Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Névjegy

Az élelmiszeripari továbbforgalmazó automatizálta a nyomtatási feladatait 300+ nyomtatóra, és növelte a nyomtatási precizitást a SENTINEL segítségével

Troy Schenk a Dot Foods raktárkezelő rendszerekért felelős vezetője

„Megnéztünk nagyjából egy tucat különböző szoftverbeszállítót, majd a TEKLYNX-et választottuk a jövőbeli címkézési platformunkként. Azért a TEKLYNX megoldását választottuk, mert jó az ügyfélszolgálatuk, és egyszerű azokat használni. Kiválóan illettek az elképzeléseinkhez.”

Dátum: 05/11/2019 / Kategória: Esettanulmányok

 

A TEKLYNX International, a vonalkódos és RFID címkéző szoftverek és megoldások világelső fejlesztője jelentette, hogy a SENTINEL nyomtatásautomatizálási megoldás több helyszínen történő bevezetése jelentősen javította az észak-amerikai élelmiszeripari továbbforgalmazó, a Dot Foods címkézési precizitását, hatékonyságát, valamint az ipari előírásoknak való megfelelését.  

 

A Dot Foods, a legnagyobb élelmiszeripari továbbforgalmazó az Egyesült Államokban, növekedést tapasztalt 14 elosztóközpontjában, amelyek jelezték, hogy felül kell vizsgálni a címkézési folyamataikat. A Dot Foods Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban található elosztóközpontjainál felmerült az igény a modern címkesablonokra, valamint olyan új nyomtatókra, amelyek teljesítik a címkézési igényeiket. A címketervező szoftvereik korábbi beszállítójával a Dot Foodsnak komoly kihívást jelentett, hogy megfeleljen belső High Availability (HA) normájuk biztonsági előírásainak, és elavult címkefájlokat használtak, amelyek nehezen kommunikáltak a vállalat modern nyomtatóival.  

„Más beszállító, másik platformját használtuk, de elkezdtük kinőni azt, illetve problémánk akadt az ügyfélszolgálattal,” állította Troy Schenk, a Dot Foods vállalati rendszerekért felelős igazgatója. „Megnéztünk nagyjából egy tucat különböző szoftverbeszállítót, majd a TEKLYNX-et választottuk a jövőbeli címkézési platformunkként. Azért a TEKLYNX megoldását választottuk, mert jó az ügyfélszolgálatuk, és egyszerű azokat használni. Kiválóan illettek az elképzeléseinkhez.”  

A Dot Foods olyan címkézési megoldást keresett, amely képes a 300+ nyomtatójukra nyomtatni, megfelel a belső címkebiztonsági előírásaiknak, hogy fenntarthassák a HA környezetet, zökkenőmentesen integrálható meglévő JDA WMS rendszerükbe, és javítja a címkézési környezetük biztonságát. A TEKLYNX vállalati csoportja felmérte, hogy a CODESOFT, a TEKLYNX fejlett vonalkódoscímke-készítő és integráló szoftvere és a SENTINEL, a TEKLYNX nyomtatásautomatizálási megoldása lesz a legmegfelelőbb a Dot Foods számára. A CODESOFT és a SENTINEL bevezetése jelentősen feljavította a Dot Foods címkézési folyamatait. Leginkább azzal, hogy a WMS-be integrált címkézést követően a Dot Foods növelte a nyomtatási sebességét, és 99%-kal javította a címkézési precizitását.  

Az által, hogy a Dot Foods bevezette a TEKLYNX CODESOFT és SENTINEL szoftvereket, más módon is hatékonyabbá tette a címkézést:  


„A TEKLYNX egyik legnagyobb előnye, hogy közeli partnerként tudunk együttműködni ügyfeleinkkel, hogy hatékonyabban készíthessenek vonalkódokat,” állítja Doug Niemeyer, a TEKLYNX Americas ügyvezető igazgatója. „Büszkék vagyunk arra, hogy vállalati szintű automatizált címkézési megoldásaink javítják a precizitást és növelik a hatékonyságot, hogy a Dot Foods még tovább növekedhessen az élelmiszeripari ellátási láncban.” 

Olvasson többet a Dot Foods CODESOFT és SENTINEL szoftverekkel szerzett tapasztalatairól, töltse le innen a teljes esettanulmányt.

Vissza a hírekhez