Avrupa (Türk)
Barcode Better

TEKLYNX’de, barkod yazılımının sadece satın aldığınız bir şey olmadığına inanıyoruz. Bu, şirketinizin çalışmasını sağlayan entegre teknoloji çözümüdür.

Hakkında

Yiyecek endüstrisi yeniden dağıtıcısı +300 yazıcıya kadar baskı işlerini otomatik hale getirir ve etiketleme doğruluğunu SENTINEL ile geliştirir

Troy Schenk Dot Foods Depo Sistemleri Yöneticisi

“Çok sayıda farklı yazılım satıcısıyla temasa geçtik ve ardından devam etmek adına TEKLYNX’in etiket platformumuz olmasına karar verdik. Destek ve kullanım kolaylığı nedeniyle TEKLYNX’i seçtik. İş birliğimiz her iki taraf için de uygundu.”

Tarih: 05/11/2019 / Kategori: Örnek çalışmalar

 

TEKLYNX International, dünyanın önde gelen barkod ve RFID etiketleme yazılımı geliştiricisi ve çözümleri sağlayıcısı, baskı otomasyonu çözümünün çok konumlu uygulaması SENTINEL’in Kuzey Amerika yiyecek yeniden dağıtıcısı, Dot Foods şirketinin etiketleme doğruluğunu, verimliliğini ve endüstri uyumluluğunu gözle görünür şekilde geliştirdiğini bildirdi.  

 

Amerika Birleşik Devletlerindeki en büyük yiyecek endüstrisi yeniden dağıtıcısı, Dot Foods, etiketleme operasyonlarının yeniden değerlendirilmesi teşvik edilen 14 dağıtım merkezinde gelişme kaydetti. Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Meksika’da bulunan Dot Foods dağıtım merkezleri etiketleme ihtiyaçlarını karşılamak için yeni, modern etiket şablonları ve yeni yazıcılar talebini karşıladı. Önceki etiket tasarımı yazılımı sağlayıcılarıyla Dot Foods dahili High Availability (HA) standartlarıyla ilgili güvenlik gereksinimlerini karşılamakta güçlük çekiyordu ve modern kurum içi yazıcılarla iletişim kurmakta zorlanan çağ dışı etiket dosyalarını kullanıyordu.  

Dot Foods Depo Sistemleri Yöneticisi, Troy Schenk şöyle açıklamaktadır “Farklı satıcılara ait farklı platformları kullanıyorduk ve onlarla birlikte büyüyorduk ancak destek konusunda sıkıntı yaşıyorduk”. “Çok sayıda farklı yazılım satıcısıyla temasa geçtik ve ardından devam etmek adına TEKLYNX’in etiket platformumuz olmasına karar verdik. Destek ve kullanım kolaylığı nedeniyle TEKLYNX’i seçtik. İş birliğimiz her iki taraf için de uygundu.”  

Dot Foods bir HA ortamı elde etmek, mevcut WMS sistemleri, JDA ile sorunsuzca entegre olmak ve etiketleme ortamlarındaki güvenirliği arttırmak için +300 yazıcıdan baskı yapabilecek, dahili etiketleme gereksinimlerini karşılayabilecek bir etiketleme çözümü aradı. TEKLYNX Enterprise Ekibi CODESOFT, TEKLYNX gelişmiş barkod etiketi oluşturma ve entegrasyon yazılımının ve SENTINEL, TEKLYNX baskı otomasyonu çözümünün Dot Foods için doğru seçim olduğuna karar verdi. CODESOFT ve SENTINEL uygulaması Dot Foods için gözle görünür etiketleme geliştirmeleri sağladı. En dikkat çekeni, WMS etiketleme entegrasyonu Dot Foods firmasının baskı hızını arttırmasına ve etiket doğruluğunu %99 seviyesine çıkarmasına neden oldu.  

Dot Foods’un TEKLYNX CODESOFT ve SENTINEL kullanımı aşağıdakiler gibi etiketleme verimliliğinde geliştirmelere neden oldu:  


TEKLYNX Americas Genel Müdürü, Doug Niemeyer şöyle açıklıyor “TEKLYNX’in en önemli değerlerinden biri müşterilerimizin daha iyi etiketleme yapmalarına yardımcı olmak için onlarla yakın iş birliği içinde çalışabilme yeteneğimizdir”. “İşletme seviyesi otomatik hale getirilmiş etiket baskısı çözümümüzün doğruluğu geliştirdiğini ve verimliliği arttırdığını ve Dot Foods firmasının yiyecek endüstrisi tedarik zincirinde büyümesine destek olacak şekilde konumlandığımızı bilmek bize büyük gurur vermektedir.” 

Dot Foods firmasının CODESOFT ve SENTINEL deneyimi hakkında daha fazla bilgi edinmek için, buradan tam örnek çalışmayı indirin.

Haberlere geri dön