Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over ons

TEKLYNX in de top software- en technologieaanbieders 2021 van Food Logistics

Datum: 21/12/2021 / Categorie: Awards, Persberichten

 

Deze award bekroont software- en technologieaanbieders die zorgen voor een veilige, efficiënte en betrouwbare wereldwijde toeleveringsketen van gekoelde levensmiddelen en dranken

 

TEKLYNX International, bekend door zijn barcode-etiketteringssoftwareoplossingen levensmiddelen- en drankenbedrijven beter helpen barcoderen, maakt vandaag bekend dat het in de lijst van top software- en technologieaanbieders 2021 van Food Logistics is opgenomen, een award die software- en technologieaanbieders die werken aan een veilige, efficiënte en betrouwbare wereldwijde toeleveringsketen van gekoelde levensmiddelen en dranken bekroond. 

 

“We zijn er trots op geselecteerd te zijn voor de award voor top software en technologieaanbieders 2021 van Food Logistics. Dit onderstreept onze voortdurende inzet om klanten in de toeleveringsketen van levensmiddelen en dranken te voorzien van kwalitatief hoogwaardige barcode-etiketterings- en afdrukautomatiseringssoftware, schaalbare oplossingen voor bedrijven die speciaal zijn afgestemd op de unieke eisen van fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken, en ongeëvenaarde klantenondersteuning," zegt Doug Niemeyer, General Manager van TEKLYNX Amerika. 

 

Al meer dan 30 jaar helpt TEKLYNX bedrijven in de voedingsmiddelen- en dranken- industrie bij het stroomlijnen van etiketteringswerkzaamheden en het voldoen aan een groter wordende lijst van etiketteringsvoorschriften, waaronder voedingswaarde-etikettering, allergenenetikettering, Produce Traceability Initiative (PTI)- etikettering, en Food Safety Modernization Act (FSMA)- naleving TEKLYNX barcode-etiketteringssoftware helpt het hele etiketteringsproces te vereenvoudigen: van het starten met TEKLYNX-etikettenvoorbeelden om een voorsprong te krijgen bij het voldoen aan de etikettennormen van de industrie, tot het verzamelen van gegevens voor productetiketten vanaf een weegschaal of scanner, tot het integreren van het afdrukken van etiketten en het bijhouden van voorraden, tot het centraal beheren van het hele etiketteringsproces van voedingsmiddelenfabrikanten vanaf één locatie op locatie of in de cloud. 

 

“Softwareontwikkelingen en opkomende technologieën houden de wereld draaiende. Zij houden toeleveringsketens in beweging zelfs als de wereld stopt. Ze houden mensen, producten en fabrieken veilig. Ze bieden traceerbaarheid, zichtbaarheid, efficiëntie en geloofwaardigheid. En de winnaars van de award dit jaar bewijzen dat er geen beperkingen zijn aan wat software en technologie kunnen doen op het gebied van de toeleveringsketen,” zegt Marina Mayer, Editor-in-Chief of Food Logistics en Supply & Demand Chain Executive. 

 

De ontvangers van de award van dit jaar worden geprofileerd in het november/decembernummer 2021 van Food Logistics. Ga naar FoodLogistics.com om de volledige lijst van top software- en technologieaanbieders te bekijken. 

 

Meer informatie over de voedingsmiddelen- en drankenetiketteringssoftware op teklynx.com/food-beverage of download het TEKLYNX ‘Navigeren door de vereisten voor voedingsmiddelenetikettering'- e-book. 

 

OVER TEKLYNX INTERNATIONAL

 

TEKLYNX International helpt toeleveringsketens om beter te functioneren. Momenteel hebben meer dan 750.000 bedrijven in meer dan 170 landen vertrouwen in geïntegreerde barcode- en RFID-etikettenontwerpproducten van TEKLYNX en in de mensen achter de oplossingen om barcode-etiketteringswerkzaamheden efficiënt, nauwkeurig, veilig en marktconform te maken. Met meer dan 30 jaar ervaring is TEKLYNX toonaangevend in de wereld vanwege hun betrouwbare software en superieure klantenondersteuning. Voor meer informatie over hoe de TEKLYNX-gemeenschap bedrijven in allerlei sectoren wereldwijd helpt, gaat u teklynx.com of belt u TEKLYNX in uw regio. Barcode Better™ met TEKLYNX.

 

OVER FOOD LOGISTICS 

 

Food Logistics bereikt meer dan 26.000 supply chain executives in de wereldwijde voedingsmiddelen- en drankenindustrie, waaronder executives in de voedingsmiddelensector (telers, producenten, fabrikanten, groothandelaren en kruideniers) en de logistieke sector (transport, opslag, distributie, software en technologie) die een gemeenschappelijk belang hebben in de operationele en zakelijke aspecten van de wereldwijde toeleveringsketen voor gekoelde voedingsmiddelen. Food Logistics en zusteruitgave Supply & Demand Chain Executive zijn ook de thuisbasis van L.I.N.K. And L.I.N.K. Educatieve podcastkanalen, L.I.N.K. Live, SCN Summit, SupplyChainLearningCenter.com en meer. Ga naar FoodLogistics.com voor meer informatie. 

Terug naar het nieuws