Europa (Nederlands)
Kies uw locatie

Selecteer uw locatie en taal voor de beste website-ervaring

Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

FDA-etikettering

De Food and Drug Administration (FDA) heeft verschillende etiketteringsnormen en -voorschriften waaraan bedrijven in verschillende branches zich moeten houden. TEKLYNX biedt een verscheidenheid aan barcode-etiketteringsoplossingen die zijn ontworpen om u te helpen om te voldoen aan de FDA-etiketteringsnormen.

 

Eén FDA-etiketteringsvoorschrift is het nieuwe voedselfeitenetiket voor verpakte goederen, wat door fabrikanten binnen de VS of door degenen die goederen naar de VS exporteren moet is vereist. Op 1 januari 2020 moeten fabrikanten met meer dan $ 10 miljoen aan jaarlijkse verkopen van voedingsmiddelen voldoen aan de nieuwe etiketteringsvereisten. Fabrikanten met minder dan $ 10 miljoen aan jaarlijkse verkopen van voedingsmiddelen moeten hier op 1 januari 2021 aan voldoen.

 

Een ander FDA-etiketteringsvoorschrift is de Food Safety Modernization Act (FSMA) De laatste regel voor preventieve controles voor menselijke voeding, waarbij voedselfabrikanten een voedselveiligheidssysteem moeten opzetten en implementeren waarin een gevarenanalyse en op risico's gebaseerde preventieve controles moeten zijn opgenomen.

 

FDA-etiketteringsvoorschriften binnen de gezondheidszorg en farmaceutische industrie omvatten Unique Device Identification (UDI), die vereist dat alle medische apparaten die in de Verenigde Staten worden gedistribueerd, moeten worden geëtiketteerd met een UDI, bestaande uit een unieke numerieke of alfanumerieke code die wordt gebruikt om medische apparaten in de toeleveringsketen te kunnen identificeren. FDA 21 CFR Part 11, serialisatie van producten, het volgen van labmonsters en het etiketteren van medicijnen zijn ook belangrijke normen.

 

Wilt u meer informatie over hoe TEKLYNX u kan helpen bij het voldoen aan FDA-etiketteringsnormen en -regelgeving? Vul het onderstaande korte formulier in en wij nemen contact met u op.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over hoe TEKLYNX u kan helpen bij het voldoen aan FDA-etiketteringsnormen en -regelgeving? Vul het korte formulier in en wij nemen contact met u op.

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld