Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Het gebruik van formulieren in CODESOFT en LABELVIEW

Geef uw etikettering een boost: Het gebruik van formulieren in CODESOFT en LABELVIEW

Formulieren

 

Geef uw etikettering een boost door het gebruik van formulieren voor het selecteren van het juiste etikettensjabloon en het invullen van gegevens over de afdruktijd. Creëer uw ideale voorraadarme afdrukproces voor etiketten met formulieren om de etikettering te stroomlijnen.

 

Download een gratis 30-dagen demoversie vandaag nog.

 

Bekijk video 4.

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

Geef uw etikettering een boost door formulieren te gebruiken om gegevens in te voeren tijdens het afdrukken. Form Editor en Form Designer zijn krachtige tools binnen de TEKLYNX-ontwerpsoftware voor etiketten die u in staat stellen om uw ideale afdrukproces te ontwerpen. Het gebruik van formulieren beperkt de mogelijkheid van gebruikersfouten en zorgt voor een voorraadarmer etiketteringsproces. 

 

De nieuwe en verbeterde Form Designer en Form Editor die werden geïntroduceerd in LABELVIEW en CODESOFT 2019, maken het mogelijk om ontwerpgebruikers te scheiden van afdrukgebruikers door gegevensinvoer en bedieningselementen voor de afdruktijd te organiseren. Dit helpt bij het verminderen van etikettenfouten en het versterkt uw ideale afdrukproces.

 

Form Editor is binnen uw etikettenontwerper gebouwd en stelt u in staat om regels voor gegevensinvoer af te dwingen voor uw afdrukgebruikers zodat de gegevens 100% van de tijd correct zijn opgemaakt. Gebruik Form Editor om vervolgkeuzemenu’s, oplopende waardevelden, schuifregelaars, en meer toe te voegen. Het aanpassen van uw afdruktijd formulier met Form Editor helpt bij het versterken van uw ideale afdrukproces.

 

Form Designer is een tool die toegankelijk is zonder dat u LABELVIEW of CODESOFT hoeft te openen, uw etikettensjablonen worden beschermd tegen onbedoeld bewerken. Dit elimineert stappen voor uw afdrukgebruikers terwijl tegelijkertijd de stress wordt verminderd voor diegenen die de tijd nemen om etikettensjablonen aan te maken.

 

Wij ontwikkelden Form Editor en Form Designer om u de controle te geven voor het ontwerpen van uw ideale afdrukproces terwijl uw zorgen over de efficiëntie van uw etiketteringsproces worden weggenomen.

 

Het gebruik van formulieren voor het creëren en versterken van uw ideale afdrukproces vermindert de kans op etiketteringsfouten en de daarmee gepaard gaande verspilling. Geef uw etikettering een boost door nu een demoversie te downloaden van CODESOFT of LABELVIEW en uw eerste formulier voor het afdrukken van etiketten te maken. 

Haal uw gratis 30-dagen demoversie om onze software in actie te zien

OPMERKING: De demoversie wordt niet automatisch gedownload nadat u uw formulier hebt verstuurd. Er wordt een download-link naar uw e-mailadres verstuurd.
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Komen niet overeen
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld