Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: Casestudy MicroVention

[Volledige casestudie] Video casestudy MicroVention

MicroVention, een wereldwijde fabrikant van medische apparatuur, maakte een snelle groei door en moest zijn etiketteringssysteem opnieuw evalueren. Bekijk deze video om te zien hoe MicroVention hun productie-efficiëntie met 50% vergrootte door de implementatie van een gecentraliseerd etikettenbeheerssysteem.

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

MicroVention is een wereldwijde fabrikant van medische apparatuur die is gevestigd in Aliso Viejo, Californië, met productiefaciliteiten over de hele wereld. Ze maakten een snelle groei door en moesten hun etiketteringsproces opnieuw evalueren.

 

Frank Carranza: Hallo, mijn naam is Frank Carranza. Ik ben verantwoordelijk voor alle etikettering op de medische apparatuur hier bij MicroVention, maar ook in Costa Rica en China. Voorheen gebruikten we een oudere versie van TEKLYNX-software, LABELVIEW. En die oplossing was goed voor een klein bedrijf. Maar toen we groeiden wisten we dat we het in een groter perspectief moesten zien.

 

Bob Lenski: Gebruikers liepen van werkstation naar werkstation, ze openden de etikettenontwerpapplicatie, ze sloegen het etiket op die machines op, en moeten weer van werkstation naar werkstation om dat alles te doen.

 

Frank: Voorheen namen we letterlijk één item dat we aan een sjabloon koppelden. En als je je voorstelt, dat we duizenden moeten doen, en dat zou met de hand moeten gebeuren. Dat lukt gewoon niet. Dat kost teveel tijd.

 

Bob: Ik denk dat je in veel organisaties zult zien dat de gebruikers de wat wij de vaste of statische route noemen zullen volgen. Dat betekent dat je één etiket in de interface ontwerpt en die 1-2-3 op een veld zet, en het is altijd 1-2-3, dat is nooit dynamisch, dat verandert nooit. Het probleem hiermee is in bedrijven zoals MicroVention en andere grotere organisaties over de hele wereld dat je de hele dag niet één product afdrukt. Dus wanneer je een etiket per product hebt, maar je hebt 15.000 producten die de deur uit moeten, heb je 15.000 etiketten te maken in de etikettenontwerper. Zodra je het etiket hebt gemaakt, moet je erover na gaan denken hoe je het beheert, wie het gaat goedkeuren, wie het gaat afdrukken en dan heb je aan de back end ook een beheerder nodig die dat dag in dag uit moet beheren.

 

Toen Frank zich realiseerde dat MicroVention de huidige oplossing snel ontgroeide, wist hij dat TEKLYNX CENTRAL CFR de oplossing was die ze nodig hadden. TEKLYNX CENTRAL CFR is een gecentraliseerd etikettenbeheerssysteem, dat wordt geïnstalleerd en beheerd vanuit het hoofdkantoor van MicroVention in Aliso Viejo.

 

Bob: Het idee achter gecentraliseerd etikettenbeheer is dat je één locatie hebt waar je alles kan doen wat je moet doen. Dus als je een etiket wilt bijwerken, of een etiket wilt goedkeuren, of alleen een etiket wilt afdrukken, dan heb je één applicatie die ergens in de omgeving op een server is geïnstalleerd, waarmee die server het centrale gebruikspunt wordt. Dus, met de TEKLYNX CENTRAL oplossingen voor bedrijven wordt het eenvoudiger om niet alleen een etiket te ontwerpen, maar ook om het goed te laten keuren, om er zeker van te zijn dat het goed is, daarnaast heb je de beschikking over een gebruiksvriendelijke interface waarmee een beheerder uit de voeten kan.

 

Frank: Dus wanneer er nu een noodzakelijk verandering is, dan hoef je alleen het sjabloon maar te openen, het opslaan als een ontwerp, je wijzigingen door te voeren, en sla het op als definitief, en je wijzigingen zijn doorgevoerd. We hebben de hoeveelheid tijd en middelen die nodig zijn om alle wijzigingen van sjabloon en database door te voeren, aanzienlijk verminderd.

