Avrupa (Türk)
Barcode Better

TEKLYNX’de, barkod yazılımının sadece satın aldığınız bir şey olmadığına inanıyoruz. Bu, şirketinizin çalışmasını sağlayan entegre teknoloji çözümüdür.

Hakkında

TEKLYNX Food Logistics’ 2020 FL100+ Top Software and Technology Providers listesine adını yazdırdı

Tarih: 16/12/2020 / Kategori: Basın bültenleri, Ödüler

 

Önde gelen barkod etiketleme çözümleri sağlayıcısı TEKLYNX global yiyecek ve içecek tedarik zinciri yazılımı sağlayıcılarının işletmeler arası yayınları yıllık listesinde art arda altı yıl birinci seçildi 

 

MILWAUKEE, WI - Aralık 16, 2020 - TEKLYNX International, dünyanın önde gelen barkod ve RFID etiketleme yazılımı geliştiricisi ve çözümleri sağlayıcısı bugün Food Logistics 2020 FL100+ Top Software and Technology Providers listesine art arda altı yıl adını yazdırdığını duyurdu. Yıllık FL100+ Top Software and Technology Providers güvenli, verimli ve güvenilir global yiyecek ve içecek tedarik zinciri sağlayan lider yazılım ve teknoloji sağlayıcılarını ödüllendirmektedir.

 

“Food Logistics’in prestijli FL100+ listesine art arda altı sene girmekten gurur duyuyoruz. Bu firmamız için bir gurur kaynağıdır ve TEKLYNX’in yiyecek ve içecek endüstrisine yüksek derecede verimli barkod yazılımı çözümleri, benzersiz müşteri hizmeti ve desteği ve ayrıca verimli ve ölçeklenebilir barkod etiketleme ve RFID yazılımı çözümleri sağlamaya kendini adadığını göstermektedir,” diye açıklamaktadır TEKLYNX Americas Genel Müdürü, Doug Niemeyer.

 

30 yıldan fazla bir süre, TEKLYNX geçerli yiyecek ve içecek yönetmeliklerinin ve eğilimlerinin önünde yer alırken yiyecek ve içecek şirketlerinin etiketleme işlemlerini denetlemesine yardımcı oldu. TEKLYNX barkod etiketleme yazılımı, içindekiler listesinde yer aldıkları zaman alerjenlerin vurgulanması ve TEKLYNX WYSIWYG (“What You See Is What You Get”) dinamik stil özelliğiyle besinsel değerleri ve diğer anahtar etiket bileşenleri belirtmek için sistematik olarak programlanabilir. Daha fazla bilgi edinmek için, şuraya bakınız: TEKLYNX Yiyecek Etiketleme Gereksinimleri Karşılama E-Kitabı.

 

Food Logistics genel yayın müdürü ve Tedarik ve Talep Zinciri Yöneticisi Marina Maye şöyle açıklamaktadır: “Filo yönetiminden depo yönetimine kadar soğuk yiyecek zincirinin basitçe izlemek ve takip etmek için bu yazılım ve teknoloji sağlayıcıları soğuk yiyecek ve içecek ürünlerinin üretim hattında sorunsuzca ilerlemeye devam etmesi konusundan kesinlikle çok aşama kaydettiler”. “Bu salgın yiyecek endüstrisini ters köşede bıraktı, ancak bu sağlayıcıların çoğu yiyecek güvenliğinin, izlenebilirliğinin, görünebilirliğinin ve kalite kontrolünün sağlanmasına yönelik geliştirme ve çözümlerin uygulanmasında hızlı davrandı. Bu nedenle, bu kazanımları sağlayan ve endüstri içinde değişiklik yapmaya çalışan diğer firmalara, teşekkür ediyorum!”

 

Bugünlerde, TEKLYNX abonelik lisanslamasını ve etiket tasarımı uygulamaları için ek hiç bir ücret olmadan sınırsız sayıda yazıcıda baskı alabilme kabiliyetini sunan tek barkod etiketleme çözümü sağlayıcısıdır. Yiyecek ve içecek imalatçıları düşük maliyetli çok kullanıcılı ağ lisanslama seçeneklerinden ve zaman içerisindeki gelişimlerini destekleyen yazılım çözümlerinden yararlanabilir.

 

Bu yıl ki 2020 FL100+ Top Software and Technology Providers listesindeki şirketler Food Logistics Kasım/Aralık 2020 sayısında ayrıntılı incelendi, bu incelemeye çevrimiçi olarak şuradan ulaşabilirsiniz: foodlogistics.com.

Haberlere geri dön