmaakt in CODESOFT