Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Támogatás

Videó: MicroVention esettanulmány: 1. epizód

MicroVention 1: Egy statikus címkézési környezet kihívásai

Egy statikus címkézési környezet kihívásai

A MicroVention egy globális, orvosi eszközöket gyártó vállalat, amely gyors növekedésnek indult, ezért át kellett értékelniük a címkézési rendszerüket. Nézze meg videósorozatunkat, és tudja meg, miként javította a MicroVention a hatékonyságát 50%-kal a központosított címkekezelési rendszer bevezetésével.

 

Nézze meg a 2. epizódot

 

 
Videoátirat Videoátirat
VIDEOÁTIRAT

A MicroVention egy globális, orvosi eszközöket gyártó vállalat a kaliforniai Aliso Viejóból, amely az egész világon rendelkezik gyártóüzemekkel. Gyors növekedésnek indultak, ezért át kellett gondolniuk a címkézési folyamataikat.

 

Frank Carranza: Üdv, a nevem Frank Carranza. Én felelek a MicroVention címkézési folyamataiért itt, valamint Costa Ricában és Kínában. Korábban a TEKLYNX LABELVIEW egy korábbi verzióját használtuk, ami egy kis vállalat számára megfelelő megoldás volt.

 

Bob Lenski: Amikor először kezdték, a LABELVIEW-t használták, és telepítették azt minden munkaállomásra. Azt hiszem 20-nál is több volt összesen. A folyamat pedig az volt, hogy létrehoztak egy címkét, azt mentették azon a gépen, és ott is maradt.

 

Frank: Nem volt egyszerű, mert annyi különféle termékünk volt, és annyi SKU az egyes termékcsaládokhoz.

 

Bob: Szerintem sok vállalatnál van úgy, hogy a felhasználók az általunk fixnek, vagy statikusnak hívott utat járják be. Ez azt jelenti, hogy megtervez egy címkét a felületen, majd beírja az 1-2-3 értéket egy mezőbe, ami mindig 1-2-3, soha sem dinamikus, soha nem változik. A MicroVention-höz hasonló vagy nagyobb vállalatokkal a világban az a gond, hogy egy nap nem egy termékhez kell nyomtatni. Ezért, ha termékenként kell nyomtatni, de 15 000 terméket gyárt, ki kell menni, és van 15 000 címke, amit meg kell csinálni a címketervezőben. Ha kész a címke, ki kell találnia, hogyan fogja kezelni, ki mondja meg, jó-e a címke, ki fogja kinyomtatni a címkét, és kell egy adminisztrátor is valahol a back-enden, aki képes ezt minden nap kezelni. A lényeg, hogy már nem a címkéket csináljuk, és mentjük el egy munkaállomásra valahol, hanem egy hálózati megoldást használunk, vagy egyszerűbbé tesszük valakinek, hogy a nap végén egy vonalkódot nyomtasson egy darab matricára. És itt jut szerephez a csapatom és a TEKLYNX.

 

A MicroVention felismerte, hogy a címkézési környezet központosítása egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a címkézést. Ha szeretne még többet megtudni arról, hogyan segíthet a TEKLYNX kiiktatni a szűk keresztmetszetet jelentő címkézési folyamatoktól, lépjen kapcsolatba velünk a weboldalon keresztül, vagy hívjon minket telefonon. És tartson velünk a következő epizódra is!

 

Iktassa ki a szűk keresztmetszetet jelentő címkézési folyamatoktól

Lépjen kapcsolatba a TEKLYNX-szel, és tudja meg, miként iktassa ki a szűk keresztmetszetet jelentő címkézési folyamatoktól.

Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező Nem érvényes
Kötelező mező Nem érvényes
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező

Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező