Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: Casestudy MicroVention: Deel 1

MicroVention 1: Uitdagingen van een statische etiketteringsomgeving

Uitdagingen van een statische etiketteringsomgeving

MicroVention, een wereldwijde fabrikant van medische apparatuur, maakte een snelle groei door en moest zijn etiketteringssysteem opnieuw evalueren. Bekijk onze videoserie om te zien hoe MicroVention hun productie-efficiëntie met 50% vergrootte door de implementatie van een gecentraliseerd etikettenbeheerssysteem.

 

Kijk deel 2

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

MicroVention is een wereldwijde fabrikant van medische apparatuur die is gevestigd in Aliso Viejo, Californië, met productiefaciliteiten over de hele wereld. Ze maakten een snelle groei door en moesten hun etiketteringsproces opnieuw evalueren.

 

Frank Carranza: Hallo, mijn naam is Frank Carranza. Ik ben verantwoordelijk voor alle etikettering op de medische apparatuur hier bij MicroVention, maar ook in Costa Rica en China. Voorheen gebruikten we een oudere versie van TEKLYNX-software, LABELVIEW, en die oplossing was goed voor een klein bedrijf.

 

Bob Lenski: Toen ze voor het eerst begonnen gebruikten ze LABELVIEW en ze installeerden het op elk werkstation. Ik denk dat er in totaal meer dan 20 waren. En het proces ging van, je maakte een etiket en dan sloeg je dat op naar de machine en daar bleef het gewoon.

 

Frank: Het was niet zo eenvoudig omdat we zoveel verschillende producten hebben en zo veel SKU’s voor elk van de productfamilies.

 

Bob: Ik denk dat je in veel organisaties zult zien dat de gebruikers de wat wij de vaste of statische route noemen zullen volgen. Dat betekent dat je één etiket in de interface ontwerpt en die 1-2-3 op een veld zet, en het is altijd 1-2-3, dat is nooit dynamisch, dat verandert nooit. Het probleem hiermee is in bedrijven zoals MicroVention en andere grotere organisaties over de hele wereld dat je de hele dag niet één product afdrukt. Dus wanneer je een etiket per product hebt, maar je hebt 15.000 producten die de deur uit moeten, heb je 15.000 etiketten te maken in de etikettenontwerper. Zodra je het etiket hebt gemaakt, moet je erover na gaan denken hoe je het beheert, wie het gaat goedkeuren, wie het gaat afdrukken en dan heb je aan de back end ook een beheerder nodig die dat dag in dag uit moet beheren. Het komt erop neer, dat we ervoor moeten zorgen dat we niet langer etiketten moeten aanmaken en ze opslaan ergens naar een werkstation, maar dat we een netwerkoplossing implementeren of dat we het gewoon eenvoudiger maken voor iemand om aan het eind van de dag een barcode op een etiket te zetten. Dat is waar mijn team en TEKLYNX om de hoek komen kijken.

 

MicroVention realiseert dat het centraliseren van hun etiketteringsomgeving het etiketteren eenvoudiger en sneller zou maken. Wanneer u meer wilt weten over hoe TEKLYNX u kan helpen bij het oplossen van uw etiketteringsproblemen, kunt u contact opnemen via onze website, of ons bellen. En blijf uitkijken naar de het volgende deel!

 

Elimineer uw problemen bij het etiketteren

Neem contact op met TEKLYNX om erachter te komen hoe wij u kunnen helpen om uw problemen bij het etiketteren op te lossen.

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld