Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over ons

Distributeur voedingsmiddelenindustrie automatiseert afdruktaken naar 300+ printers en verbetert de etiketteringsnauwkeurigheid met SENTINEL

Troy Schenk Systeembeheerder magazijnen Dot Foods

“We keken naar ongeveer een dozijn verschillende softwareleveranciers en kozen toen voor TEKLYNX als ons etikettenplatform voor de toekomst. We kozen voor TEKLYNX vanwege de ondersteuning en het gebruiksgemak. Deze samenwerking past goed bij ons.”

Datum: 05/11/2019 / Categorie: Casestudies

 

TEKLYNX International, 's werelds toonaangevende ontwikkelaar van barcode- en RFID-etiketteringssoftware en aanbieder van oplossingen, meldde dat een implementatie van afdrukautomatiseringsoplossing SENTINEL op meerdere locaties, de etiketteringsnauwkeurigheid, -efficiëntie en industriële naleving aanzienlijk verbeterde bij de Noord-Amerikaanse voedseldistributeur Dot Foods.  

 

De grootste voedseldistributeur in de Verenigde Staten, Dot Foods, onderging een groei binnen hun 14 distributiecentra wat vroeg om een herevaluatie van hun etiketteringswerkzaamheden. De distributiecentra van Dot Foods die in de Verenigde Staten, Canada en Mexico te vinden zijn, vroegen om nieuwe moderne etikettensjablonen evenals om nieuwe printers om in hun etiketteringsbehoeften te voorzien. Met hun vorige leverancier van etikettenontwerpsoftware, had Dot Foods problemen om te voldoen aan de veiligheidsvereisten met hun interne High Availability (HA)-normen en gebruikten ze verouderde etikettenbestanden die problemen hadden met de communicatie met de moderne interne printers.  

We gebruikten een ander platform van een andere leverancier en we ontgroeiden hen en hadden problemen met de ondersteuning,” zegt Troy Schenk, systeembeheerder magazijnen van Dot Foods. “We keken naar ongeveer een dozijn verschillende softwareleveranciers en kozen toen voor TEKLYNX als ons etikettenplatform voor de toekomst. We kozen voor TEKLYNX vanwege de ondersteuning en het gebruiksgemak. Deze samenwerking past goed bij ons.”  

Dot Foods was op zoek naar een etiketteringoplossing die kon afdrukken naar hun 300+ printers, die voldeed aan hun interne vereisten ten aanzien van de etiketteringsveiligheid voor het handhaven van een HA-omgeving, die naadloos integreerde met hun bestaande WMS-systeem JDA en die de betrouwbaarheid binnen hun etiketteringsomgeving verbeterde. Het bedrijventeam van TEKLYNX stelde vast dat CODESOFT, de geavanceerde barcode-etikettenaanmaak- en -integratiesoftware van TEKLYNX en SENTINEL, de afdrukautomatiseringsoplossing van TEKLYNX het beste bij Dot Foods zouden passen. De implementatie van CODESOFT en SENTINEL zorgde voor een aanzienlijke verbetering van de etikettering voor Dot Foods. Met name stelde de WMS-etiketteringsintegratie Dot Foods in staat om de afdruksnelheid te verhogen en de etiketteringsnauwkeurigheid te verbeteren naar 99%.  

Dot Foods’ implementatie van TEKLYNX CODESOFT en SENTINEL leidde tot andere etiketteringsefficiënties zoals:  


“Een van TEKLYNX’ grootste troeven is onze mogelijkheid om nauw samen te werken met onze klanten om ze te helpen beter te barcoderen”, verklaart Doug Niemeyer, Algemeen directeur Amerika van TEKLYNX. “We zijn erg trots dat we weten dat onze geautomatiseerde etikettenafdrukoplossing op bedrijfsniveau de nauwkeurigheid verbetert en de efficiëntie vergroot, waardoor Dot Foods kan blijven groeien binnen de toeleveringsketen van de voedingsmiddelenindustrie.” 

Om meer te lezen over de ervaring van Dot Foods met CODESOFT en SENTINEL downloadt u de complete casestudy hier.

Terug naar het nieuws