Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: Casestudy MicroVention: Deel 2

MicroVention 2: UDI-naleving met CODESOFT

UDI-compatibiliteit met de GS1-barcode-wizard

Als wereldwijd fabrikant van medische apparatuur is MicroVention verplicht om te voldoen aan de Unique Device Identification (UDI)-etiketteringsvereisten van de Amerikaanse FDA. Bekijk onze videoserie om te zien hoe eenvoudig ze met behulp van de CODESOFT GS1 barcodewizard de GS1-barcodes maakten die nodig zijn voor UDI-etiketten.

 

Kijk deel 3

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

MicroVention, wereldwijd fabrikant van medische apparatuur was zijn handmatige etikettenaanmaakproces ontgroeid en wendde zich tot TEKLYNX voor de implementatie van een gecentraliseerd etikettenbeheerssysteem. Zij hadden de extra complexiteit dat ze moeten voldoen aan de unique device identification of UDI-etiketteringsvereisten van de Amerikaanse FDA.

 

Frank Carranza: In eerste instantie hadden we, toen we deze implementatie deden, te maken met de deadline van het implementeren van de UDI-vereisten die zijn opgelegd door de FDA. En de software van CODESOFT hielp ons bij het bouwen van al die barcodes die nodig waren voor alle producten die hier in de Verenigde Staten worden gedistribueerd. Het enige belangrijke onderdeel dat helpt bij het UDI-proces was de UDI-barcodewizard uit de software. Zo heb ik alle UDI-compatibele barcodes voor onze etiketten gemaakt. En dat heeft heel veel tijd bespaard.

 

Bob Lenski: Wat TEKLYNX echt goed doet is dat zij de vereisten in de branche oppakken en vereenvoudigen. En dat is waar de ingebouwde wizards in de CODESOFT-oplossing in staat zijn om een gecompliceerde workflow of een gecompliceerde situatie aan te pakken en te vereenvoudigen. Dat is echt het doel van onze wizards in onze applicatie en dat doen ze heel goed. In het specifieke geval met de GS1-wizard toen we die gebruikten voor MicroVention, wordt ervoor gezorgd dat je de juiste applicatie-identificatie gebruikt wanneer je een barcode aanmaakt en dat die applicatie-identificaties op correcte wijze worden gekoppeld. Op hoog niveau, als je applicatie-identificatie 01 gebruikt, dat is de GTIN, moet je die koppelen aan applicatie-identificatie 10 wat het partijnummer is en dan misschien aan 15 wat voor de vervaldatum staat. Onze applicatie doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u die koppelingen juist krijgt en dat de informatie die u typt ook correct is.

 

Frank: Het gemak waarmee die barcodes in de software UDI-compatibel werden gemaakt heeft ons heel veel geholpen. Het was erg gemakkelijk om ze op het sjabloon te zetten en te maken.

 

Dankzij de GS1-wizard in CODESOFT, was MicroVention in staat om UDI-naleving te behalen. Voor meer informatie over hoe TEKLYNX u kan helpen te voldoen aan etiketteringsvoorschriften, neemt u contact op via onze website of kunt u ons bellen. En blijf uitkijken naar de het volgende deel!

Elimineer uw problemen bij het etiketteren

Neem contact op met TEKLYNX om erachter te komen hoe wij u kunnen helpen om uw problemen bij het etiketteren op te lossen.

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld