Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: GHS-etiketten eenvoudig gemaakt met TEKLYNX CODESOFT

GHS-etiketten eenvoudig gemaakt met TEKLYNX CODESOFT

Reis door een GHS-compatibel etiket.

 

Informatie over de zes elementen van een GHS-compatibel etiket om uw gevaarlijke chemicaliën nauwkeurig te etiketteren zoals uiteengezet in de GHS-etiketteringsvoorschriften van OSHA.

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

Dus laten we het eens hebben over de anatomie van wat er in een GHS-compatibel etiket gaat en laten we een korte demo doen van de CODESOFT software zodat we het kunnen hebben over de belangrijkste functies die u in gedachten moet houden bij het implementeren van een GHS-etiketteringsoplossing.

 

Dus we gaan het hebben over de zes verschillende onderdelen die van onderdeel één van het SDS-blad komen en die op uw GHS-etiket te vinden moeten zijn. De eerste is de productnaam of -identificatie. Dat is niet zo moeilijk. Elke gevaarlijke chemische stof heeft een naam en die moet op uw etiket staan.

 

Het volgende onderdeel is een signaalwoord. Er zijn slechts twee opties voor wat dit signaalwoord kan zijn, het signaalwoord is ofwel gevaar, ofwel waarschuwing, afhankelijk van de kriticiteit en hoe gevaarlijk OSHA de chemische stof vindt.

 

De volgende paragraaf combineert twee sets van vermeldingen, de gevarenaanduidingen en de veiligheidsaanbevelingen. Wanneer u ooit een SDS-blad heeft bekeken, heeft u mogelijk alle paragrafen met waarschuwingen en andere individuele vermeldingen gelezen die echt stuk voor stuk op uw etiket moeten staan. De aanwezigheid van zoveel gegevens op een etiket kan behoorlijk wat ruimte kosten en dat moet u in gedachten houden wanneer u een oplossing gaat kiezen voor het plaatsen van die gegevens op uw etiket.

 

Het volgende onderdeel is de identificatie van de leverancier, en dit onderdeel is gewoon een bedrijfsnaam en bedrijfsadres van het bedrijf dat het product produceert. En een ding dat ik wil koppelen aan het voorbeeld van AJ is het feit dat bij het verzenden van producten naar een bedrijf van een lidstaat van de EU, de identificatie van de leverancier niet betrekking heeft op het bedrijf dat het mogelijk uit de VS verzendt, maar dat dit het record van de importeur moet zijn. Dus, afhankelijk van waar u uw product verzendt, moet u mogelijk de adres- en leveranciersinformatie op uw etiket wijzigen.

 

En het laatste en misschien wel het meest belangrijke zijn de pictogrammen. OSHA is slim genoeg om zich te realiseren dat niet iedereen de kleine lettertjes en mogelijke 15-30 gevarenaanduidingen en veiligheidsaanbevelingen op uw etiket leest, dus hebben ze een reeks pictogrammen gemaakt die precies weergeven van deze gevaarlijke chemische stoffen kunnen doen. Of ze eenvoudigweg ontvlambaar zijn, u kunnen doden, of uw handen en mogelijk ook een stuk hout kunnen aanvreten, of dat het heel gevaarlijk is om ze in te ademen. Dit wordt aangegeven met symbolen, dus als u een korte blik op dit etiket werpt, snapt u wat deze gevaarlijke chemische stof kan doen en hoe gevaarlijk deze is.

 

Wat we nu gaan doen is een beetje schakelen en een kijkje nemen bij een daadwerkelijk ontwerp van een etikettensjabloon uit de CODESOFT etikettenontwerpoplossing. Ik ga jullie dus geen trainingssessie geven of een volledig beeld geven van wat CODESOFT nu precies kan doen, ik wil gewoon even stilstaan bij een paar van de meest belangrijke functies die aantonen waarom wij een geweldige partner zijn om mee samen te werken als het om GHS-naleving gaat.

 

Het eerste voorbeeld is het feit, dat dit ene etikettensjabloon een grote verscheidenheid aan verschillende producten kan vertegenwoordigen. Onze software biedt u de mogelijkheid om gegevens uit een groot aantal verschillende gegevensbronnen te genereren. We bieden ook diensten om te helpen om de informatie van uw SDS-bladen in een leesbare database te krijgen zodat onze software die gegevens kan gebruiken en u uiteindelijk één sjabloon kunt ontwerpen die heel veel van uw producten kan vertegenwoordigen. En we kunnen werken met elke database die uw bedrijf momenteel ondersteunt. Ongeacht of het nu op een kleinere schaal is met iets zo eenvoudig als een Microsoft Excel-blad of een Microsoft Access database of we hebben het over de grotere database-spelers zoals een Oracle-database of een SQL-database.

 

De volgende functie ik er graag uit wil lichten wanneer het gaat om GHS-naleving is het feit dat als we naar verschillende chemische stoffen in onze database schakelen, we ook de afbeeldingen wijzigen. Dus niet alleen de gegevens veranderen, zoals de gevarenaanduidingen en de veiligheidsaanbevelingen en de beschrijving en of het een waarschuwing of gevaar is, maar de daadwerkelijke afbeeldingen veranderen. Dit is een functie die een van de meest belangrijke dingen is die u in staat stelt om één sjabloon te onderhouden om mogelijk al uw gevaarlijke chemische stoffen weer te geven.

 

De volgende functie die ik met jullie wil delen is het interactieve tekstobject. Bij TEKLYNX bieden we een functie binnen onze software die ons echt onderscheidt van onze concurrenten en die het mogelijk maakt dat de tekst die u hebt weergegeven op een etiket daadwerkelijk te laten interageren met een afbeelding. Alleen deze functie stelt u al echt in staat om de ruimte op uw etikettensjabloon te maximaliseren. Dus als u een verfblik wilt etiketteren en u hebt paragrafen aan waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen erop staat die u rond de verschillende afbeeldingen moet plaatsen, kunt u er zeker van zijn dat u dat met TEKLYNX kunt doen.

 

Een paar andere functies die we alleen gaan noemen zonder ze te tonen is onze mogelijkheid om gegevens dynamisch vet te maken. Een onderdeel van de voorschriften is dat bepaalde woorden in de paragrafen vet moeten worden gedrukt, sommige moeten cursief worden gedrukt om het gevaar en het belang ervan te onderstrepen, en dat is iets dat onze software volledig ondersteunt.

 

Het laatste wat ik jullie wil laten zien draait om AJ's gebruikssituatie dat de identificatie van de leverancier moet worden gewijzigd. Je ziet dat we hier het selectievakje verzenden naar land hebben. In het geval dat we naar de VS of Mexico verzenden, blijft onze identificatie van de leverancier hetzelfde. In het geval dat we naar bijvoorbeeld Duitsland verzenden, kunt u gebruikmaken van onze etikettenontwerpsoftware om er heel eenvoudig voor te zorgen dat dat adres veranderd op basis van waar u het verzendt. En aangezien u toegang hebt tot de gegevens die in meerdere talen verschijnen, kunnen we de software de taal heel eenvoudig laten wijzigen op basis van het land waarnaar u verzendt.

 

Dit wetende en wetend wat we u vandaag lieten zien, wil ik dit koppelen aan enkele van de andere oplossingen die TEKLYNX biedt. We deelden met u een voorbeeld van onze etikettenontwerp- en afdruk-machine van CODESOFT. We bieden ook hulpprogramma’s die u het volledig bijhouden en traceren mogelijk maken van alles wat er met een sjabloon gebeurt; wie het afdrukte, wanneer ze het afdrukten. We bieden u een oplossing die het u mogelijk maakt om naadloos afdruktaken te vragen vanuit uw ERP-systeem of WMS-systeem of een soort van aangepast front end. We bieden ook volledig geïntegreerde etiketteringssystemen voor bedrijven die u in staat stellen om uw etikettering vanuit uw locatie te beheren en het afdrukken wereldwijd te implementeren.

Download uw gratis 30-dagen demoversie om CODESOFT barcode-etikettensoftware in actie te zien

OPMERKING: De demoversie wordt niet automatisch gedownload nadat u uw formulier hebt verstuurd. Er wordt een download-link naar uw e-mailadres verstuurd.
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Komen niet overeen
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld