Evropa (česky)
Barcode better

V TEKLYNX věříme, že software pro značení čárových kódů není pouze něčím, co si koupíte. Jedná se o integrované technologické řešení, díky němuž vaše společnost funguje.

Více informací

TEKLYNX byl jmenován na seznam FL100+ časopisu Food Logistics mezi nejlepší poskytovatele softwaru a technologií za rok 2020

Datum: 16/12/2020 / Kategorie: Tiskové zprávy, Ocenění

 

Společnost TEKLYNX, přední poskytovatel řešení pro značení čárovými kódy, se již šestý rok po sobě umístila na každoročním seznamu celosvětových poskytovatelů softwaru pro dodavatelský řetězec potravin a nápojů. 

 

MILWAUKEE, WI — 16. prosince 2020 — Společnost TEKLYNX International, přední světový vývojář a poskytovatel softwaru pro značení čárovými a RFID kódy, dnes oznámila, že byla již šestý rok po sobě zařazena na seznam FL100+ časopisu Food Logistics mezi nejlepší poskytovatele softwaru a technologií za rok 2020. Seznam nejlepších poskytovatelů softwaru a technologií FL100+ každoročně oceňuje přední poskytovatele softwaru a technologií, kteří zajišťují bezpečný, efektivní a spolehlivý dodavatelský řetězec potravin a nápojů po celém světě.

 

„Jsme hrdí na to, že jsme byli již šestý rok v řadě zvoleni na prestižní seznam časopisu Food Logistics FL100+. Je to pro naši společnost čest, protože to dokazuje dlouhodobé odhodlání společnosti TEKLYNX poskytovat potravinářskému a nápojovému průmyslu vysoce účinná softwarová řešení pro značení čárovými kódy, nesrovnatelný zákaznický servis a podporu a efektivní a škálovatelná softwarová řešení pro značení čárovými kódy a RFID,” uvádí generální ředitel TEKLYNX Americas, Doug Niemeyer.

 

TEKLYNX již přes 30 let pomáhá společnostem v potravinářském a nápojovém průmyslu zefektivnit jejich značení a držet přitom krok se současnými nařízeními a trendy ve značení potravin a nápojů. Software pro značení čárovými kódy TEKLYNX lze systematicky naprogramovat tak, aby zvýrazňoval alergeny, když se objeví na seznamu obsažených látek, a také výživové údaje a další klíčové komponenty etikety pomocí funkce dynamického navrhování TEKLYNX WYSIWYG („What You See Is What You Get”). Další informace naleznete v eKnize TEKLYNX – Jak se zorientovat v požadavcích na značení potravin..

 

„Od správy vozového parku přes správu skladu až po sledování v dodavatelském řetězci chlazených potravin – tito poskytovatelé softwaru a technologií je rozhodně vylepšili, aby zajistili, že se chlazené potraviny a nápoje budou pohybovat dále bez problémů,” říká Marina Mayerová, šéfredaktorka časopisu Food Logistics a Supply & Demand Chain Executive. „Tato pandemie potravinářský průmysl zaskočila. Mnozí z těchto poskytovatelů však urychlili vývoj a zavádění řešení, aby tak zajistili bezpečnost, sledovatelnost, viditelnost a kvalitu potravin. Těmto vítězům a ostatním v oboru, kteří se snaží něco změnit, tímto děkuji!“

 

TEKLYNX je dnes jediným poskytovatelem řešení pro značení čárovými kódy, který nabízí licence formou předplatného a možnost tisku na neomezeném počtu tiskáren bez dalších poplatků za aplikace pro navrhování štítků. Výrobci potravin a nápojů mohou využít cenově efektivních možností síťového licencování pro více uživatelů a odstupňovaných softwarových řešení, která v průběhu času budou podporovat jejich růst.

 

Profily společností na seznamu FL100+ nejlepších poskytovatelů softwaru a technologií za rok 2020 se objeví v listopadovém/prosincovém vydání časopisu Food Logistics a také online na foodlogistics.com.

Zpět na novinky