 

Bob: Eén van de grootste dingen waar MicroVention van kon profiteren is onze webgebaseerde afdrukfunctionaliteit. Met de afdrukinterface die in een web browser beschikbaar is is deze echt overal vandaan toegankelijk. Ze hebben een cleanroom, dus daar kunnen geen werkstations worden geïnstalleerd, maar er mogen wel monitoren zijn die een web browser kunnen openen.

 

Frank: Onze specifieke web interface is aangepast voor MicroVention. Hij is vereenvoudigd om het gebruik door de mensen in de cleanroom gemakkelijker te maken. Daarom hebben we een workflow ingevoerd met het minimale aantal zaken op de web interface die de cleanroom operators nodig hebben om het etiket af te drukken. De workflow die we hebben ingevoerd; ze hoeven in principe alleen een opzoekcode te scannen en het partijnummer, en op Enter te drukken. Dan komt het etiket er in principe uit. We hebben het vereenvoudigd zodat het voor de cleanroom de meest eenvoudige manier is. Dus met een minimale training kunnen ze het etiket er snel en efficiënt uit krijgen.

 

Frank en zijn collega’s bij MicroVention hebben vastgesteld dat de betrokkenheid van TEKLYNX met hun klanten veel verder reikt dan de verkoop en implementatie van TEKLYNX CENTRAL CFR software.

 

Chris Ramby: We stellen het echt op prijs wanneer we de mogelijkheid hebben om zo’n strategisch samenwerkingsverband met een leverancier te onderhouden. Ik denk dat je vaker wel dan niet een service hebt, die service wordt geleverd en verdwijnt daarna. En ik denk dat je met TEKLYNX erbij kunt spreken van een volledige betrokkenheid.

 

Frank: Wanneer zij niet hadden geholpen was er niets van dit alles gebeurd. Zij waren absoluut van cruciaal belang bij deze implementatie. En ze waren zo behulpzaam en zo positief over alles. Het was een goede ervaring.

 

Jenna Wagner: Wat ons voor ons gevoel echt onderscheidt, is dat alles er bij ons toe leidt naar het punt dat we inkt op papier krijgen. Het gaat erom dat we problemen blootleggen en kijken naar hoe we de beste oplossingen kunnen bieden, en dat we echt in staat zijn om meer efficiënties te creëren in hoe je die inkt op papier moet krijgen. En dat is wat we doen, en daarom blijven klanten als MicroVention met ons werken. Omdat wij die oplossingen vinden, en het hele proces beter maken.

 

Chris: We hebben leveranciers nodig die samenwerken, en niet een groep die alleen een service biedt, maar een groep die een samenwerkingsverband aangaat. Want dat hebben we nodig. En omdat we verder doorgroeien weet ik zeker dat we nog verschillende pijnpunten tegen zullen komen en verschillende zaken waarin we ondersteuning nodig hebben, en TEKLYNX doet al mee en bood zo'n geweldig oplossing voor een van onze probleemgebieden, dat ik me kan voorstellen dat dit wordt voortgezet, wanneer er meer productiefaciliteiten online komen, wanneer het team van Frank groter wordt, wanneer we meer producten krijgen. Het is dus echt geweldig dat jullie organisatie in een relatief vroeg stadium van intense groei zijn intrede doe en in staat zal zijn om die groei in de toekomst te ondersteunen.

 

TEKLYNX CENTRAL CFR elimineerde etiketteringsproblemen door het etiketteren bij MicroVention uiteindelijk tot een meer voorraad-arm en efficiënt proces te maken. Wanneer MicroVention blijft groeien, zal TEKLYNX CENTRAL CFR opschalen om aan hun behoeften te voldoen. Wanneer u meer wilt weten over hoe TEKLYNX u kan helpen met het elimineren van uw etiketteringsproblemen, kunt u contact opnemen via onze website, of ons bellen.

Elimineer uw problemen bij het etiketteren

Neem contact op met TEKLYNX om erachter te komen hoe wij u kunnen helpen om uw problemen bij het etiketteren op te lossen.

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld