Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

FDA címkézés

A Food and Drug Administration (FDA) több címkézési szabványt és előírást is alkotott, amelyeket a különböző iparágak vállalatainak be kell tartaniuk. A TEKLYNX számos vonalkódos címkézési megoldást kínál, amelyet kifejezetten arra fejlesztettünk, hogy Ön megfeleljen az FDA címkézési szabványainak.

 

Az egyik FDA címkézési előírás az új tápanyag-összetétel címke az előre csomagolt élelmiszerekhez, amely kötelező az egyesült államokbeli vagy az Egyesült Államokba exportáló vállalatok számára. 2020. január 1-én az évi 10 millió dollárnál nagyobb értékben élelmiszereket értékesítő összes vállalatnak meg kell felelnie az új címkézési előírásnak. 2021. január 1-én az évi 10 millió dollárnál kisebb értékben élelmiszereket értékesítő összes vállalatnak is meg kell felelnie az új címkézési előírásnak.

 

Egy másik FDA címkézési előírás az Élelmiszerbiztonsági fejlesztésről szóló törvény (FSMA) – egy preventív szabályozó intézkedés az emberi fogyasztásra szánt élelmiszerekhez, amelynek teljesítéséhez az élelmiszergyártóknak olyan élelmiszerbiztonsági rendszert kell felállítaniuk, amely tartalmaz kockázatelemzést és kockázatalapú preventív intézkedéseket.

 

Az FDA egészségügyre és gyógyszeriparra vonatkozó címkézési előírása például az Eszközök egyedi azonosítója (Unique Device Identification, UDI), amely előírja, hogy az Egyesült Államok területén értékesített minden orvosi berendezést UDI címkével kell ellátni, amely egy egyedi numerikus vagy alfanumerikus kód, amivel az orvosi berendezések azonosíthatóak az ellátói láncban. FDA 21 CFR Part 11, a terméksorozatszámra, a laboratóriumi minták nyomon követésére és a gyógyszerek címkézésére vonatkozó szabványok szintén fontosak.

 

Szeretne többet is tudni arról, hogy a TEKLYNX miként tud segíteni, hogy megfeleljen az FDA címkézési szabványainak és előírásainak? Töltse ki az alábbi rövid űrlapot, és keresni fogjuk.

Keressen minket

Szeretne többet is tudni arról, hogy a TEKLYNX miként tud segíteni, hogy megfeleljen az FDA címkézési szabványainak és előírásainak? Töltse ki a rövid űrlapot, és keresni fogjuk.

Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező Nem érvényes
Kötelező mező Nem érvényes
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező