Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

TEKLYNX RFID-etikettensoftware

SOFTWAREMOGELIJKHEDEN RFID-ETIKETTERING

On-demand RFID-afdrukken met slimme etiketten

 

Veel bedrijven vragen on-demand Radio Frequency Identification (RFID)-etikettering.

 

On-demand RFID etikettering stelt bedrijven in staat om RFID-etiketten in-house te coderen om een unieke identiteit te creëren voor elk label of etiket. Een unieke identiteit voor een label zou bijvoorbeeld een uniek serienummer gecodeerd hebben.

 

TEKLYNX-software ondersteunt passieve Ultra High Frequency (UHF) RFID-etiketten en stelt u in staat om etiketten te ontwerpen met RFID-objecten net als u dat zou doen met tekst, afbeeldingen en andere barcodes. De eenvoudig te gebruiken en flexibele mogelijkheden van het TEKLYNX RFID-systeem stellen u ook in staat om eenvoudig zowel barcodescanners als RFID-technologie te implementeren om gegevens vast te leggen. TEKLYNX biedt on-demand passieve ondersteuning voor RFID-etikettensoftware aan in CODESOFT Enterprise RFID, SENTINEL, en TEKLYNX CENTRAL.

 

Ontwerp uw eigen on-demand RFID slimme etiket met een gratis 30-dagen demoversie van CODESOFT

DOWNLOAD DEMOVERSIE

Hoe RFID wordt gebruikt

TEKLYNX RFID label designed in CODESOFT Enterprise RFID label software

 

RFID-labels kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan real-world-applicaties zoals:

 

 

 

Hierboven staat een afgewerkt RFID-etiket ontworpen in CODESOFT Enterprise RFID software. De rode cirkel geeft aan dat de RFID-label onzichtbaar kan zijn wanneer deze op een slim etiket wordt afgedrukt.

 

Voordelen van RFID

 

Er zitten eindeloze voordelen aan het gebruik van RFID-labels, waaronder:

 

 

RFID label-type ondersteuning

 

CODESOFT Enterprise RFID, SENTINEL, en TEKLYNX CENTRAL ondersteunen vele labeltypes die beschikbaar zijn in voor RFID geschikte printers van een verscheidenheid aan fabrikanten. Waaronder:

 

 

Klik hier voor toegang tot het TEKLYNX Driver Service Pack (DSP), die een volledige lijst bevat van TEKLYNX’ eigen 3000+ printerstuurprogramma’s.

 

RFID-Data Format Support

 

TEKLYNX ondersteunt de meeste formaten voor gegevenscodering, waaronder de formaten GRAI, DoD, SGLN, GDTI, GIAI, SGTIN GID, GSRN, en SGLN en SSCC, evenals aangepaste RFID-gegevensformaten.

 

Screenshot of an RFID label designed in CODESOFT Enterprise RFID label software

 

Passief RFID-etiket ontworpen in CODESOFT Enterprise RFID-etikettensoftware met het label dat wordt gemarkeerd door de rode cirkel.

 

Wilt u meer informatie over RFID-etikettering met TEKLYNX? Download een gratis 30-dagen demoversie of lees ons blogbericht, RFID-etikettering basics: Wat het is, hoe het werkt en hoe het wordt gemaakt.

 

Download een gratis demoversie

RFID-etiketteringsmiddelen

Video: Hoe u een RFID-etiket aanmaakt in CODESOFT

RFID opnemen in uw etiketteringsproces

 

Gepresenteerd door TEKLYNX

ONTVANG OPNAME

Realiseer efficiëntie met RFID-etikettering

DOWNLOAD E-BOOK

De toekomst van RFID

 

In tegenstelling tot wat velen denken is RFID geen nieuwe technologie. Het evolueert voortdurend en snel met nieuwe applicaties en mogelijkheden.  Als er kleine veranderingen in de RFID-standaarden en labels komen, kunt u de nieuwste TEKLYNX printer driver service packs downloaden via de TEKLYNX DSP op onze website.

 

Vanaf september 2022 verplicht multinational retailer Walmart al zijn leveranciers om nieuwe RFID-labels op zijn handelswaar in de winkels te hebben. Alle leveranciers van huishoudelijke artikelen, sportartikelen, speelgoed en elektronica voor Walmart zullen met RFID gelabeld moeten worden. In de toekomst kunnen er plannen zijn om de RFID-vereisten uit te breiden tot andere departementen om betere resultaten te behalen wanneer de verplichting succesvol is. Andere grote Amerikaanse retailbedrijven waaronder Macy's, Nordstrom, Belk en Dillard's hebben het RFID-labelen ook verplicht voor een grote meerderheid van hun voorraad.

 

RFID-labels verbeteren niet alleen de nauwkeurigheid van de voorraden, maar geven detailhandelszaken en fabrikanten de mogelijkheid om in real time de locaties en de status van de artikelen in de toeleveringsketen en in de winkels te zien.

 

CODESOFT helpt u bij het maken van den RFID-etiket dat voldoet aan alle voorschriften en vereisten, waaronder het nieuwe Walmart-mandaat.

 

TEKLYNX blijft doorgaan met het bijhouden van eventuele veranderingen of updates van normen en werkmethodes in RFID en zal de software updaten om aan de veranderende behoeften te voldoen.

Bent u klaar om aan de slag te gaan?

TEKLYNX staat voor u klaar om u te helpen met uw RFID-etiketteringsvereisten. Vul dit formulier in om het gesprek op gang te brengen, en een etiketteringsspecialist van TEKLYNX zal contact met u opnemen.

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld