Avrupa (Türk)
Barcode Better

TEKLYNX’de, barkod yazılımının sadece satın aldığınız bir şey olmadığına inanıyoruz. Bu, şirketinizin çalışmasını sağlayan entegre teknoloji çözümüdür.

Hakkında

TEKLYNX Food Logistics’in 2021 Top Software & Technology Providers listesine adını yazdırdı

Tarih: 21/12/2021 / Kategori: Ödüler, Basın bültenleri

 

Bu ödülle emniyetli, verimli ve güvenilir global soğuk yiyecek ve içecek tedarik zincirini sağlayan yazılım ve teknoloji sağlayıcıları onurlandırılır

 

TEKLYNX International, yiyecek ve içecek şirketlerine daha iyi barkodlama gerçekleştirmeleri konusunda yardımcı olan barkod etiketleme yazılımı çözümleriyle tanınmaktadır ve bugün emniyetli, verimli ve güvenilir global soğuk yiyecek ve içecek tedarik zincirini sağlayan yazılım ve teknoloji sağlayıcılarının onurlandırıldığı Food Logistics’in 2021 Top Software & Technology Providers ödül listesine adını yazdırdığını duyurdu. 

 

“Food Logistics’in 2021 Top Software & Technology Providers Ödülü için seçilmekten gurur duyuyoruz. Böylece yiyecek ve içecek tedarik zinciri boyunca müşterilerimize yüksek kaliteli barkod etiketleme ve baskı otomasyonu yazılımı, yiyecek ve içecek üreticilerinin benzersiz gereksinimlere göre özel olarak geliştirilen ölçeklenebilir işletme çözümleri ve benzersiz müşteri hizmetini sağlama konusunda kararlı duruşumuzu vurgulamış olduk,” diye açıklamaktadır, TEKLYNX Americas Genel Müdürü Doug Niemeyer. 

 

30 yıldan uzun bir süredir TEKLYNX yiyecek ve içecek endüstrisindeki şirketlere etiketleme işlemlerini denetlemeleri ve şu konular dahil olmak üzere her geçen gün uzayan etiket yönetmelikleri listesiyle uyumlu olmaları konusunda yardımcı oldu: besinsel değer etiketi, alerjen etiketi, Produce Traceability Initiative (PTI) etiketleme ve Food Safety Modernization Safety Act (FSMA) uyumluluğu. TEKLYNX barkod etiketleme yazılımı tüm etiketleme işlemini basitleştirmenize yardımcı olur: endüstri etiket standartlarının karşılanmasında avantaj sağlamak için TEKLYNX etiket numuneleriyle başlama, bir tartı veya tarayıcıdan ürün etiketlerinin verilerini toplama, etiket baskısı ve envanter izleme işlemlerini entegre etme, tek bir tesis içi veya bulut tabanlı konumdan yiyecek üreticilerinin tüm etiketleme işlemini merkezi olarak yönetme. 

 

“Yazılım geliştirmeleri ve gelişen teknolojiler dünyanın etki gücünü oluşturmaktadır. Bu durum dünyada olumsuz bir durum ortaya çıksa bile tedarik zincirlerinin çalışmasını sağlar. Aynı zamanda insanları, ürünleri ve tesisleri emniyetli durumda tutar. İzlenebilirlik, görünebilirlik, verimlilik ve güvenilirlik sağlar. Ve bu yılın ödül kazananları tedarik zinciri alanında yazılım ve teknolojinin ne kadar etkili olduğunun bir sınırı olmadığını gösterdi,” diye açıklamaktadır Food Logistics ve Supply & Demand Chain Executive’de Sorumlu Yayın Müdürü olan Marina Mayer. 

 

Bu yılın ödül kazanları Food Logistics’in Kasım/Aralık 2021 baskısında tanıtılacaktır. Şu adrese gidin: FoodLogistics.com ve Top Software & Technology Providers’ın tam listesini görüntüleyin. 

 

Şu adresten TEKLYNX yiyecek ve içecek etiketleme yazılımı hakkında daha fazla bilgi edinin: teklynx.com/food-beverage veya TEKLYNX Yiyecek Etiketleme Gereksinimleri Karşılama e-kitabını indirin. 

 

TEKLYNX INTERNATIONAL HAKKINDA

 

TEKLYNX International tedarik zincirlerinin daha iyi çalışmasına yardımcı olur. Bugünlerde 170’den fazla ülkede 750.000’den fazla şirket barkod etiketleme işlemlerini verimli, doğru, güvenli ve endüstri uyumlu hale getirmek için TEKLYNX entegre barkoduna ve RFID etiket tasarımı ürünlerine ve bu çözümlerin arkasındaki insanlara güvenmektedir. 30 yıldan fazla deneyimiyle TEKLYNX güvenilir yazılımı ve üst düzey müşteri desteğiyle global bir liderdir. TEKLYNX topluluğunun dünya çapında endüstrileri oluşturan şirketlere yardımcı olması hakkında daha fazla bilgi edinmek için, şu adresi ziyaret edin: teklynx.com ya da bölgenizdeki TEKLYNX ile temasa geçin. TEKLYNX ile Barcode Better™.  

 

FOOD LOGISTICS HAKKINDA 

 

Food Logistics, global soğuk gıda tedarik zinciriyle ilgili işlemler ve işletme konularında karşılıklı çıkarı olan gıda sektöründeki (çiftçiler üreticiler, toptancılar ve manavlar) ve lojistik bölümündeki (taşıma, depolama, dağıtım, yazılım ve teknoloji) yöneticiler dahil olmak üzere global yiyecek ve içecek endüstrisindeki 26.000’den fazla tedarik zinciri yöneticisine ulaşır. Food Logistics ve kardeş yayın kuruluşu Supply & Demand Chain Executive ayrıca L.I.N.K. ve L.I.N.K. Educate ortam akışı kanalları, L.I.N.K. Live, SCN Summit, SupplyChainLearningCenter.com ve daha fazlasına ev sahipliği yapar. Şu adrese gidin: FoodLogistics.com ve daha fazla bilgi edinin. 

Haberlere geri dön