Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: Hoe u een nieuw etiket aanmaakt met CODESOFT

Hoe u een nieuw etiket aanmaakt met CODESOFT

Aan de slag in CODESOFT!

 

Deze korte video laat u zien hoe u tekst, barcodes en afbeeldingen toevoegt met eenvoudig te gebruiken wizards in CODESOFT.

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

Nieuwe etikettenontwerpen aanmaken in CODESOFT Enterprise RFID is eenvoudig, dankzij een eenvoudig te gebruiken interface en nuttige wizards.

 

We beginnen met het gebruiken van de nieuwe etiket-documentenwizard die automatisch verschijnt als de software wordt geopend. Begin door te klikken op Nieuw etikettenformaat aanmaken. Selecteer vervolgens de printer die u bij dit etikettenontwerp wilt gebruiken. Kies daarna welke etikettenvoorraad u wilt gebruiken. In dit voorbeeld, ga ik een reeds bestaande 4x6 inch etikettenvoorraad gebruiken die ik al eerder aanmaakte. Klik vervolgens op Afsluiten. Het etiket is nu geconfigureerd en klaar voor ontwerp.

 

Laten we zeggen, dat ik een productetiket moet aanmaken voor een speelgoed-Jeep. Ik begin met het toevoegen van tekst aan het etiket. Dit doe je door te klikken op Tekst genereren, en vervolgens kies je een plek op het etiket waar de tekst geplaatst moet worden. Voer in de wizard die verschijnt gewoonweg de tekst die u op uw etiket wil hebben in en klik op Afsluiten. Nu de tekst is toegevoegd aan het etiket, kun je klikken en slepen om een specifieke locatie voor de tekst te kiezen.

 

Nu wil ik een barcode aan mijn productetiket toevoegen, zodat het eenvoudig kan worden geïdentificeerd en getraceerd. Hiervoor klik je op de knop Barcode genereren en kies je weer een plek waar de barcode moet worden geplaatst. En in de wizard die verschijnt, kies ik niet alleen de symboliek die ik wil gebruiken, maar voer ik ook de specifieke barcodegegevens in die ik in de barcode gecodeerd wil hebben. Vervolgens klik je op Afsluiten. Met een barcode op het etiket kunnen we nu nogmaals klikken en slepen om het formaat aan te passen en de barcode te plaatsen.

 

Vervolgens wil ik een afbeelding van mijn product aan het etiket toevoegen. Dit doe je door te klikken op de knop Afbeelding toevoegen . Ik kies weer een locatie op het etiket en klik in de wizard die verschijnt op de miniatuurweergave van de afbeelding op de afbeelding die ik wil toevoegen. Vervolgens klik je op Afsluiten. En net als eerder klikken en slepen om het formaat van de afbeelding aan te passen en de afbeelding te plaatsen.

 

Als laatste stap wil ik een grens op mijn etiket aanbrengen om echt alles samen te trekken. Dit doe je door op de knop Rechthoek toevoegen te klikken. Ik klik en sleep om een rechthoekige grens rond mijn etiket toe te voegen.

 

En daar hebben we al een nieuw productetiket voor een speelgoed-Jeep.

 

U kunt CODESOFT gratis 30 dagen proberen door een demoversie te downloaden van onze website via www.teklynx.com/codesoft.

Download uw gratis 30-dagen demoversie om CODESOFT barcode-etikettensoftware in actie te zien

OPMERKING: De demoversie wordt niet automatisch gedownload nadat u uw formulier hebt verstuurd. Er wordt een download-link naar uw e-mailadres verstuurd.
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Komen niet overeen
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld