Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: Casestudy MicroVention: Deel 6

MicroVention 6: TEKLYNX samenwerkingsverband en ondersteuning

Met TEKLYNX-partnerschap en ondersteuning de toekomst tegemoet

MicroVention, een wereldwijde fabrikant van medische apparatuur, maakte een snelle groei door en moest zijn etiketteringsproces opnieuw evalueren. Bekijk onze videoserie om te zien hoe MicroVention een echte samenwerking aanging met TEKLYNX.

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

MicroVention stelde vast dat de betrokkenheid van TEKLYNX met hun klanten veel verder reikt dan de verkoop en implementatie van TEKLYNX CENTRAL CFR software.

 

Bob Lenski: Vanaf dag één, was het werken met MicroVention een geweldige ervaring. Frank is een rockster.

 

Frank Carranza: Soms hebben we speciale behoeften; aanpassing voor een specifiek bedrijf die gedaan moet worden. En hun personeel is zo responsief en zo thuis in de software dat ze deze zaken probleemloos en effectief kunnen implementeren.

 

Chris Ramby: Ik denk dat je vaker wel dan niet een service hebt, die service wordt geleverd en verdwijnt daarna. En ik denk dat je met TEKLYNX erbij kunt spreken van een volledige betrokkenheid.

 

Frank: Wanneer zij niet hadden geholpen was er niets van dit alles gebeurd. Zij waren absoluut van cruciaal belang bij deze implementatie. En ze waren zo behulpzaam en zo positief over alles. Het was een goede ervaring.

 

Jenna Wagner: Wat ons voor ons gevoel echt onderscheidt, is dat alles er bij ons toe leidt naar het punt dat we inkt op papier krijgen. Het gaat erom dat we problemen blootleggen en kijken naar hoe we de beste oplossingen kunnen bieden, en dat we echt in staat zijn om meer efficiënties te creëren in hoe je die inkt op papier moet krijgen. En dat is wat we doen, en daarom blijven klanten als MicroVention met ons werken. Omdat wij die oplossingen vinden, en het hele proces beter maken.

 

Bob: Onze samenwerking met MicroVention was vanaf dag één een genoegen; het was een geweldige ervaring. Ik heb er alle vertrouwen in dat de TEKLYNX CENTRAL-oplossing aan al hun behoeften kan voldoen, niet alleen nu maar ook in de toekomst. Het product is erg schaalbaar. MicroVention heeft de intentie om te blijven groeien, zoals elk bedrijf die zou moeten hebben. Met de TEKLYNX CENTRAL-oplossing die bij hen is geïnstalleerd, heb ik het volste vertrouwen in dat wij met onze applicatie met hen mee kunnen groeien.

 

Chris: We hebben leveranciers nodig die samenwerken, en niet een groep die alleen een service biedt, maar een groep die een samenwerkingsverband aangaat. Want dat hebben we nodig. En omdat we verder doorgroeien weet ik zeker dat we nog verschillende pijnpunten tegen zullen komen en verschillende zaken waarin we ondersteuning nodig hebben, en TEKLYNX doet al mee en bood zo'n geweldig oplossing voor een van onze probleemgebieden, dat ik me kan voorstellen dat dit wordt voortgezet, wanneer er meer productiefaciliteiten online komen, wanneer het team van Frank groter wordt, wanneer we meer producten krijgen. Het is dus echt geweldig dat jullie organisatie in een relatief vroeg stadium van intense groei zijn intrede doe en in staat zal zijn om die groei in de toekomst te ondersteunen.

 

Van een gedecentraliseerd en handmatig etiketteringsproces naar een wereldwijde, gecentraliseerde etikettenbeheersoplossing, behaalde MicroVention etiketteringssucces door het implementeren van TEKLYNX CENTRAL CFR. Als u meer informatie wilt over het verbeteren van uw etiketteringsproces, kunt u contact opnemen met TEKLYNX via de website, of ons bellen.

Elimineer uw problemen bij het etiketteren

Neem contact op met TEKLYNX om erachter te komen hoe wij u kunnen helpen om uw problemen bij het etiketteren op te lossen.

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld