Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Maak ingrediëntenlijsten op etiketten door tekst van een bestand toe te voegen

Maak ingrediëntenlijsten op etiketten door tekst van een bestand toe te voegen

Maak eenvoudig een ingrediëntenlijst aan door tekst van een bestand toe te voegen

 

Leer hoe u een paragraaf tekst aan uw etiketten toevoegt. Deze functie is met name nuttig voor etiketten waar een grote hoeveelheid tekst op moet. CODESOFT en LABELVIEW maken het eenvoudig om het tekstbestand snel te bewerken door een snelkoppeling Bewerken aan te bieden.

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

Dank u dat u vandaag bij ons bent bij deze videodemonstratie over hoe u een tekstbestand koppelt. Vandaag laat ik u zien hoe u gegevens aan een etiket toevoegt vanuit een tekstbestand.

 

Het toevoegen van gegevens vanuit een tekstbestand is erg nuttig voor bedrijven in de voedingsmiddelen- of consumentengoederenbranche omdat het u mogelijk maakt om een paragraaf met informatie, zoals een ingrediëntenlijst, toe te voegen. In deze video doorlopen we een voorbeeld tekstbestand en importeren dit in CODESOFT Enterprise. Deze functie is alleen beschikbaar in de CODESOFT Enterprise en LABELVIEW Gold edities.

 

Uw eerste stap in dit proces is om te verifiëren waar de tekstbestanden zich bevinden. U gaat naar Gereedschappen > Configuratie > Standaard mappen, en verifieert dat onze tekstbestanden met gegevens daar zijn waar wij ze willen. Voor deze demonstratie ga ik het voorbeeld van een ingrediëntenlijst voor appeltaart gebruiken. Verifieer waar deze is en klik op OK.

 

Nu ga ik naar de gegevensbronnen en klik rechts op Geavanceerd en kies Toevoegen. We gaan dit van lokaal naar een bestand wijzigen. Dit is de standaard map waar mijn tekstbestanden zich bevinden. Kies Appeltaart en klik op Openen. U ziet dat de ingrediënten hier zijn vermeld en klik op OK.

 

Ik ga dit nu als tekst op het etiket plaatsen. Zoals u hier kunt zien, is dit slechts één regel informatie. We willen hier meer een paragraaf van te maken. Dus ik ga rechts op het overzichtsvak klikken en ik ga naar Eigenschappen. We gaan de optie Paragraaf kiezen en schakelen Word Wrap In. Klik op OK. Nu kunnen we dit meer samenvatten tot paragraafformaat. Zodra dit klaar is verplaatsen we het en maken het netter.

 

De volgende stap is dat we het maximale aantal tekens voor uitvoer wijzigen. Hier aan de rechterkant onder variabele naam dubbelklikken we en kiezen Uitvoer. Het maximale aantal tekens is nu 100. We gaan dat verhogen naar 300. Klik op OK. Nu zien we hier meer informatie.

 

Een belangrijke verbetering die aan de 2015-versies van CODESOFT en LABELVIEW werd toegevoegd is een snelkoppeling die u in staat stelt om het tekstdocument te openen terwijl u nog steeds in LABELVIEW of CODESOFT bent, u kunt wijzigingen doorvoeren en opslaan. Dit doet u door te dubbelklikken op de variabele naam en te klikken op Bestand bewerken. Hier voeg ik het woord ‘the’ toe voor de tekst. Bestand, en opslaan. Sluit het tekstpad; klik op OK. Nu ziet u de wijziging die op het etiket is aangebracht.

 

Vervolgens ga ik die back-up openen en verwijderen. Markeer het woord ‘the’, verwijder het, bestand, opslaan, afsluiten, klik op OK. Alles gaat terug naar normaal. Onthoud goed dat het toevoegen van gegevens van een tekstbestand alleen beschikbaar is in CODESOFT Enterprise en LABELVIEW Gold edities. Download een gratis demo om deze functie zelf uit te proberen. Hartelijk dank voor het kijken!

Haal uw gratis 30-dagen demoversie om onze software in actie te zien

OPMERKING: De demoversie wordt niet automatisch gedownload nadat u uw formulier hebt verstuurd. Er wordt een download-link naar uw e-mailadres verstuurd.
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Komen niet overeen
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld