Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Névjegy

A TEKLYNX felkerült az Food Logistics FL100+ 2021-es listájára a legnagyobb szoftver- és technológiai beszállítók között

Dátum: 21/12/2021 / Kategória: Díjak, Sajtóközlemények

 

Ezt a díjat azon szoftver- és technológiai beszállítók kapják, akik gondoskodnak a hűtött élelmiszerek és italok biztonságos, hatékony és megbízható ellátási láncáról

 

A TEKLYNX International, a vonalkódos címkéző szoftverekkel kapcsolatos megoldásairól ismert vállalat, amely segít az élelmiszeripari vállalatoknak a jobb vonalkódolásban, ma felkerült a Food Logistics 2021 legnagyobb szoftver- és technológiai beszállítóinak díjazotti listájára, amely díjat azon szoftver- és technológiai beszállítók kapják, akik gondoskodnak a hűtött élelmiszerek és italok biztonságos, hatékony és megbízható ellátási láncáról. 

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy kiválasztottak a Food Logistics FL100+ legnagyobb szoftver- és technológiai beszállítók 2021-es listájára. Ez elismeri folyamatos elkötelezettségünket amellett, hogy az élelmiszeripari ellátási láncban tevékenykedő ügyfeleinket kiváló minőségű vonalkódos címkéző és nyomtatásautomatizálási szoftverekkel, az élelmiszeripari vállalatok igényeire szabott skálázható vállalati megoldásokkal és páratlan ügyfélszolgálattal lássuk el,” mondta Doug Niemeyer, a TEKLYNX Americas ügyvezető igazgatója. 

 

A TEKLYNX több mint 30 éve segít az élelmiszeripar vállalatainak, hogy egyszerűsítsék címkézési folyamataikat, és megfeleljenek az egyre bővülő címkézési előírásoknak, mint a tápanyagtartalom, az allergéncímkézés, a Termények Nyomon követhetőségével kapcsolatos Kezdeményezés (PTI) címkéi, valamint az Élelmiszerbiztonsági Fejlesztésről szóló törvény (FSMA) rendelkezéseivel kapcsolatos megfelelőség. A TEKLYNX vonalkódos címkéző szoftverei a teljes címkézési folyamatot segítenek leegyszerűsíteni: a TEKLYNX címkemintáktól kezdve az iparági címkézési szabványoknak való azonnali megfelelőségen, a termékcímkék adatainak mérlegről vagy leolvasóról való összegyűjtésén, valamint a címkenyomtatás és készletnyilvántartás integrálásán át egészen a teljes címkézési folyamat egyetlen helyi vagy felhőalapú eszközről történő kezeléséig. 

 

„A szoftverfejlesztés és a feltörekvő technológiák tartják mozgásban a világot. Ezek mozgatják az ellátási láncokat még akkor is, ha a világ megáll. Ezek gondoskodnak a személyek, termékek és üzemek biztonságáról. Ezek biztosítják a nyomon követhetőséget, a láthatóságot, a hatékonyságot és a hitelességet. És az idei év díjazottjai bizonyították, hogy nincsenek korlátai annak, amire a szoftverek és a technológia képes az ellátási láncban,” mondta Marina Mayer, a Food Logistics és a Supply & Demand Chain Executive főszerkesztője. 

 

Az idei díjazottak a Food Logistics 2021 november/decemberi számában kerülnek bemutatásra. Lásd FoodLogistics.com a legnagyobb szoftver- és technológiai beszállítókról. 

 

Tudjon meg többet a TEKLYNX élelmiszeripari címkéző szoftvereiről a teklynx.com/food-beverage címen, vagy töltse le a TEKLYNX Eligazodás az élelmiszercímkézési előírások közt e-könyvet. 

 

BEMUTATKOZIK A TEKLYNX INTERNATIONAL

 

A TEKLYNX International segít az ellátási láncoknak jobban működni. Ma több, mint 170 ország 750 000 vállalata bízik a TEKLYNX integrált vonalkódos és RFID-címketervező termékeiben, és a megoldások mögött álló emberekben, hogy hatékonnyá, precízzé, biztonságossá és az előírásoknak megfelelővé teszik vonalkódos címkézési folyamataikat. Több mint 30 éves tapasztalatával, megbízható szoftvereinek és kimagasló ügyfélszolgálatának köszönhetően a TEKLYNX globális piacvezetőnek számít. Tudjon meg még többet arról, miként segít a TEKLYNX közössége a világ számos táján, több iparágban is a vállalatoknak, látogasson el weboldalunkra teklynx.com vagy telefonon vegye fel a kapcsolatot az Ön régiójában illetékes TEKLYNX képviselettel. Barcode Better™ with TEKLYNX.  

 

A FOOD LOGISTICS 

 

A Food Logistics a globális élelmiszeripari ellátási láncban szerepet vállaló több mint 26 000 vállalatvezetőhöz jut el, köztük az élelmiszeripari szektorban (termesztők, termelők, gyártók, nagykereskedők és élelmiszerboltok) valamint a logisztikai szektorban (szállítás, raktározás, terjesztés, szoftver és technológia) dolgozókhoz, akiknek közös érdeke a globális élelmiszeripari ellátási lánc mind üzemeltetési, mind üzleti tekintetben. A Food Logistics és testvérlapja a Supply & Demand Chain Executive a L.I.N.K. és a L.I.N.K. Educate podcast csatornák, a L.I.N.K. Live, az SCN Summit, a SupplyChainLearningCenter.com stb. otthona is. Lásd FoodLogistics.com hogy többet is megtudjon. 

Vissza a hírekhez